Najdi forum

Spoštovani! V zadnjem času moj, doslej dober zakon, najeda mučna zadeva. Z možem sva v zgodnjih srednjih letih, poročena 15 let, z dvema otrokoma. Mož je bil od nekdaj nor na spolnost in tudi jaz sem precej živahna, tako da sva imela v postelji že veliko lepih trenutkov. V zadnjem letu dni pa se dogaja, da mož, ki je bil vedno zelo ponosen na svojo spolno moč in velik libido, v postelji pogosto (ne vedno!) zataji – spolni odnos komaj pripeljeva do konca. Ne vem, kaj naj ob tem naredim: ali naj vse skupaj spregledam in čakam na boljše čase ali pa naj se pogovorim z njim. Enkrat sem to temo načela, pa se je delal, da ne ve, o čem govorim in mislim, da mi je zameril. Jaz pa se v tem mučnem molku sprašujem same neumnosti: ali mu morda nisem več fizično privlačna, ali je v krizi srednjih let in celo, ali ima ljubico (kar v bistvu ne verjamem, ker je bil vedno zgleden mož in oče). Kaj naj torej storim: naj vztrajam pri pogovoru ali molčim, se delam, da ni nič narobe in čakam? Kaj bi lahko bil vzrok njegovih spolnih težav? Hvala za odgovor.

Spoštovana Olga, če vaš mož ni imel hujših vnetij sečil verjetno v tej starosti še ni telesnega razloga za slabšo potenco.Poskrbite, da bo dovolj spal,(včasih popoldanski dermež napravi čudeže), pogovorite se z njim o drugih življenjskih okoliščinah, ki bi mu povzročale skrbi in mu pomagajte pri njihovem urejanju.Potenca je pogosto le indikator splošnega zadovoljstva v življenju in se uredi, ko minejo druge situacijskwe obremenitve.Če bo vztrajala povabite moža s seboj k strokovnjaku za spolne težave.Najdete ga na Kliničnem oddelku za mentalno zdravje na Zaloški .

New Report

Close