hvala ker
Začela bom o tem kako (nekdo?/naketeri?) navijate za obvezno registracijo. Najprej to – s tem se še kako strinjam. Drugo, jaz sem registrirana pa vidim, da udrihate tudi po meni. Kaj bi sploh radi? Če je človek registriran ni v redu – udrihate po njemu, če ni registriran ni v redu – je potrebna registracija.
Smetite teme, pišete stvari, ki sploh ne spadajo pod določeno temo in potem okrivite avtorja. Pa kaj vam je? Vam je tako zelo dolgčas?
Pišete o tem kako nekdo menja nicke – kako je nekdo “večnicka” oseba, ampak imam občutek, da je v bistvu ravno “marinec” tisti, ki “krade identiteto”. Tudi, če kdo zamenja nick, kaj te to tako moti? Saj sam delaš isto.
Udrihate po tistih, ki niso registrirani in, ki naj bi kao menjali nicke, sami pa prav tako niste registrirani poleg tega pa še kradete identiteto. Daj pometite najprej pred svojim pragom pa se potem spravljajte na druge.
S tem, ko to delate se, oprostite, norčujete tudi iz bolezni. Tema niko32 je bila zaprta zaradi nekoga od vas, oziroma saj je sam priznal.
m&M nebi nikoli prosila za zaprtje svoje teme. m&M poznam osebno, prav tako poznam osebno Vitho, ki je pisala v temo niko32.
In ravno zaradi čisto nič potrebnega zaprtja teme se je začelo vse tole. Tema pa je bila zaprta ravno zaradi takih kot ste vi, ki kradete identiteto in se norčujete.
Ne bi se pa niti čudila, če vse tole dela kar lepo niko32 sam (ali pa kdo, ki ga pozna), ker mu gre v nos, da se piše o njemu. Ok vse lepo in prav, vso pravico ima, da ga moti, da se piše o njemu, ampak to lahko pove tudi tako, da bi ga določeni prepoznali. Bi se dalo veliko lepše sporazumeti.
Ajde zdaj se pa lepo registrirajte vsi tisti, ki tako navijate za obvezno registracio. Lp
Spoštovani!
Kot vidite sem združil 3 odprte teme v eno samo. Vsebina združenih prispevkov ima eno skupno nit in to je provokacija – ali zanalašč ali iz razloga “ti mene – jaz tebe”.
V primeru, da želite nadaljevati dialoge v tej smeri jih nadaljujte v izključno v tej temi. Prosim ne odpirajte novih tem, ki so tako ali drugače povezane z niko32 sicer jih bom brisal brez opozorila. Nek red mora biti, in če želite temo za prerekanje, jo lahko imate tukaj.
Sam se v debato v tej temi ne bom vključeval.
Jokl z nickom Kleahvalaforumm&MGia1Vitha…., znan kot avtor odmevne teme niko32, ki je bila zaprta zaradi razvlečenosti v obliki nesoljenega listnega testa brez vsakega okusa, preberi tole;
no tole sicer nisem jaz napisala, ampak bi bilo res dobro.
pa kako se vam da no? koliko ste stari? 12 let?[/quote]
in pa tole, naloga se glasi; primerjaj svoje zapiske, poišči pesek v obeh svojih sestavkih;
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kata.strofa
Re: niko32
08.11.12 17:52
Navedeno
m&M
…. res je skrenila, to ni več hec, upajmo, da jo bo zaprl.
lp vsm.
upajmo, da bodo tebe ‘zaprli’, ker kradeš nicke. kolk si star(a)? 12 let? imaš kaj dela za šolo? pojdi se učit. če pa ne pa pospravljaj stanovanje. ali pa pri sebi v glavi. C
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Torej, hvalaforum, včasih tudi m&M, Klea; Gia,Vitha, in cel kup drugih nickov… Ti v vsaki temi sprašuješ isto? Nekam ponavljaš se…:-)
V temi niko32 je morda le nekaj komentarjev od zunanjih obiskovalcev, tak je recimo od katenjke, še eden ali dva druga od stalnih članov Mona in… nekaj mojih, ki so poskrbeli za konec trpljenja tisti temi:-).
Vsi drugi so; tvoj samogovor[/b][/i]. Tista tema je bila res poden od podna.
Imam vprašanje zate; kaniš sedaj to nadaljevati in onanirati dalje s komentarji na tej novi temi, Prednosti in slabosti virtualnosti? Če da, upam, da forum ni tako naiven in da te bo pustil v tem tvojem čudnem veselju čisto pri miru, da uživaš v svojih lastnih komentarjih, podkomentarjih in replikah nanje in v podpisih lastnim “umotvorom”, za katere je resnično škoda prostora na serverju MedOverNeta.
Dokler tu gori prosto ustvarja m&MKleaGia1Vithainostalinicki v obliki večnickga neregistriranega, polpismenega zmazka, ki mu je edina želja vzbujati pozornost in veliko število komentarjev, se mi resnično zdi škoda časa za Življenje, ah to življenje.
Edini pameten stavek, ki ga sicer neupravičeno svetuješ ti nekomu drugemu v temi niko32, velja zate. Povej ga sebi, glasi pa se, citiram tebe osebno, glej svoj zadnji stavek tule spodaj;
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kata.strofa
08.11.12 17:52
Navedeno
m&M
…. res je skrenila, to ni več hec, upajmo, da jo bo zaprl.
lp vsm.
upajmo, da bodo tebe ‘zaprli’, ker kradeš nicke. kolk si star(a)? 12 let? imaš kaj dela za šolo? pojdi se učit. če pa ne pa pospravljaj stanovanje. ali pa pri sebi v glavi. če si pa odrasla oseba pa resnično rabiš psihiatra.[/u][/i]
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Če pa imaš 12 let, pa delaj to, kar spet svetuješ ti drugim; pojdi učit za šolo, pospravljat stanovanje ali pa pri sebi v glavi.
