Hčerka ima inzulinsko črpalko zavarovano pri zavarovalnici Triglav pod zelo slabimi pogoji ( odbitna franšiza, samo procentno povrnitev škode itd.)
Na nekaj konkurenčnih zavarovalnic sem poslala vprašanje če pri njih zavarujejo, pa ne dobim odgovora. Mogoče vi veste če zavaruje tudi kaka druga zavarovalnica.
Moti me tudi odnos gospoda, ki to zavarovanje ureja. Vedno ga je treba ničkolikokrat poklicati po telefonu, vedno neprijazno odreagira, da bo že poslal pogodbo pod enakimi pogoji. Te pogodbe potem ni pravi čas in zavarovanje se sklene prepozno za naslednje leto. Kaj v primeru, da se v tem času poškoduje črpalka, ali velja še stara pretečena zavarovalna polica, ker res ni moja krivda da nove pogodbe še ni.
Lepo prosim za odgovor in lep pozdrav.
Spoštovani!
sporočite mi,ali je črpalka vaša last,kolikšna je nova nabavna vrednost,pa vam lahko več napišem.Vsekakor se bom pozanimal.
Lepo pozdravljeni, Bruno
Inzulinsko črpalko smo prejeli preko zdravstva v uporabo, ker po novem zakonu pripada uporaba vsem otrokom s sladkorno boleznijo pod starostjo 15 let.
Vrednost je okrog 800.000 sit in sicer za črpalko in dele ki so funkcionalno vezani nanjo.
Splošne pogoje zavarovanja imajo kot za slušne aparate.
Hvala za pomoč.
Se bom pozanimal,pa vam javim,veja?
pozdrav,Bruno
Na Tilii bi radi več podatkov,če vas zanima mi napišite.
Lep pozdrav, Bruno