Najdi forum

ti .si (marinec) in še kaj. kriviš druge, sam/a pa pišeš pod mnogimi nicki, izdajaš se enkrat za žensko, enkrat za deca. in vse to kako drugi menjajo nicke sklepaš po sebi.

Na klepetalnicah nisem sodelovala, na forum pa pišem že vrsto let. V tistih začetkih je bila tu več ali manj stalna zasedba, ki je znala narediti radoživo vzdušje. Predvsem si se kalil v zavedanju, da ni nujno, da se ljudje vedno strinjamo med seboj – je pa pomembno, kako drugačne poglede izrazimo. Tako res ni bilo bistveno, kdo oz. kakšen je tisti kekec ali mojca, ki se skriva za nickom. Že na podlagi napisanega si si lahko izoblikoval, kakšen človek se javlja z druge strani ekrana. Ljudje skozi daljši čas hote ali nehote izrazimo tisto, kar je v nas. To se dogaja še danes in med tolikimi provokacijami se na MONu še vedno najde dobronameren nasvet ali osvetlitev določene situacije na način, na katerega morda dotlej nisi pomislil.

Veš, kaj je ob tem najbolj zanimivo? Da so – po mojih izkušnjah – ljudje, ko jih spoznaš v živo, taki, kot si si jih predstavljal pred tem. Morda tudi zato, ker se ujameš z avtorji, ki so s tabo na enaki ‘valovni dolžini’…

Vse v življenju se nenehno spreminja, ljudje prihajajo in odhajajo. Bistveno je, da se ne obremenjuješ s tistimi, katerih reakcij ne moreš razumeti, saj so tako zelo drugačne od tvojih. Prej ali slej postanejo del preteklosti, zato jih, sebi v dobro, tam tudi pusti in poglej naprej.[/quote]

aha ti pa si enkrat marinec enkrat pa ženska. in potem svizec zavije …[/quote]

Naj ti povem še to, da nimaš prav dobrega občutka za razbiranje, saj imava z marincem precej različen stil pisanja. Je pa res, da sem uporabila njegovo izpeljanko ‘o kekcih in mojcah’ zato, ker se mi je zdela slikovita.

To je res ta forum je beda od bede.

Takole si mi lepo pokazala, kaj bi lahko pomenilo podvajanje identitete, kajne? 🙂

Eh, prepuščam ti to ime, če ti je tako všeč.

aha ti pa si enkrat marinec enkrat pa ženska. in potem svizec zavije …[/quote]

Naj ti povem še to, da nimaš prav dobrega občutka za razbiranje, saj imava z marincem precej različen stil pisanja. Je pa res, da sem uporabila njegovo izpeljanko ‘o kekcih in mojcah’ zato, ker se mi je zdela slikovita.[/quote]

u la la la … ha ha ha ha …

Sicer hvala, dobra ideja, lahko bi se dalo še na kakšen drug forum ja. Ampak tale tema je v bistvu nekakšno “nadaljevanje” prejšne teme, ki bo zaradi nesramnežev, ki so smetili temo in je ušla izpod nadzora, zaprta. Po drugi strani je pa to čisto nova tema namenjena vsemu kar se dogaja po spletu (klepetalnice, forumi itd.). Bi jo bilo treba pa malo spremenit, če bi jo hotela posredovat še na kakšen drug forum.
Pa drugače, imaš kakšno mnenje o temi?[/quote]

Imam.

Tvoja ideja je odlična. Spremeni jo, ne samo malo, ampak povsem in jo posreduj na kakšen drug forum. Ne tukaj nadaljevanja prejšnje teme, no, lepo te prosim… Prizanesi ljudem.

Klea, sonček!

A65 je punčka.
Marinec je fantek in…
A65 ni marinec.

Kaj si pa ti, ki praviš, da imaš “jajca”, preklinjaš in zmerjaš kot pravi dedec in si baje ženskega spola? 🙂

boštjan pomagaj nam z registracijo.

