Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Še vztrajamo 🙂 Enkrat bolj,drugič manj uspešno,vsekakor pa ne tako hitro kot bi si želeli 🙂

Dinci, še vztrajamo, jaz sem trenutno na -6 kg, jupiiii, na postavi se vidi velika sprememba, hlače obvisijo na spodnjem delu bokov (: Redno telovadim 6x na teden, seveda Insanity, sem v 7 tednu, torej še 2 tedna. Po končanem Insanitiju začnem Max 30. Pri prehrani sem relativno pridna, še vedno se izogibam nezdravim OHjem.
To je moje poročilo.
Kaj pa ostali?

hoj:)
Sem slucajno naletela na ta forum pa vas nasla, super vam gre, kar tako naprej!!:))
Zanima me, ce izvajate te vadbe s posnetki z youtuba in natancneje s katerimi? Razmisljam, da bi zacela malo migati, pa mi lahko svetujete kaj bi bilo najprimernejse za zacetnike 🙂
Hvala vam ze v naprej!

Heeeej,

super ste! Evo, jaz sem šla danes prvič peš iz službe domou, je kar pasalo. 🙂

Anery, bravo!!! Sem ponosna nate, kar tako naprej.. 🙂

Kje pa ste ostali, vztrajate? 🙂

Izkoristite sonček, kolikor ga je še ostalo. 😉

Se beremo,
Dinci

češnja5: vaje si potegneš iz partisa ali katere druge spletne strani, vtapkaš Insanity workout in preneseš (:

Dinci: hvala. Tudi sama sem ponosna nase (: Se bom trudila še naprej.

Heeeej,

kje ste izgubljene duše? 🙂 Upam, da ste še vedno pridni! Evo, ta teden sem na bolniški, pa sem se prišla pofočkat. Še težo sporočim – tehtam okroglih 67kg, moram priznati, da sem malce razočarana, saj sem pričakovala manjšo številko, glede na to, da mi jih je dosti reklo, da sem “drastično” shujšala haha. 😀 Ampak dobro, na telesu je vidno, predvsem na predelu trebuha, ki me je najbolj motil. 🙂

Upam, da vas ne daje spomladanska utrujenost in da se boste še kaj oglasili, ker si ne želim voditi monolog! 😀 😛

Želim vam lep sončen dan naprej in se beremo,
Dinci

Pozdravljene, pozdravljeni!

Jaz pa vas bi vprašala nekaj glede insanity vadbe. Imam 90kg, velika sem 171 in ko sem probala delati zgoraj omenjeno vadbo, so me bolela kolena. Sem čisto izven forme, zanima pa me ali mislite, da sem enostavno pretežka za insanity. Fajn bi blo najdit kakšno izvedbo insanity-ja tudi za debele ljudi. Moj namen je zgubiti 15kg, ampak mi je jasno, da brez vadbe ne bo nič.

Predlagam, da začneš s Focus T25 in potem nadaljuješ z Insanity.

Tudi t25 ni tako nedolžna zadeva,ampak se da 🙂 Počasi pa ziher 🙂
Sem pridna, na -2,5 sicer šele,ampak nekaj pa je 🙂 Javite se kaj 🙂

Kaj potem svetujete za debele, brez telesne kondicije? t25 ali insanity?

Jaz sem začela z t25, Insanitya ne poznam,tako da težko svetujem. Mogoče pogledate oboje in potem izberete kaj vam ustreza.

Zdravo!
Mogoče bi bila najboljša izbira Insanity MAX:30, saj so zraven prilagojeni posnetki, torej je posebna datoteka, ki prikazuje vadbo po prilagojenem programu skozi celotno vadbo, ne le občasno kot v ostalih vadbah.

Drugače pa končno so se začeli rezultati tudi vizualno poznati. Sem na -4kg in malo manjšem trebuhu :))! Končno!

Dragi moji,

samo, da se pofočkam. Nisem vas pozabila, upam, da tudi vi mene niste. 🙂 Srčno upam, da napredujete. Tudi pri meni je trebuh manjši, juhuhu.. A se bom danes malo pregrešila (malce si pa moram privoščiti 😛 ). Upam, da uživate v današnjem prečudovitem dnevu. 🙂

Se beremo,
Dinci

Živijo tudi od mene,držim se tako tako,ampak nekako gre. Javite se kaj še ostali 🙂

Zdravo.. jaz pa ze nekaj casa zelim izgubiti kaksnih 10 kg ampak kar negre.. potrebovala bi pomoc zato se vam zelim pridruziti..:)
Moja visina:173cm
Teza: 77kg

Lepo pozdravljena 🙂 Kar pridruži se nam,več nas je,boljše je 🙂

Javljam se, še sem živa… ponovno sem imela nekaj zdravstvenih težav, ki so me vrgle iz tira… zdaj sem sestavljena in danes začnem ponovno 2 mesec Insanityja. Zadnje tri tedne nisem bila pridna pri prehrani, pa tudi telovadla nisem po urniku, posledica je, da sem na enaki kilaži

Pozdravljeni, če smem se pridružujem tudi jaz 🙂
Poletje in topli dnevi se vse bolj bližajo..Naj povem, da sem z vadbo insanity začela v preteklih letih že parkrat, vendar vedno po cca enem tednu obupam 🙁 Želim pa izgubiti 5 kg.
Aja enkrat mi je celo uspelo 14 dni..neverjetno je bilo to, da so bili rezultati že po 14 dneh (trebuh predvsem) pa sem vseeno obupala.
Mogoče rabim res ogroooomno motivacije, ali kaj mislite? 🙂

Lep pozdrav vsem in vidim da ste zelo pridni, le tako naprej 🙂

Pozdravljeni, tudi jaz rabim ogromno motivacije….zanima pa me , če je komu uspelo priti skozi oba meseca? In seveda rezultati? Hvala in lep dan!

Seveda smo tukaj tudi taki, ki smo prišli skozi oba meseca. Jaz sem ena takih, le, da sem pri prvem mesecu pazila na hrano, pri drugem pa ne in pri drugem sem imela 1 teden počitka (zdravstvene težave). Rezultat po dveh mesecih je bil -6,3kg, obseg se je precej zmanjšal, predvsem v predelu trebuha. Največjo razliko pa opažam pri kondiciji. Zdaj ponavljam drugi mesec (1 teden drugega meseca) in pazim pri hrani. Sporočim rezultate, ko zaključim.

New Report

Close