Najdi forum

Ignoriranje moškega

Pozdravljeni
kako dolgo je normalno ( verjetno za vselej 🙂 ) da se ego jaz jaz jaz moški zapre vase ko mu najprej prizadaneš ta ego, ker mu pošlješ po nekaj mesecih dopisovanja res lepo sporočilo, da je bolje da prenehata, potem pa se mu opravičiš – prevečkrat – čudno ja, ampak čustva so včasih čudna.
Ignoriram sedaj še jaz in pozabim vse skupaj. A vse se mi zdi primerno za najstnike, življenje je prekratko, pogovor ne pa ….

Čeprav je moški ego še takooooo velik, je tudi zelo krhek. Včasih tudi sporočilo ni potrebno, da se mu zlomi ego in da je cel užaljen 😉

Ego moškemu najbolj zrušiš, da mu poveš da v ničemer ni dober ne v seksu, ne v kuhanju, v ničemer. Ne mislim, da so vsi moški takšni.
Sem pred pol leta naletela na takšen primerek moškega-nakladača. Hvalil se je, da zna seksati-potem pa polomija, hvalil se je da je ne vem kakšen hribolazec-jaz sem mu verjela, ko sva šla na en majhen hrib nad Celjem se je izgubil, na koncu se je hvalil da zna kuhati pa je bil šele začetnik glede kuhanja, ko sem mislila ok mogoče je vsaj za to nadarjen sem se še to zmotila.

Ego moškemu najbolj zrušiš, da mu poveš da v ničemer ni dober ne v seksu, ne v kuhanju, v ničemer. Ne mislim, da so vsi moški takšni.
Sem pred pol leta naletela na takšen primerek moškega-nakladača. Hvalil se je, da zna seksati-potem pa polomija, hvalil se je da je ne vem kakšen hribolazec-jaz sem mu verjela, ko sva šla na en majhen hrib nad Celjem se je izgubil, na koncu se je hvalil da zna kuhati pa je bil šele začetnik glede kuhanja, ko sem mislila ok mogoče je vsaj za to nadarjen sem se še to zmotila.
[/quote]

boga. jaz sem imela tudi izkušnje z enem takšnem pa je bil polom

[/quote]

boga. tudi jaz sem poznala nekoga takšnega in je bil polom

New Report

Close