Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Bravo Anery, to so super rezultati!

Čestitam Anery 🙂 In drugi, kako vaša motivacija?
Jaz sem trenutno na -3,1.

Pozdravljeni,
oprostite, ker motim ravno v tej temi, vendar bi vas lepo prosila, če bi bile tako prijazni in mi pomagali pri projektni nalogi za maturo in rešile ta kratek vprešalnik: http://www.mojaanketa.si/anketa/522629293/0/
Že v naprej se vam zahvaljujem!!!!:-))))))))))))

Pozdravljeni…….rada bi povedala,,da delam Insanity max:30 po urniku že dobra dva tedna in NI rezultata . Kdaj lahko sploh pričakujem prve vidne rezultate? Se pa spotim in prediham to je to!

Še nihče ni prišel do željenih rezultatov po dveh tednih, žal tudi ti ne boš. Jaz sem čakal cela dva meseca, da se je nekam premaknilo, ampak sem potem v enem letu izgubil 30kg.

Ne poznam tvoje prehrane, ampak prvo bo treba poštimati stvari v kuhinji, za hitrejše rezultate.

Tako, končan drugi mesec, ki pa ponovno ni bil kontinuiran. Prav tako je bilo pri hrani malo šepanja. Rezultat: na začetku poti sem imala 78,2 kg, danes sem se tehtala in sem na 67 kg. Začela sem s prvim mesecem Insanytija, nadaljevala z drugim mesecem, ki sem ga prekinila zaradi zdravstvenih težav (mislim, da sem končala 2 teden). Potem sem ponovno začela z drugim mesecem, ki sem ga skoraj končala, morda sem kak dan vmes spustila in par dni sem imela pavze.
Naslednji teden začnem z 21 day fix extreme.

Evo mene nazaj! Bolezen me je vzela za nekaj časa. Ampak sem tukaj, motiviran kot še nikoli. Jutri pričnem kar na začetku, ampak tokrat Insanitya. Urnik se mi je sprostil in končno lahko delam daljše vadbe.
Anery – super rezultati! Kakšni so pa rezultati vizualno? Se precej pozna (saj vem da se, haha)? Res, iz srca ti privoščim, saj se kljub bolezni nisi vdala.

Kako ste pa kaj ostali? Še trenirate? Ali pa nas vsaj spremljate?

Še kar vztrajam,ampak sem obstala na mestu,zdaj sem se odločila malo zaostrit zadevo.
Kje ste pa ostali?

Heeey,

evo po dolgem času se bom pofočkala. 🙂 Malo sem šla dol, trenutno tehtam 65,5kg 🙂 Pristala bi nekje med 60-63 🙂

Kako ste ostali?

Lep dan

Takole, da se še jaz malo javim. Trenutno sem nekje na 66kg. Zdaj gre vse bolj počasi, vendar gre, to je važno. Važno je tudi, da ne gre gor. Najprej sem imela cilj 65kg, zdaj se cilj pomika na 63kg, potem pa mogoče…, da se spredaj vsaj še 1x prikaže 5.
Prijetno miganje.

Še jaz se pofočkam, trenutno na 56.4 kg

Pozdravljene drage moje ;)!

Nor občutek biti nazaj na “pravem” Insanity-u. Končno spet “švicam” v potokih, to je tisti dokaz, ki mi manjka pri T25 ali pa P90X3. Saj se utrudiš, ampak ne lije iz tebe. Tako da ja – 3. teden, sem na 83kg, kondicije ne manjka, le kolena malenkost trpijo. Ampak je že precej bolje kot je bilo na začetku

Kako ste pa kaj ostale? Katere programe izvajate? Ali že planirate dopuste, da boste pokazale zaslužene rezultate svojega trdega dela?

Živjo, živjo!
Vas berem že lep čas in sem se odločila, da se tudi javim. Lansko leto sem prvič delala Insanity. Končala prvi mesec (brez izpuščenega dneva, na kar sem prav ponosna) in potem zaključila, ker sem bila dva tedna v tujini. Ko sem se vrnila sem padla iz ritma in je bilo konec. Sedaj sem spet začela. Končala prvi mesec (zopet brez izpuščenega dneva). Prejšnji teden sem začela z recovery weekom, ki sem ga podaljšala še v ta teden, ker imam te dni kup obveznosti in ne bi zvozila drugega meseca. Naslednji teden se pa podam v to! 🙂

V prvem mesecu so mi najprej kilogrami narasli in sicer sem pridobili kar ene štiri, ki pa so do sedaj že šli stran. Prav tako je šlo nekih 5 cm okoli trebuha. Verjetno bi bilo bolje, če bi se bolj striktno držala pehranskega režima, ampak… ah. 🙂 🙂 🙂 Postava se mi zelo spreminja. Vidi se na trebuhu, ki je moj najbolj kritičen predel. Prav tako tudi na nogah, rokah in riti. 🙂

Kako gre ostalim? Upam, da nam vsem uspe zvozit tele tedne! 😛
Lep dan!
Pikolinca

Zdravo.No moja zgodba je pa da sem velika 169 in imam 62 kg. Moj cilj ga nimam edini cilj je dobra postava in mišice ter stop špehu. Me pa predvsem zanima za fit test mi je jasno kako gre samo kako je pa pri max 30? Ne zastopim kaj je pot max out in tudi ko sem gledala video mi ni jasno se zmeraj nič. :/ Ziher veste 😉

Hjooooj kak je vam fajn, da lahk delate insanity vaje … jaz sem pred meseci tole prvič sprobala in nevem mogoče res nebi smela ( sem asmatik) ampak se redno gibam in imam kondicijo pa sem hotla neki več..in grooozaa samo pol ure sem zdržala in pol mi je neka sluz prišla v pljuča in ni blo fajn:( ahhh why me.

Zdravo!

Že kar nekaj časa brem forum in poslušam kako ste pridni in zagnani. Zato sem sem odločil, da poskusim tudi jaz. Sam sem začel s programom 3.8., tako da trenutno poteka drugi teden. Prvi teden sem mislim, da bom umrl, saj sem imel musklfiber cel teden kljub temu da sem se prej dost aktivno ukvarjal s športom. Ta teden je precej bolje. Tudi na kondiciji se mi zdi, da sem že nekaj pridobil, saj poskušam slediti celotni vadbi, kar mi v prejšnjem tednu še ni uspelo. No ja moj cilj pa je da iz trenutnih 97,7 kg (Tehtanje 3.8.2015) pridem na 88 v teh dveh mesecih.
Tehtal se bom enkrat na teden ob isti uri in vam javim rezultate.
Aja pozabil se napisat, da sem v prvem tednu izgubil 1,3 KG, kar se mi zdi kar OK.

Upam, da sem še koga motiviral, da se mi pridruži pri vadbi.

Se tipkamo.

Kuku, kje se skrivate:-)?

Začela sem z vadbo insanity.danes jo delam 11 dan. Vse vaje izvajam tako kot oni v videu ( iz partisa) edino pavze imam malo daljše kot le 30sekund. Med treningom skoraj umrem Čudno mi je to da nikoooli nimam muskfibra. Edino en dan so me meča bolela malo bolj to pa je blo to. Vsi pišejo da imajo grozn muskfibr da celo sedijo že težko. Nevem kaj bi blo lahko narobe? Sj ne da si ga zlo želim ampak zanima me kaj delam narobe da ga nimam če ga vsi ostali majo 🙂

New Report

Close