Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo hydradenitis

hydradenitis

Spoštovani!

Stara sem 32 let in se že 3 leta »borim« z vnetjem lojnic pod obema pazduhama in občasno tudi v vaginalnem predelu (diagnoza: hydradenitis).

Predpisali so mi že vse mogoče antibiotike tudi teratogene vendar izboljšanja ni. Trenutno sem vpisana v čakalno vrsto za ekscizijo vendar me je kirurg opozoril, da operacija ni mogoča, dokler se vnetje ne umiri (na kar čakam že 3 leta).

Prosim vas za nasvet.

Hvala in lep pozdrav,

Petra

Imunski sistem je tako slab, ad ne more sam opraviti z bakterijami. Nekatere so že rezistentne na antibiotike in jih ne uničijo.

Antibiotiki uničijo črevesno floro in močno oslabijo imunski sistem (ker več kot 80% celic imunskega sistema leži v črevesju). Tako nastane začarani krog iz katerega se ne morete rešiti.

Ali bo operaciji boljše? Bo odpravila vzroke?

Vzrok je šiber imunski sistem, ki ga morate zopet ojačati. Prvo pravilo za to: ne jemljite več antibiotikov, razen, ko boste v smrtni nevarnosti. Sanirajte črevesje, da se bo okrepil iminski sistem in uničil bakterije. Zelo enostavno, a ne, zato hitro v akcijo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani!

Hvala za odgovor. Ali mi lahko prosim napišete še kako lahko saniram črevesje in okrepim imunski sistem?

Hvala in lep pozdrav

To naredite takole:
v iskalnik na tem forumu vtipkate “imunski sistem” in “sanacija črevesja”, označite, da želite iskati samo v tem forumu, za vso časovno obdobje in vse besede, ter si preberete odgovore, ki smo jih že napisali na ti dve temi. Veliko uspeha!

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close