Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Insanity workout – AGAIN.. Pridruži se mi, da bomo do poletja fit! :-)

Evo, spet se javljam. Kriza je za mano. Sem se trudila neriditi “čimmanj škode” in mislim, da mi je uspelo. Čez vikend sem smučala in je bilo to to od rekreacije. Problem je v koleno, ki kar ne neha bolet..se je očitno razbolelo. Saj tako je pri meni, ko začnem migat mi je tako fajn, da ne neham ko je treba…sej se bom naučila…enkrat 🙂
Danes po 1 tednu grem na telovadbo, pa če padajo prekle.
Robo, kje si zdaj? Čakamo obširnejšo objavo 😉 Se hecam, napiši kaj, če maš čas, da nas zmotiviraš.
Ostali tudi!

Štefka, se opravičujem, sem popolnoma pozabil napisati :D.

En mesec miganja je za mano, kondicija je šla gor v veliki meri (je res da s pridobivanjem kondicije in moči nimam težav), zmožnosti so se tudi kar konkretno povečale. Obožujem vikende in s tem povezane Stretch workoute, ker gibljivost vedno pride prav pa še pomirja me. Resnično se sprostim. Sem sicer dodal še nekaj joge in tako ob nedeljah zvečer zaspim popolnoma sproščen.

Okej pa poglejmo rezultate s T25 po 1 mesecu. V kilogramih ni neke pretirane razlike. Sem izgubil 2 kilograma, sedaj pa niha v +- 3 kg, odvisno kdaj grem spat in odvisno kdaj imam zadnji obrok v dnevu. To je še en dokaz, da je prehrana eden glavnih razlogov pri efektivnem hujšanju. Ne stradanje, amapak velika fizična aktivnost ter uravnotežena prehrana. Vsaj pri meni je tako – sem zdrav, sedaj sem že na kar visoki stopnji kondicije, moči imam tudi kar nekaj, ampak postava..jah to bo pa treba konkretno delati na tem, da izgine ta odvečna maščoba, imam še 5 mesecev do morja haha, z vašo podporo punce mi bo uspelo :-P!

Imam pa nekaj vprašanj glede prehrane – kakšni so kaj vaši jedilniki? Koliko obrokov imate na dan? Ob katerih urah jeste in podobne stvari?

No upam, da je bila to dovolj obširna objava Štefka haha ;-).
Pa še eno vprašanje – kam se je izgubila avtorica tele naše skupne debate in podpore, Dinci? Ali ti uspeva migati kljub izpitom in delu? Držim pesti da ti, saj brez tebe ne bi bili te bitke.

Vsem ostalim pa želim čimveč uspehov pri miganju in delite vaše užitke tudi z vami :).

Ponedeljek in torek sta bila rezervirana za Insanity Max30, včeraj pauza, ker sem vadila štiri dni zapored, danes sem ves dan imela plan delat zdajle zvečer, pa večerjam. In če me bo želodček ubogal, bom oddelala okol 20.00. Komdicija raste, Jillianine vadbe zlahka oddelam, Shaunove pa seveda ne. Ne zlahka.

Tudi jaz telovadim po urniku, še malo in bo 3teden za mano. Na kondiciji in vztrajnosti že vidim razlike, tudi hlače lažje zapnem. Tehtala sem se včeraj in je tehtnica pristala na -3,5kg.

Pri prehrani pazim, ne jem kruha, sladkarij, v glavnem se izogibam OHjev. Jem jih, vendar omejeno.

Torej danes:
zajtrk: 2 jajci s slanino
malica: pest oreškov,
kosilo: danes sem ga pozabila doma, tako da bo iz restavracije: pečene perotničke, zeljne krpice in solata, drugače pa meso z zelenjavo, manjša porcija, ker jem doma še 1x kosilo,
malica: kar je doma za kosilo, brez priloge,
večerja: večerjo “jem” vedno po treningu zato je to ponavadi shake iz skute, kakava (čisti kakav) in dodane vode

Evo,se javljam še jaz. Prehrana še vedno šepa,migam pa kar dosti-tek,tek na smučeh in T25,pri katerem v ponedeljek startam z beto. Kilogrami stojijo, kondicija pa raste. Prehrano moram resnično urediti,drugače ne bo nič. Težave imam pa predvsem z večerjo. Vidim,da ste pridni,super to in kar tako naprej,skupaj nam bo uspelo

Ojla vsem!
Evo, ker nisem imela kaj za napisat, pač nisem pisala 🙂 KOlena me še bolijo in nekako sem se sprijaznila (no, ne še čisto), da je pač tako in da bom morala najti drugačno rekreacijo, ki bo nežna do mojih kolen. Jutri grem plavat…poročam potem 🙂
Pridni ste! Lepo da si se javil, Robo in Ota in Anery, pa seveda kuglica. Verjetno vsi redno beremo, samo napišemo ne vsakič, je pa lepo brat ostale, ki v tistem trenutku imajo voljo. Včasih tudi to nekoga premakne in dobi kak drobec motivacije več, tako da…pišite, kadar le lahko!

