Evo še mene. Poleg vadbe v fitnesu od jutri dalje dodajam tudi Insanity Max 30. Verjetno ne bom sledila vsakemu dnevu po urniku, ker vadim tudi z utežmi, a rezultati zadnjega meseca, ko sem manj delala na kardiu, niso najbolj spodbudni. Ker se še vedno lovim in iščem čarobno razmerje med dovolj hrane in vadbe, bo ta dodatna vadba eksperiment, uspešen, upam.
Super kuglica! Da se še tu malo spodbujamo!
Jaz sem ravno iz telovadnice, niti ni bil planiran trening, ampak bolj razmigavanje otrok. No končalo se je z kar nekaj vajami za staše in izmučenimi otroci. S tem, da je mama že prej naredila en trening doma. Toliko o počitku čez vikend! Jutri pa po normalnem planu.
Kje ste ostali? Upam, da ne na kavču 😉
Evo mene! Najprej bi se opravičil, ker sem zadnje dni precej neaktiven na forumu, ampak imam še par projektov v teku, ki bodo v dveh tednih dokončani, nato pa bom imel tudi več časa za kakšno podrobnejšo objavo. Torej, moji termini treningov so se prestavili na zgodnje jutranje ure, prehrana pa je malenkost nazadovala, saj si nimam časa redno kuhati kosila. Upam, da to ne bo preveč vplivalo na končni rezultat. V tem tednu pa nisem izgubil nič kilogramov, se pa pozna na kondiciji kar precej :).
Tudi jaz z vodenega treninga. Se mi zdi, da sem vsakič malo bolj zmatrana 🙂 Se pozna, da čez vikend nisem imela počitka. Ta vikend si ga moram vzet! DA se telo regenerira in spočije…
Dinci, kako je z izbiro vadbe?
glej kaj sem našla – grem stavit, da boš našla kaj zase 😉
http://greatist.com/move/best-free-workout-videos-youtube?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=daily_newsletter_2015-01-19_mails_daily_1col
Robo, super, da migaš, hrana bo že, ko se zadeve umirijo!
Kuglica, Zupy, vedve pa itak…bravo 😉
Pozdravljeni,
vračam se!!! Jupiii. Včeraj mi je zdravnica dala zeleno luč za telovadbo. Prebolela sem pljučnico, zdaj sem nazaj.
Telovadba: oddelala prvi dan Insanity, po pol leta odmora moram reči, da sem skoraj umrla.
Plan: najprej končati Insanity potem pa nadaljevati z Max 30.
Prehrana: poštimana, čas bo pokazal ali pojem dovolj, mogoče pa preveč (:
Počutje: zaenkrat čutim le mile bolečine v mišicah, čakam, kaj bo jutri. Mogoče ne bom vstala iz postelje (:
Prijetno migajte.
Evo, še en Insanity član 🙂
Z zadevo sem začel ta teden v ponedeljek, torej po koledarju z fit testom. Prvi občutki fenomenalni, trga me z vseh strani.
Danes imel Cardio Power & Resistance, noge me zelo bolijo, tudi triceps se je malce skuril, ampak ni panike, bomo že. Skratka tehtati se ne mislim, ker meni osebno kg niso pomembni, gre se bolj za zdravo počutje, izgled, še pomembnejše od kg so pa cm, torej obseg pasu itd.
Ni razloga, da nam ne bi uspelo, ampak dejstvo je da bo treba merkati na prehrano. Če ste iz preteklosti navajeni na razne kebabe, pice, pomfrije, cvrte zadeve, čokolade, razne sladkarije jih črtajte z jedilnika, ker drugače bodo rezultati slabi. Veliko uspeha vsem, predvsem pa volje in motivacije. Naj pa povem, da sem danes skoraj bruhal po končani vadbi, steral sem se do konca, skratka super se počutim. Jutri gremo na Cardio Recovery pa bo kar bo.
In še nekaj, ne se obremenjevati če vam ne rata slediti tempu tistih iz posnetka, imejte v mislih da so to že kar dobro natrenirani dečki in deklice, držite nek svoj tempo, tudi če si vmes uzamte več počitka ni prav nič narobe, s časom se bo vse izboljšalo.
Dig deeper and stay safe!
Se še beremo!
Super, da nas je vedno več, dobrodošla FCbarca.
Včeraj oddelala Day 2, Cardio Power & Resistance, nisem umrla. Celo vzpon po stopnicah mi danes ni predstavljal večjega izziva. Čutim malo bolečin v mišicah, vendar ni panike. Danes Cardio Recoery. ki ga ne maram preveč, mi je preveč statičen.
Največje težave mi predstavljajo sklece, joooj.
Se beremo.
Ojla,
evo nas, še smo tukaj!
Jaz sem v sredo naredila pavzo. Sem čutila, da sem res utrujena od vsakodnevnega miganja in da se ne spočijem vmes. Po 10 dneh sem torej imela dan čisto brez miganja 🙂
Včeraj pa normalno trening (vodena vadba). Počutje je super. Grami kar naprej padajo, celo prehitro bi rekla, ampak se ne pritožujem – bom raje malo več jedla, hihi 🙂