Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost HVALA VSEM!!!

HVALA VSEM!!!

zahvaljujem se vsem, ki ste mi pomagale in posredovale informacije. En korak naprej sem naredila in se narocila v Lj pri dr. Drobnicu 30.09. Zato se 1x hvala, zelo veliko ste mi pomagale!
Srecno vsem in tako naprej, sicer pa se se kaj oglasim
Dezeven pozdravcek iz Primorske!
Sara

Sara – sedaj pa nesi VSE, kar lahko dobis v roke v zvezi s preiskavami, ki sta jih z mozem opravila, s seboj. In ne pozabi napotnice svojega ginekologa ali splosnega zdravnika, prav tako naj tega ne pozabi moz!
In – Drobnic je tudi “moj” zdravnik in RES je faca.

Ja Emi, sem upostevala tvoj nasvet in sem sestro prosila naj me naroci k njemu. Vse bom odnesla s seboj in upam, da bo vse vredu. Ti si zadovoljna z njimi? Si ze dala kaksen poseg skozi?

Ja dr. Drobnič je res v redu, samo meni se zdi, da ga moraš za vse kar te zanima vprašati in ti odgovori, drugače pa tudi on ni najbolj zgovoren, vsaj meni se zdi tako. Jaz osebno sem si pripravila kar spisek, da ne bi kaj pozabila.

Obilo sreče vsem,
Taša

Sem ze “stara” borka.
On me je operiral – laparo in vse ostalo, 4 inseminacije (ki pri tebi itak ne pridejo v postev) in en (neuspel) IVF. pri nama je vzrok neznan.
In – ja – oba – tudi moz – sva z njim zelo zadovoljna. Najbolj mi je vsec, ker ti odgovori na vprasanja – razumljivo in logicno. Da je optimist in da te zna postaviti na noge, ko si down.

Ja, spisek pa moras imeti 🙂 Ceprav – midva se pogovorila o vsem mogocem (tudi izven konteksta). Ne vem, ali pa sem jaz taka goflja 🙂

Ok., hvala, borke, borite se naprej in srcno upam da nam bo uspelo!
🙂 Sara

New Report

Close