Evo,se bom pa jaz oglasila,sem tako kar naprej tukaj 🙂
Z: ovs.kosmiči,kokos,mandlji,chia,sojino mleko,rozine
M: ribez,1 jabolko,1 hruška- smoothie
K: široki rezanci,omaka,solata
M: 1/2 banane
V: “chia puding”- 1 banana,2 žlički kakava,voda,chia semena
Š: t25 in tek po programu za začetnike

Mislim,da je bil danes kar ok jedilnik,bere se veliko,ampak ni bilo tako. Začela sem se truditi,da jem zajtrk in nekaj malega za malico in upam,da se bom s tem uspela izogniti volčji lakoti zvečer.
Ima kdo kakšne ideje kaj jesti za večerjo,da je dobro in ne preveč redilno? 🙂

Evo danes 1. trening po dolgem času… Prehranjujem se jaz dokaj zdravo, zato da bi imela kaj res zelo preveč ni, sem se pavzredila 5 kg od poletja… nekaj je. Jem ne ne vem kaj veliko, ampak Insanity ima nekje sestava jedilnika iz 40% oh 40 b in ostalo m… To je če greš na res zdravo hrano več hrane kot sicer pojem…. Tsko se meni ni treba izogibat kruhu, ga zdaj več pojem kot sicer. Je že sprobano in meni da velik hrane energijo za trening in so boljši rezultati. Joj a res moram jest uh… hm.
.

Pozdrav,
še vedno si nisem preračunala dnevnega vnosa hranil joj, joj… Telovadim po planu, zdaj sem že v četrtem tednu Insanity-ja. Vadbe nikoli nisem izpustila, sem pa 1x zamenjala prost dan, ker mi ni zneslo telovaditi. Z napredkom sem zadovoljena. Vadbo vsak dan lažje oddelam. Sklece so še vedno bljek… in verjetno bodo ostale bljek… (:

Prehrana danes:
zajtrk: kos domačega kruha + 2 rezini šunke
malica 1: 2 mandarini in 20 oreščkov (mandlji in lešniki)
malica 2: dve žlici skute in 3 mandarine, s cimetom,
kosilo: zelenjavna juha, mogoče še kaj zraven,
večerja: po treningu: 2 žlici skute in 1 kavna žlička čistega kakava

Uf… jaz pojem ful več… Včeraj sem za zajtrk – 2 jajci pečeni s čebulo in papriko, celo na žlici olja in 50 g kruha (cca 2 toasta), kavo z mlekom. Pol sem golaž z makaroni, pa celo beli so bili, je pa bilo po treningu. Samo poudarjam – jaz pojem nekje dve žlici makaronov… Ostalo meso. Pol sem dva keksa s čokolado, polnozrnata ovsena. Delala sem 6 ur na nogah intenizivno… Prišla domov in sem pojedla še ostanek golaža z makaroni :))) No nekje cel krožnik je to bilo sigurno dvakrat. Pila sem čaj z limono cel dan in notri sta bili dve veliki žlici cukra v treh litrih :)))) Sicer sem ponavadi bolj pridna pa se izogibam temu, no to da jaz cuker uživam, je praznik… ker ga drugače ne. Makaroni bi lahko bili polnozrnati, jp… tud to ni v moji navadi. Ampak danes 🙂 sem dala čez odličen trening s konjem, še prešvicala se nisem ne vem kaj… da je rekel kolega, da me moj trener mal premalo goni, ker nimam nič rdečih ličk. Pluuuuus tega… da imam od včeraj sigurn celo kilo manj, seveda sem pa delala Insanity.

Včeraj so bili na jedilniku špageti z boloneze polivko in ne zelenjavna juha. Se zgodi.