Lep pozdrav
marinec
P.s: Vidimo se spet takrat, ko bo na Življenje, ah to življenje veljala obvezna registracija. Do takrat kvaliteta foruma ob takihle enonickih neregistrirnih avtorjih, Kleahvalaforumm&MGia1Vitha, zagotovo ne bo rastla, ta pa postaja primerna za starostno grupo do 12 let. Vidimo se pri Filipih:-)
Vidiš, v tem je keč. Logično je, da m&M poznaš osebno, pa Vitho, P Gio1… 🙂
Gre za tvoje nicke, Jokl.[/quote]
Poglej nisem Gia1 in je ne poznam osebno, vem pa, da je bila na chatu, ker je tukaj napisala svoj mail in po imenu iz maila se je spomnim iz chata.
m&M in Vitho poznam, sem njuna družinska prijateljica oziroma bolj znanka. A mogoče na forum ne smejo pisati ljudje, ki se dejansko poznajo? Je to prepovedano? Je takoj vsak, ki nekoga na forumu pozna že kar avtomatično on ta oseba? Kaj sploh hočeš? Kaj ti gre tako v nos? Daj povej že konkretno kaj te moti?
Sicer pa misli si kar hočeš, naj bo po tvoje – tukaj pa samo lahko rečem zakaj te tako moti menjanje nickov drugih uporabnikov, če sam delaš isto?
Dodajam še tole: Zdaj sem prebrala nekaj tvojih postov, ki jih prej še nisem. Tako kot ti tudi drugi kradejo identitete in to še ne pomeni, da je to ista oseba. Tako kot so pod nickom m&M prosili za zaprtje teme itd., tako tudi pišejo razno razne stvari, da bi izpadlo kot, da to delajo osebe, ki so odprle določeno temo. Glede na to, da si sam priznal, da si prosil naj zaprejo temo niko32 in kao citiral avtorico (sam lahko v temi niko32 prebereš, da je avtorica napisala, da tega ni prosila ona), bi se lahko tudi reklo, da si pod vsemi temi nicki za katere praviš, da sem jaz, ravno ti.
Avtorica sama, m&M, to se pravi, ti, je zahtevala zaprtje teme. Vse, kar sem jaz naredil je, da sem skopiral njen post še enkrat in ga naslovil na Boštjana, ki se je usmilil publike in ubil temo, da se ne matra:-);
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
za Boštjana
07.07.14 08:58
Navedeno
m&M
ker je tema izgubila rdečo nit, prosim, da Svetovalec na forumu: Boštjan Topovšek, NLP Mojster Coach, PEAT procesor., temo, ki sem jo odprla, zapre.
hvala in lp vsem.
Avtorica sama, m&M, to se pravi, ti, je zahtevala zaprtje teme. Vse, kar sem jaz naredil je, da sem skopiral njen post še enkrat in ga naslovil na Boštjana, ki se je usmilil publike in ubil temo, da se ne matra:-);
za Boštjana
Navedeno
m&M
ker je tema izgubila rdečo nit, prosim, da Svetovalec na forumu: Boštjan Topovšek, NLP Mojster Coach, PEAT procesor., temo, ki sem jo odprla, zapre.
hvala in lp vsem.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[/quote]
Jaz nisem prosila za zaprtje nobene teme. In, ja, točno na tole je m&M odgovorila v temi niko32, da tega ni napisala ona. Zakaj še tistega ne citiraš sem, kar je napisala m&M, da tega ni napisala ona? Daj malo beri načine pisanja pa boš sam tudi hitro opazil, da to ni način pisanja m&M. Očitno vam gre tudi za način pisanja kot je rekla/rekel A65, da se recimo tvoj in njen/njegov način pisanja razlikujeta, da bi se zvleka ven.
Kako lahko tako trdiš, da je to napisla ona, si bil zraven, ko naj bi to pisala?
Boš moral kaj bolj konkretnega povedat zakaj misliš, da naj bi tole bila ona. Vsak ima lahko njen nick.
ja dvakrat sm probala lansirat temo niko32, tule
http://med.over.net/forum5/read.php?27,8168687
in tule
http://med.over.net/forum5/read.php?27,9289687
in ko mi je tretjič skor upselo mi jo sesuje nek marinec. valjda mi bo četrič ratal…
Hahaha, se ti pa res da. Če bi bila m&M zdaj na forumu bi že sama odgovorila na tvoj post, da tiste prošnje ni napisala ona. Tako tudi tega ni napisala ona. In tole deeefinitivno ni način pisanja m&M. Ona piše čisti ljubljanski sleng večinoma brez vejic itd.
Daj pojdi si prebrat njene poste v temo niko32 in boš videl.
tule
lansirat
valjda
Tako ona ne piše.
za Boštjana
Navedeno
m&M
hvala in lp vsem.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[/quote]
tud tega nism jst napisala… za tole sm že takoj takrt rekla da nism jst to napisala. in prosm če nehaš kr jst s tem nimam nč več… moja tema k sm jo odprla je zaprta in v nobeno drugo temo še nism pisala do dans edin k se je moja tema zaklenila sm povedala da nism nikol jst prosila za to da se zaklene.
Pisem pismo za radi zveze ki sem jo prebolel .
Imel sem dekle vendar je spoštovala vse druge prijatelje .
Nikoli nisem ni dobil saj so jo naštimali da imam drugo lubico .
Jast nisem imel nobene lubice .
Pa sem spoznal imenitno kolegico ki me ceni marsi kaj dobim druživa se skupaj .
Lahko rečem da sva precedeviti par ljubezni .