Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Intoleranca,alergija ali kaj drugega?

Intoleranca,alergija ali kaj drugega?

Spoštovani,

Pred 2,5 leti so mi postavili diagnozo kronični antralni gastritis,insuficientno kardijo ter refluks.Naj še povem,da sem že od rojstva imel probleme s prebavo zjutraj sem imel driske in hodil tudi po 3x zapored na veliko potrebo.No,po tem,ko so mi postavili diagnozo za gastritis itd. sem še nekaj časa potem nekako normalno šel na veliko potrebo,le,da je blato bilo tekoče kot vedno.No čez nekaj časa okoli 1 mesec po diagnozi pa je blato začelo postajat vedno bolj čudno včasih rumene barve,včasih zelo temne in je vedno smrdelo,po glavi in po obrvi se mi je tudi začela luščiti koža med odvajanjem sem imel občutek polnosti danke in v blatu so bili vedno koščki hrane kot je zelenjava,sadje ipd. skratka po vsem skoraj me želodec in prebava ni ubogala.Potem sem začel hoditi v fitnes in želodec se je popravil glede kisline,ampak črevesje me še vedno ni ubogalo in vedno,ko sem kaj pojedel ali popil me je bolelo na desni zgornji in pa spodnji strani črevesja.Do zdaj poleti so te težave vse konstantno potekale zdravniki niso nič ugotovili sicer so mi predpisali kolonoskopijo vendar me je bilo preveč strah na njo,ker sem star komaj 22 let.Opravil pa sem pregled proktologije kjer so mi našli hemoroide in jih odstranili,no sedaj so se spet ponovili in grem nazaj na odstranitev.Z želodcem pa je sedaj tak,da vedno ko se vležem mi hrana sili navzgor in mi gre na bruhanje ampak bruhat pa ne morem.Blato je včasih zelo trdo in ga komaj izločim kakšen delček,drugič pa spet tekoče in imam filing,da tisto trdo ostane v črevesju,mehko pa se izloči skozi,ker imam vedno občutek polnosti.Včasih ne grem na wc tudi po 3 dni nič,včasih pa 2x dnevno,najhujši pa so dnevi,ko se mi 2x mesečno pojavi neka zelo smrdeča driska z rumenimi mastnimi sledovi.Tudi,ko si pritisnem prst v spodnji desni del trebuha me zelo zaboli črevesje in bolečina se seli proti glavi navzgor.Zelo sem obupan in nevem ali to bolečino in vse prebavne težave povzroča določena hrana,ali mogoče alergija ali pa je kaj drugega?kaj vi mislite?Lp in hvala

New Report

Close