Najdi forum

imena-predlogi

danes sem malce pospravljala in sem odkrila nekakšen spisek imen – tako, da če lahko komu pomagam s kakšnim predlogom mi lahko pove približno kakšno ime hoče pa bom pogledala, če se bo kaj podobnega našlo na spisku
lp

No če si zares za akcijo bi jaz kar izkoristila priliko. Za deklico imamo ime že itbrano, problem so fantovska imena. Imeli bi kakšno bolj redko, in ne že zlajnano ime. Meni npr. je všeč Gašper, pa Luka in Žiga, ampak moj dragi pravi, da je teh že preveč.
A sploh obstaja kakšno ime, kjer jih še ni preveč?
Upam, da nisem preveč zakomplicirala! Najlepša hvala, da si boš vzela čas! LP

jaz pa rabim ime za punčko, po možnosti na A…, ali pa s kakršnokoli začetnico trozložno ime s poudarkom na 2. zlogu ali dvozložno s poudarkom na 1.zlogu. Sem zahtevna, a ne? (Iščem pravo kombinacijo s priimkom, ki je malo nenavaden…)Lepo popoldne!

seveda, z veseljem ti pomagam – ti bom napisala nekaj imen pa če ti ne bodo ušeč mi kar povej bom še malo pobrskala, uredu?

slovenska imena (nekatera so bolj stara):

val, lan, maj, dan, ažbe, ožbej, ožbe, jošt, svit, klas, urh, bor, brin, tevž, ambrož, lovro, cene, nace, gaber, matevž, jakob, vitan, lenart, rožle, miklavž

pa še druga imena:

naj, lun, zan, tin, tim, jaš, job, nal, gal, gaj, til, ian, taj, žan, zaj, žak, jon, taš

staš, tjaž, jaša, tjan, tian, lars, troj, naik, nino, izak, anže

aiden, etjan, lanaj, timej, timon, tibor, natan, laren, makai, elias, aljaž, aljon, žanin, janik, tosja

irenej, linaro, tristan, sergej, andraž, patrik, amadej, aljoša,

leander, benjamin, timotej

tole je nekaj imen, če ti niso ušeč povej bom še pogledala. aja pa še nekaj- a so vama bolj ušeč imena z šumniki? ker potem bom iskala predvsem takšne

lp

tudi jaz bi te prosila za imena za deklico, da niso predolga in da so lepa in ne popačena.

Hvala

tule je nekaj imen, če pa jih še rabiš povej, bom še poiskala

a – trozložna

anara, aneja, alina, alana, anaja, anina, anita, aneli, aljana, ajana

trozložna

ladeja, mineja, medeja, izaja, tanita, kanita, timeja, tinkara, eneja, kašaja, tanaja, katjuša, rosana, mariša, maruša, danaja, laura

a – dvozložna

ava, ana, ajda, alja, aiken, ada, aja, anja,

dvozložna

luna, lana, inja, enja, rea, tisa, jona, iza, kara, mia, gaja, taja, teja, sinja, lonja, ema, čarna, naja, tara, zaja, zara, zana, zoja, nina, manca, neža, ela, zarja, mina, natja, brina, tajda, geja, lina, trina, klasja,

imen na a sem našla bol malo se bom pa potrudla in še kje drugje poiskala. drugače je pa meni ušeč še analina, anabela, anastasja (ampak so večzložna)

lp

Super, najlepša hvala! Priznam, da sem za marsikatero slišala prvič. Če imaš še kaj na zalogi bi te seveda spet prosila.
Zares sem vesela, da ste na tem forumu tudi tako ustrežljive punce. S čem pa naj ti jaz pomagam?
Še enkrat hvala- super si!!!!!

uf, malce si me spravila v zadrego – ne vem če so tebi ista imena lepa kot meni, ampak se bom potrudila. če ti ne bodo uredu povej, bom poiskala druga, uredu

slovenska imena

iza, luna, zarja, tisa, klasja, ava, vesna, ema, neža, ajda, lana, zala, lina, brina, manca, ida, živa, julija

druga imena

gaja, inja, lonja, jona, nika, kaja, taja, lija, zana, zaja, zoja, neli, lori, mina, enja, eneja, alina, naja, nadja, tija, loti, alja, eli, pina, izaja, trina, geja, ina, sinja, mija

upam, da sem ti kaj pomagala – če pa še rabiš imena pa kar povej
papa

Tarja najlešpa hvala, simi pomagala.