Zanima me, ko delate vajo, vseeno katero, kdaj prekinete, ko začnejo mišice malo pečti, ali ko res ne morete več? Se mi zdi, da jaz premalo vztrajam. Kaj je pravilno? Sem slišala, da moraš narediti vsaj še 6 ponovitev po tem, ko mišice začnejo pečti.

jaz ne bi da se ne poškoduješ… brez trenerja niti ne morem ko se noben necdere. Z pa sem tud bruhala od napora. Preden se ne navadiš ni panike delaj po svojih močeh in za špagetecse ne sekiraj. To je kar intenziven trening. Se rabi velik oh in verjemi da je bolje od b diete.

Anery – mogoče sem kje spregledal, ampak ali te smem prositi za tvojo višino, starost in telesno težo? Kajti vsaj na prvi pogled mi deluješ kot da poješ resnično malo. Vsaj jaz pojem ene 5x več haha. Pa se ne redim. Drugače pa nadaljujem po urniku :). Samo maščoba ne gre dol :/. Kaj pa ostale?

robo100, moji podatki, 160cm, cca72kg (en teden se že nisem tehtala), 35 let

včeraj sem imela dan na off, danes pa:

zajterk ob 6:00: 1celo jajce, 2 beljaka, 3 rezine suhe salame in rezina sira
malica 1 ob 9:00: 11 lešnikov in 11 mandelnov,
malica 2 ob 12:00: 1 svinjski zrezek, zelena solata, fižol
kosilo ob 17:00: jetrca v omaki in zelena solata, brez priloge ali pa pečenka in solata
večerja po telovadbi med 20 in 21: dve zvrhani žlici skute, čajna žlička kakava in 1dl vode

Torej robo100, prosim za komentar (:

Kuku, da se pofočkam…

Zelo ste pridni. 🙂 Malce mi čas nagaja pa se ne uspem zmeraj javiti, a vas redno spremljam. Tudi jaz sem pridna, sicer ne izvajam insanitya več, zaradi kolen. 🙂

Se beremo,
Dinci

Ojla še jaz po dolgem času.
MAlo manj migam, čeprav je bil vikned kar športen, nimam pa vsakodnevnih športanj, kar me moti. AMpak sem dala kolenom malce pavze. Jutri začnem plavat. IN to bo postala bolj redna aktivnost spet. PA kak sprehod in kaka vaja za moč doma. Imam spet malo več volje, po tisti poškodbi. Je še upanje zame 🙂
Lepo se imejte in lepo migajte!

Jaz pridno telovadim,tudi hrano sem začela urejat,tako da bo počasi. Rezervirali smo že poletni dopust,tako da motivacije ne bi smelo manjkati 🙂

Tako, prvi mesec in recovery week je za mano, rezultati vidni, trenutno na -4,5kg. Zelo zadovoljena.
Prehrana še vedno precej (za vikend nisem bila pridna) urejena.
Vzela sem si čas in preračunala vnos kcal. Ugotovila sem, da pojem premalo, dodala sem 200 kcal in zdaj sem tam nekje med 1500 in 1700kcal na dan. Upam, da bodo rezultati drugega meseca vsaj takšni, kot po prvem mescu.

Kako ste ostali, nič se ne javljate.

Zdravo!
Bom hiter, ker grem samo še spat – enostavno sem preveč utrujen od vsega (služba, še ena služba, faks, kam smo prišli, da niti časa zase nimamo).
Anery – tisti jedilnik, ki si ga objavila nazadnje zgleda že precej bolje, ampak vidim, da si si sedaj že vse naračunala :)! Nadaljuj s takšno pridnostjo in uspehi!
Ota- vidim, da ti motivacije ne bo zmanjkalo haha! Počasi in vztrajno pa bodo rezultati tukaj, potem pa veselo na morje :)!
Dinci – vidim, da sva kar na istem kar se tiče časa, upam da ti vse znese skupaj in da bodo rezultati dobri.

Jaz pa kar na istem – kondicija narašča in narašča, moč pravtako, kilogrami (to niti ni problem) in maščoba (to pa je velik problem haha) pa ne grejo stran :(. Nujno si moram uredit prehrano, ker drugače ne bo nič od tega. Ima katera izmed vas kakšno idejo?

Dragi moji,

ali še vedno vztrajate? 🙂 Jaz sama pri sebi niti ne opazim neke bistvene razlike, a mi jih je že par reklo, ki me sicer niso videli že nekaj časa, če sem shujšala, tako da očitno napredujem! 😀

Ko bo lepše vreme bom začela peš hoditi v službo. 🙂 Bo pa to pot iz Šiške pa do centra. 🙂

Upam, da ste pridni.

Se beremo,
Dinci

New Report

Close