imam se moznost?
konec
mislim da je zares zares konec..pocasi ga zura z svojimi kolegi, se slisiva sem pa tja po fbju, vendar ni to to… sem jo videl en dan v trgovini ko je sla mimo, me je samo bezno pogeldala in ja, v sekudni je imela rdece, solzne oci… in to me bega…to ni bilo zato ker je meni hudo ker bi socustvovala z mano, to je drugo vendar nevem kaj… priloznosti da ji pokazem da sem se spremenil kot zgelda ne bom nikoli dobil, celo tako zeljeno prujatelstvo kot me je prosila za nanj, naj bom prosim njen prijatelj kot kaze ne bo izvedljivo….love and life is a biatch..zamizis na eno oko in si mislis sej bo boljse, prepozno ukrepas, ali pa se preprosto prepustis in bo kar pac bo, in jah kaj bo? konec… na napakah se ucimo, izbolikujemo, odrascamo, a zal je edino to , ker obstaja moznost, da bomo zaradi takih napak , ljudje kot sem jaz obzalovali se kar dosti casa… Vem da bo prislo se drugo dekle nekoc, ki najverjetneje ne bo ona, in vem da bo prisel en fant ki bo njen….a ne bo nikoli vec isto… upam samo da ko se to zgodi , da ne bom pod milim nebom se sprehajal in mislil na mojo bivso, delal lazne nasmehe ter ter si pel: nora je misel da ljubim se z njo, a v mislih se vedno sem s teboj….
hvala vam forumasi za nasvete, da ste me poslali na realna tla…. blo bolece potovane, upam da se bo kdo kaj naucil iz mojega primera… PA SRECNO USEM