LP

sm še malo pogledla pa sem še našla nekaj imen. aja, pa to mi je v veselje delat, ker me zanimajo imena iz različnih držav, tako, da res ni problema:)

od slovenskih sem našla še januš, janže, lovrenc, bine, vito, zal

od drugih pa juš, žanluk, janvit, vitjan, leon, sven, tit, žit, oskar, blaž, amon, tor, nil, nils, kaj

ker vama je ušeč ime žiga sem našla tudi veliko redkejšo različico – žigon

aha pa še eno zelo redko ime – kršpin

no zdej sem pa že kar izčrpala spisek. na zalogi imam še nekaj imen, ki so bol kratka ali pa tuja – če želita še te vama jih z veseljem napišem. a vama je bilo katero ime ušečl? (če seveda ni to skrivnost)
lp

Če imaš še kaj imen za fantke, prosim napiši (do 5 črk).

Sicer sva našla med že naštetimi kakšnega, pa ni pasal k priimku.

hvala, lp, E.

nekaj se jih bo še našlo, vendar so nekatera med nimi zelo kratka ali pa izpeljanke iz tujih ali pa daljših imen (upam, da te to ne moti)

an

neo, teo, mal, gan, tar, nin, vid, ali, jan, tan , nej, lev, nik, tom, eli

tjuš, trin, tars, jaka, adam, alek, alan, anej, enej, ares, elis, kleo, erik, ivor, arne, samo, mark, niko, mike, mišo

linus, lanaj, makai, aleks, aniol, danaj, evgen, filip, fedja, vasja, janus, jonas, kevin, robin, tamir, matic, domen, rubin, bohor, david, tilen, taras, nikol, lukas

no takole, upam, da je kaj pomagalo
lep dan
papa

HVALA.
lp, E.

Kaj pa Elis za punčko, vam je všeč? Mi jo imamo.

Hvala, se bo kaj našlo…zdaj pa moram še kombinacije preštudirat pa otroke pa moža za mnenje vprašat…

Tarja.

Tudi jaz bi te prosila, če lahko napišeš še kaj imen za punčko. Najraje ne predolga.

Hvala. Manja

oprosti, ker prej nisem mogla odgovorit – sem se potepala po avstriji. napisala ti bom tista imena, ki jih nisem šestici in zoji, tako, da še tja malo pokukaj za kakšen predlog, ok?

kim, fia, zoe, mej, eli, ula, ira, isa, iša, liu, una, zea

kora, klea, iana, nila, tala, nisa, fana, elis, zara, tina, dina, paja, tila, niki, lara, toja, zeja, juta, liva, lora

ilona, kjara, fauna, flora, fiona, petja, tajis, trina, stina, tajda, livia, tjana, tiara

no tole sem še našla. upa, da ti bo kaj pomagalo – pa ne pozabi pogledat še ostalih dveh seznamov
lep večer papa

Tarja pozdravljena.

Upam, da ti ne bom preveč zatežila, če te prosim, da napišeš še kaj imen. Zaenkrat se z možem ne moreva odločiti. Ali lahko napišeš tudi kaj podobnih imen kot so Manja, Sanja, Vanja… Ali pa Lara, Urša….

Najlepša hvala.

Manja

Ja, seveda – ni problema.

eva, pia, lea, iva, mia

lana, maja, kaja, teja, maša, tara, taja, sara, hana, žana, mila, vida, vita, daša, živa, alja, jana, deja, liza, mara

katra, tanja, klara, lučka, katja, špela, staša, manca, tjaša, karin, laura, karla, erika, tonja

uršula, lucija, nastja, tamara, karmen, ingrid, blažka, larisa

patricija, katarina

tule jih je še nekaj, če pa hočeš, pa mi lahko poveš točno določeno kakšno ime želiš, pa bom poskusila poiskat.

lep dan in dobro izbiro
papa

Tarja hvala.

Še vedno se ne moreva povsem odločiti za ime. Zato bi te prosila, če jih lahko še kaj napišeš. Predvsem take, ki jih še nisi. Kakšno ime bi rada? Ne vem. Mi mora pasti v uho. Želiva predvsem ime, ki ne bo predolgo (npr. ne več kot 6 ali 7 črk) in ne zveneče preveč tuje. Če imaš čas, mi jih prosim še kaj napiši.

najlepša hvala.

Manja

New Report

Close