Zanima me tudi, zakaj imaš ti občasno težave z veliki črkami na začetku stavkov, ko pišeš kot Klea, pa tega ni opaziti? Npr. tule;

hvala forum
hvala ker

24.07.14 15:15
hvala ker ste na forumu pokazali kakšni hinavci ste, predlagate določeno temo in niti ne odgovorite. mon forum je navadno sranje. zdaj ste pokazali, da takšni kot ste sami takšne ljudi privabljate. pfuj sram vas je lahko.

… in tule;

m&M
niko32

08.09.12 15:32
nevem kam bi to napisala oz. komu bi povedala ampak, ker se je vse dogajalo na internetu bom kar tukaj. marsikdo bi glede na to rekel pozabi, pojdi naprej, skenslaj mail, zbriši ga… ampak ni tako lahko, ker gre za besede, ki bolijo in mislim, da bojo še kar dolgo pustile brazgotine.
torej kot že naslov teme pove se gre o temu tipu.
ja spoznala sem ga na chatu, vse lepo in prav. mel smo se fajn, se zabaval. kmal so se sicer že začele neke skrivalnice in laži ampak ok to se na chatih dogaja.
pol so pa pri men nastopile zdravstvene težave in odločil so se za operacijo (ki jo sicer še čakam ampak to sploh ni važn). no za zdravstvene težave in operacijo sm povedala njemu in že takoj je blo prvo…

…in kot Gia1;

Gia1
Re: niko32

09.09.12 16:22
potem pa če želiš lahko nadaljujeva prek mailov ali prek ZS.sm pummy čist taka kot sm bla takrat. hehe… javno pisat je problem ker bi to lahko kdo zlorabil. na klep. ne hodim več,je pa takrat res bil lep dialog,dokler se niso začeli vsiljevat tisti fukfehtarji….moj mail imaš v zgornjem postu..

…in tole;

brez dvoma…

19.09.12 20:24
…je to da se nekateri bojijo opozoril… oz se bojijo da bojo opozorjeni… oz se bojijo da se bo o njih govorilo!
ja bi ponovno padle ker taki gnojčki so na začetku celi sweet pa prijazni. saj pol se lahko itq skoz pazmo moških da ne bo kak tak. al pa tud žensk. saj nikol ne veš.

…in tole;

brez dvoma…

22.09.12 15:45

Navedeno
Brez dvoma

Navedeno
brez dvoma…
…je to da se nekateri bojijo opozoril… oz se bojijo da bojo opozorjeni… oz se bojijo da se bo o njih govorilo!
ja bi ponovno padle ker taki gnojčki so na začetku celi sweet pa prijazni. saj pol se lahko itq skoz pazmo moških da ne bo kak tak. al pa tud žensk. saj nikol ne veš.

Glej, če te nekaj izuči, se ne bojiš ničesar več. Zakaj? Ker pač ne boš postopal enako. Pa da ne bomo vode odkrili, seveda se še vedno lahko najde takšen, ki te bo lahko nategnil. na suh, če bo v njegovem interesu. Ampak, če si enkrat nategnjen, potem tipaš drugače. In kaj hitro lahko ugotoviš že znake. Ja, imaš tudi takšne, ki se jim rožice sadijo do poroke, do otroka, potem ostanejo brez. Ni pravila.
Banalen primer je profesor, ki uči in zahteva snov. In imaš bukvo, skripto. Pa je recimo v bukvi tudi tisti drobni tisk, kjer se ponavadi vsi učijo iz velikega tiska, pozabijo na drobnega. In, če te že želi tudi profesor nategniti na suh, te bo vprašal ravno tisto iz drobnega tiska in boš padel. Zato boš naslednjič verjetno predelal vse.
Zato tudi naslednjič, ko te “prijaznost” izuči, če si že na suh nategnjen, tretiraš drugače in ne rabiš opozoril. Opozorila rabijo tiste, ki se jim ne da misliti s svojo glavo in potem, četudi ni res, vzamejo zdravo za gotovo in niti ne poskušajo, da bi si ustvarili svojega lastnega mnenja. Če ga želiš dobiti, je vsekakor nekaj lastnega truda pomembnega.

