Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! ideje za otrokov dnevnik

ideje za otrokov dnevnik

Ker sem zelo navdušena nad vašimi idejami in sem tudi jaz velik pristaš domačega ustvarjanja se obračam na vas, v upanju, da od vas dobim kakšno dobro idejo. Sem nosečka v petem mesecu nosečnosti. Prišla sem na idejo, da bi za našega težko pričakovanega sončka naredila nekakšen dnevnik. Vseboval naj bi vse kar bi se dogajalo od njegovega prvega dneva. V trgovini sem sicer gledala tiste dnevnike ki imajo že vse napisano (prvi zobek, prvi gu-gu, koderček las,…),vendar se mi to zdi preveč skomercializirano.Sicer mi je ta način všeč, vendar bi raje sama kaj ustvarila. Prosim vas za kake ideje povezane z malčki.

Najlepša hvala

LP Taja 1

Ojla Taja!

Tudi jaz sem najprej razmišljala v tej smeri, da bi kar kupila tiste že narejene dnevnike. Nato sem pa navsezadnje kupila kar en navaden zvezek z otroškim motivom (tak na špiralo, da tudi če prilepim kaj debelejšega se še zapre). In vanj vse zapisujem, lepim, rišem (no sedaj že skupaj riševa). Notri je vse od prvih lask do prvih školjk, ki smo jih nabrali na morju, slikc, odtsov rokic in nogic. Imava pa seveda še lepo okrašeno škatlo zakladov (zapestnice s porodnišnice, voščilnice, videokaseta in slikce z UZ, rožica iz porodnišnice, mali spominki, …).
Boš vidla, da ustvarjalnost pride kar sama od sebe.

Pa srečno!

Zdravo!
Sama sem v 32 tednu in sem si tudi ogledala vse vrste dnevnikov, vendar se mi zdi, da v vsakem kaj manjka. Odločila sem se da ga bom naredila sama in sicer podobno kot Pikca, samo da bom kupila mapo, tako da bom liste lahko vstavljala po želji. Na koncu daš pa to seveda lahko še vedno vezat, kot knjigo.

Taja, jaz imam (pardon imava) sinka starega dobri dve leti in pol. Sama sem začela s pisanjem, ko sem bila še noseča. Če te zanima, mi piši na domači email ([email protected]) in ti lahko pošljem en izsek dnevnika oz. knjigice (npr. obdobje, ko sem bila še noseča). lp, Nadja

Zadnjič sem na Orianini odaji videla, da je ena mamica tudi sama sestavila tak dnevnik in ga je kasneje dala tudi natisniti. Sicer nimam pojma kje se ga da kupiti ali pa vsaj videti, lahko pa vprašaš Oriano na forumu Starši staršem

New Report

Close