Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Intervent prevleke – kakšen je ta material?

Intervent prevleke – kakšen je ta material?

Imamo sedemletnika z alergijo na pršico, hišni prah, pelod trav in breze. Odločamo se za nakup prevlek za jogi, odejo in blazino. Oklevam med interventovimi in soft (iz Sanolaborja).

Mi lahko, prosim napišete, kakšen je material interventovih prevlek na otip? Ali “šumijo” ali so kot blago, mehke ali plastične…? Kako se obnesejo v praksi?

“Soft” sem si ogledala v Sanolaborju, na otip so kot debelejše blago (npr. tisto iz katerega včasih dobiš nosilne torbe) ni čisto blago ampak je podobno, čvrsto a mehko in ne praska in gospa mi je po telefonu povedala, da so vsakič ko jih opereš mehkejše. Se pa nič ne brišejo in jih pereš vsaka dva meseca.

Allergocoverjeve sem “odpikala”, ker menda drsijo in “šumijo” kot anorak in bi to verjetno motilo sina pri spanju.

Vnaprej najlepša hvala za pomoč!

Živjo,

kot sem napisala že pri drugi temi, smo mi kupili prevelke proti pršicam, cel komplet, za blazino, prešito odejo in jogi od Al Prevent v podjetju Iris (tel: 01 200 66 50, [email protected]). Imajo vse dimenzije. Res so super, naraven material, nič ne šumi, fajn se vzdržujejo in se mi zdi, da je boljše.

Lp, Maresa

New Report

Close