Nikoli ne veš, samo je nujno ali pa fajn, da je radikalnost pač pojem, ki ga poznaš. Ker potem ti nekdo ne bo mahal z nečem, pri čemer bo hitro uvidel, kje je tvoja ranljiva točka.

Meni se glede spoznavanja ljudi zdijo dosti bolj priročne debate na forumih, kje se marsikaj zaobjame kot pa tisti fjukozovni hecarski chat, kjer pričakujete, da če čebljate, se zezate, da bodo pripravljeni poslušati to, kar zapišete na forumih in kjer seveda hkrati pričakujete tolažbo itd.. Na chatih so ljudje, ki čebljajo, čvekajo. Da najdeš takšnega, ki mu res zaupaš, pa res ne najdeš v petih minutah, ker zaupanje raste počasi, da v popolnosti zaupaš.

Tako pač tiste, ki so stalno na chatu in stalno na isti poziciji, jo je spet nekdo na suh peljal, ne vem no, je potem za premisliti, kdo je tu problem. Ta, ki se še ni naučil ali tisti, ki pač je takšen kot je. V stvari, ki se pišejo glede pregona, ne bom komentirala, ker ne poznam.
V vsakem primeru pa, če je to neka takšna oseba, ki je na veliko znana pregonu, je na stvari uporabnika, da opozori, ko ugotovi, da potem pristojni portala ukrepajo naprej, da se takšnega zaustavi. Ampak, kot razumem, tu ni nič določenega, če je kdo sploh kdo in ali je ta sploh ta.

In še nekaj. Tako poveličujeta ta fejst bukov program ala faconarski prijatelji, ki jih zbirate, ki so skorajda bolj pomembni kot realni prijatelji in imate objavljene podatke od a do ž, se potem čudite, da kdo pride do vaših podatkov tudi iz naslova, da se prav na tem omrežju osebni podatki zlorabljajo, ker jih niso zaščitili.
Nihče ne more zlorabiti vaših podatkov, če jih ne date. Potem pa bereš povsod, sem prijateljica na virtuozi fejst bukovega omrežja in želi ženska celo nekoga prijaviti na cds. Brano na drugem podforumu. Če ste nagi na virutali, paparazzi so tudi tu, ne samo v reali, ko prežijo za znanimi (kar ve niste v takšni pomembnosti), ko jih slikajo zgoraj brez in britanski dvor skače v luft do nezavesti.
Koliko pripomorete z razkrivanjem sami in da vas nič ne izuči, je stvar, ki je potrebna posebne debate.

Pa ne bi komentirala, ampak, da vas je toliko, če že drži. Nekje sem brala, je šla ženska na zmenek, pa ena, pa druga, pa je prosil z raznimi fintami za denar, pa so ga ženske kar dale. Pa nikdar več videle. Zlato pravilo je, da se decu ne posoja denarja, dokler niso stvari urejene, kot morajo biti. Potem jih pa še domov vlačijo. Ena je celo pisala, da jo je hotel posiliti, ko ga je celo domov peljala, ko se ji je že slačil in ga gledala, ampak se je odločila, da je to nesramno in bi ga najraje zabrisala skozi okno. In je potem igrala žrtev.

Poglejte same, koliko ste krive. Ker da vas eden nafopa, je še razumljivo, da vas pa po spisku z isto finto, eno ali drugo, pa manjka lekcija učenja, ki bi jo odnesle od tega.

Ker je ravno gospodarska kriza, ali boste požrle tudi podgane na žaru, če vam jih bo vlada ponudila na račun varčevanja, ker so cenejše meso in bo tako sklenila biznis na račun tega, da ljudje ne bodo lačni? Ker so tiste države ugodnejše.

