Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija indijski oreščki namesto praška

indijski oreščki namesto praška

Je morda kakšna poskusila to varianto, torej naravno pralno sredstvo namesto pralnega praška ali tekočega praška? Baje je stvar zelo priporočljiva ravno za alergike, zanima pa me, če ima kdo konkretne izkušnje in, če je ta možnost finančno dražja kot klasična?

se mi zdi, da niso indijski ampak tibetanski oreski.
operejo cisto o.k. a mislim, da je stvar nekoliko drazja, kot ce kupujes navadne praske. ce pa kupujes ekoloske, pa smo pri ceni tam nekje.

Jaz jih uporabljam in sem kar zadovoljna. Ne vem pa zakaj včasih perilo smrdi po zatohlem. Baje imajo tudi take, ki imajo dodano eterično olje sivke. Da so dražji ne morem reči. Sicer sem jih kupila po promocijski ceni, mislim da je bilo četrt kg 1200 sit. 1kg pa zadostuje za 100-160 pranj, odvisno pri kateri temperaturi pereš (glede na to se izrabljajo). Kupila sem jih v Kalčku v BTC. Mislim da imajo tudi svojo internetno stran.

lp

S temi oreščki se pere super, belemu perilu se dodaja za belino EKO naravno belilo. Oboje se dobi v Kalčku BTC. Da perilo diši lahko v posodo za mehčalec dodamo 5-10 kapljic čistega eteričnega olja po izbiri. Tudi to dobavljivo v Kalčku.

New Report

Close