Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Info iz prve (druge) roke :)

Info iz prve (druge) roke :)

Zanima me, kako se obnesejo butterfly blazinice za krepitev mišic in zmanjševanje odvečne maščobe, saj poznate tiste napravice iz TV Shopa?
So ti impulzi lahko tudi kaj škodljivi? Če jih je kdo kupil in jih že uporablja, bo seveda dobrodošla ocena iz prve roke.

Informacija iz druge roke (sodelavec je prva roka, da ne rečem žrtev): raje si kupi za ta denar en dobr ‘armflex’, pa naredi vsak dan 20 trebušnjakov zjutraj in 20 zvečer. Učinek bo 100% boljši!

Sodelavec ga je celo naročil iz Kanade (češ, da bo iz boljšega materiala in bolj vzdržljiv). Zdaj pa žaluje za tistimi fičnki, ki jih je zapravil za to ‘napravo’.

No, ampak to je le eno (iz druge roke) mnenje: počakaj še na kakšno ‘pozitivno’…

Jaz sem pa zadevo preizkusila, čeprav (k sreči) ne kupila. Rezultat: nikakršen.

Sicer pa pomisli: rekreacija, med tem ko ležiš na kavču in gledaš TV. Po možnosti zraven še kaj prigrizuješ. Lepo te prosim. 🙂 (Saj ne, da ne bi bilo fajn…)

Lp, Pu

Sestrična ga je naročila, naslednje dni ga je že nazaj pošiljala, ker je lari fari!
ina

NE KUPUJ!!!

lari fari pa še crkuje ves čas vmes…sem ga preizkusila…kr nekej!

neeeeeeeeeeeeeeeee

ja kot da ni jasno da je ves ta top-shop larifari!!

sploh pa, večina folka ne verjame, dokler se ne opeče. če bi res rada vrgla denar stran, pač kupi.

New Report

Close