Malo se vzemite v roke. Pa ne boste požrle vsega,kar vam kdo ponudi nespoštovanja vrednega do vas.

kot jaz raumem v tem primeru ni šlo za razkrivanje podatkov na nekem portalu ala fejst buk. v bistvu sploh ni šlo za razkrivanje podatkov. pa tud nisem nikjer zasledila, da bi šlo za več tipov ampak za tega enega. nevem zakaj se tolk razburjate kot, da so si vsega krive te ženske, ki so nasedle osladnemu tipčku, ki je kar naenkrat postal manijak. nevem, ampak občutek se dobi, da takole nekateri mislite, da te ženske same vabijo tipa, da postane tak. če se nekdo gre poštenjaka, kako ga lahko kar takoj prepoznaš, da pa ni poštenjak? eni ste očitno ful pametn ampak, da bi pa enkrat že odgovoril na eno čist preprosto vprašanje, to pa ne. očitno ni vse tako enostavno, ane? res, če bi bilo tako kot eni govorite bi se lahko cel čas samo skrival, da ja nebi naletel na manijake, ki si pretvarjajo za poštenjake. taki manijaki te lahko zelo dolg opazujejo ne da ti sploh veš za to in že tako pridejo do določenih podatkov. taki imajo pod kontrolo vse, samo sebe ne. pa bi bilo bolje, če bi bilo glih obratno.

…in tole;

cosmopolitanka

29.09.12 01:57
ta tip je imel oziroma ima po netu več žensk s kerimi klepeta in te ženske ne vejo ena za drugo. ene ima zato,da mu dajejo nasvete,da ima od njih koristi,druge ima za poniževanje,kot mu pač tist trenutek paše oziroma odvisno tud od starosti žensk in drugih dejavnikov. najprej samo opazuje pol te pa klikne pa igra na določene karte. pol pa odvisno,če ženska igra njegovo igro bo kul do nje,če pa ne bo pa začel poniževat.

… in tole;

wtf?

06.11.12 15:19
WTF? zogicax, animax? me prav zanima kdo tha @#$%& se tuki dela norca. pa kdo komu v rit leze, kot je že nekdo napisal. resno, wtf? js mam bolj občutek, da hoče kdo opozorit, ne pa stresat gnev na kogarkol. pa dej zlezte že do konca v rit temu tipu. poročte se z njim. sej kot se je pisalo itak ne najde punce, ene od vas bi bile pa ravno pravšnje za njega

…in tole;

niko32 je prpa

08.11.12 17:18

Navedeno
niko32

Navedeno
I <3 everyone

Navedeno
niko32
Se strinjam z m&M, kot tudi z I <3 everyone, ne se zezat.

In ti si kao niko32? Imam občutek, da nekako nisi. Bi drugače pisal.

niko32 ne obstaja.

niko32 ne obstaja ker je prpa da bi se s tem nickom sploh še pojavil.
na mailu ma drugačno uporabniško ime. in ima več mailov tko da tudi več uporabniških imen oziroma nickov.
na chatu je imel včasih tako bolane izjave da smo šli nekateri samo dol.

Da o nickih v tisti temi, ki se začenjajo z velikimi črkami ne bi diskutirali, enako so plod ene in iste osebe… Lahko bi potegnili zaključek, da je cela tema niko32 pogovor enega avtorja samega s sabo in to o prednostih in slabostih virtualnosti:-)

Torej, večnicka oseba m&M Klea Gia1 in ostali, prizanesi vesoljnemu svetu še z enim svojim dolgočasnim monologom.

Na forumu registracija ni obvezna, to je sicer mogoče nastaviti, vendar lahko to naredijo samo skrbniki sistema na “ukaz”uredništva. Svoj predlog lahko podate na uredništvo portala med.over.net.

Vsekakor moram napisati, da komunicaranje, ki je primarno namenjeno provokacijam – tudi s pomočjo prevzemanja identitete, ni primer dobre prakse. Edini način, da zaščitite svojo identiteto na forumu je, da se registrirate. Postopek registracije je enostaven. Kljub registraciji lahko skrijete vse svoje osebne podatke.

In prosim, začnite komunicirati korektno, ni ravno moja želja posegati v temo s “trdimi” ukrepi.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

mislim, da rabiš očala?

kako se ti da? samo to, kako se ti da? motiš se, zelo se motiš. in prizanesti ti, celotnemu vesolju, s tem svojim smetenjem.

New Report

Close