Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Ionizator in alergija

Ionizator in alergija

Sin (4 leta) ima potrjeno alergijo na hišno pršico. Razmišljam o nakupu ionizatorja (poleg vseh ostalih ukrepov). Katerega mi priporočate?

Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala

Enkrat sem gledala na TV oddajo o enem ionizatorju, ki se mu reče IONEX. Je slovenski proizvod in se naroča po pošti. O njem je bilo rečeno veliko dobrih stvari. Med drugim je gospa, ki je zadevo predstavljala povedala, da moramo biti pri nakupu ionizatorja pozorni na to, kako naprava proizvaja ione. Ta ima neko žičko in nima filtrov, ki bi jih bilo potrebno menjavati. Odtipkajte ionizator IONEX in odprla se vam bo stran z vsemi podatki. LP

ionizator mora imet ogljeno nitko, ne kovinske.

mene pri tem ki ti ga je navedla simmy, moti da ga ni moč videt v živo v kaki prodajalni, tmeveč ga le naročiš , in ker morM VS EVIDET PREDEN KUPIM, GA KUPUJEM ŽE EBNIH PAR LET.

Sam uporabljam tale ionex-ov ionizator že kakih 6 mesecev in moram povedat, da se najbolj opazi razlika sedaj, ko je kurilna sezona in se nam pepel iz zidane peči pri čiščenju nič več ne dviga v zrak, kot poprej brez uporabe ionizatorja, pa tud okoli ionizatorja, ki ga imamo kar na hladilniku na višini okoli 2 metrov, se nabere veliko prahu, ki ga moramo tedensko čistit, pa še bi lahko našteval… Pred kratkim, smo nabavili še enega iste znamke za starše in moram povedat da opažajo isto kot mi. Lažje se diha, pa tudi vonj po kuhanju in čistilih po čiščenju stanovanja veliko prej izgine. Prej ga tudi sami nismo nikjer videli razen na internetu. Kar se mene tiče stvar funkcionira.

New Report

Close