Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Išče se zabaven skeč!

Išče se zabaven skeč!

A ma kdo k’šno dobro idejo za skeč za zabavni večer, pa da bo tak, da bodo vsi dol padal od smeha!?

Nevem, če ste že kdaj videli, kako hitro raste roža?

Teta je imela pred kratkim 50 let in so ji prinesli ”rožico” in dva litra vode. Rožica je v zemlji in ko jo zalivaš (okoli pri robu, ne po sredini), rožica raste in raste in raste in zraste en velik KONDOM (lahko jih je tudi več – bolj efekt)

V glavnem: vzameš posodo okroglo ali podolgovato – kamor ponavadi sadiš rožice – daš noter vrhnji del pvc flaške z grlom, na katerega natakneš kondom, zraven morajo biti (se mi zdi) kalcijeve tablete-šumeče, ki ob stiku z vodo ustvarjajo ”zrak in pogoje za rast rožice”. Na te tablete daš stiropor ali kamenčke in na vrh vsega nasuješ na rahlo zemljo. Ko pride voda do tablet, začnejo ”delati” in kondom se napihuje in raste.

Teta se je držala za trebuh in se smejala in zalivala. Stric pa je ves vesel izjavil, da bosta lahko še ”delala”, ko je zagledal kondom.

Provajte.

Zares enkratna ideja. Jo bom “prodala” naprej. Še prej pa te prosim, da bolj natančno razložiš: (če sem prav razumela, kondom natakneš na pvc 1/2 litrsko steklenico, katere vrat je obrnjen navzdol v cvetličnem lončku ??). Tablete razporediš po dnu, kako?. Ne zamer, če ne razumem dobro. Če ves potek opazuješ od blizu, je lažje, zato prosim za razlago. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

Ja, mica, gli tapravo si uprašala. Sem bla samo en režeč opazovalec :-)), čeprav iz mojga posta zveni, kot da sem jaz delala (kaj čmo, preveč naudušenja 🙂

Steklenico, mislim da je bila 1,5 literska, so odrezali v višini 8 cm (višina skupaj z grlom) in jo pokonci (vrat obrnjen navzgor) postavili v posodo. Gor so nataknili kondom. Mislim, da so bile tablete na dnu posode pod steklenico al nekej takega. Moram za sigurno vprašat ”odgovorne”. Se še oglasim.

Ja hvala, bom zelo vesela, če se mi boš še oglasila. Z idejo si me res navdušila. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

ojla, se ti ful mudi??

Daje me EMŠO, kaj čmo, se bližam 30-im (jok in stok in škripanje z zobmi :-)) in sem včeraj pozabila vprašat to osebico (1x je ni bilo doma, potem pa je všlo iz glave; trenutno tudi pohaja – ma kako se nekaterim godi 🙂

As soon as possible bom poskušala dobit infto.

Lp.

New Report

Close