hvala ker
Zakaj ne citiraš, katera tema je to bila?
Kdo jo je predlagal?
Od koga si pričakovala odgovor?
Kakšna si ti?
Kakšne ljudi privabljaš?
Koga naj bi bilo po tvoje sram?
Žaljivci navadno ostanejo brez replik.[/quote]
ha ha, a je to sploh važno? saj ne gre zate, ti si samo uporabnik foruma. gre za forum, brišejo teme, zapirajo teme, vse to z lahkoto. ko se pa moderator ponudi, da bo komentiral temo pa od tega že 1 teden ni nič, prejšnjo temo je pa lahko zaprl, oja to pa ja, pa zbrisal 2 drugi temi danes. za brisanje in zaklepanje tem majo čas, za komentiranje pa ne. ja ostala bom brez replik, ker je tole beda od foruma. to bi bil lahko en najboljših forumov (vse na enem mestu, pregledno, skratka super, ampak ko pa iščeš pomoč si pa drek). vsi forumi so bedni. edino še na zdravstvenih forumih dobiš kar iščeš.
Zakaj ne citiraš, katera tema je to bila?
Kdo jo je predlagal?
Od koga si pričakovala odgovor?
Kakšna si ti?
Kakšne ljudi privabljaš?
Koga naj bi bilo po tvoje sram?
Žaljivci navadno ostanejo brez replik.[/quote]
ha ha, a je to sploh važno? saj ne gre zate, ti si samo uporabnik foruma. gre za forum, brišejo teme, zapirajo teme, vse to z lahkoto. ko se pa moderator ponudi, da bo komentiral temo pa od tega že 1 teden ni nič, prejšnjo temo je pa lahko zaprl, oja to pa ja, pa zbrisal 2 drugi temi danes. za brisanje in zaklepanje tem majo čas, za komentiranje pa ne. ja ostala bom brez replik, ker je tole beda od foruma. to bi bil lahko en najboljših forumov (vse na enem mestu, pregledno, skratka super, ampak ko pa iščeš pomoč si pa drek). vsi forumi so bedni. edino še na zdravstvenih forumih dobiš kar iščeš.[/quote]
Mogoče bi bilo potrebno tvoje težave zdraviti kje drugje, ne po forumih, ker so mogoče take vrste, da zahtevajo resne strokovnjake. Vsak amater tule se hudih primerkov mogoče rahlo ustraši, ker se mogoče boji, da bi jih med popravilom na daljavo mogoče še bolj pokvaril.
🙂
ha ha, a je to sploh važno? saj ne gre zate, ti si samo uporabnik foruma. gre za forum, brišejo teme, zapirajo teme, vse to z lahkoto. ko se pa moderator ponudi, da bo komentiral temo pa od tega že 1 teden ni nič, prejšnjo temo je pa lahko zaprl, oja to pa ja, pa zbrisal 2 drugi temi danes. za brisanje in zaklepanje tem majo čas, za komentiranje pa ne. ja ostala bom brez replik, ker je tole beda od foruma. to bi bil lahko en najboljših forumov (vse na enem mestu, pregledno, skratka super, ampak ko pa iščeš pomoč si pa drek). vsi forumi so bedni. edino še na zdravstvenih forumih dobiš kar iščeš.[/quote]
Mogoče bi bilo potrebno tvoje težave zdraviti kje drugje, ne po forumih, ker so mogoče take vrste, da zahtevajo resne strokovnjake. Vsak amater tule se hudih primerkov mogoče rahlo ustraši, ker se mogoče boji, da bi jih med popravilom na daljavo mogoče še bolj pokvaril.
:-)[/quote]
niso moje težave, samo berem forum. niso moje težave, samo zagovarjam nekoga. poleg tega pa te težave niti niso stvar avtorice, ki je odprla temo, ki jo je predlagal Boštjan, ampak ne bom o tem. torej jaz sem samo tretja oseba, ki se je za nekaj, za nekoga postavila.
aha potem je Boštjan amater?
Spoštovani uporabniki foruma Življenje, ah to življenje!
Večina forumov med.over.net je na visokem nivoju komunikacije, tudi zato ker tisti, ki imamo možnost brisanja in popravljanja prispevkov, to tudi naredimo, kadar je to smiselno. Kot vidite imam objavljene osebne kontakte, preko katerih me lahko kontaktirajo tisti, ki se jim je zgodila kakršna koli krivica, kot tudi tisti, ki bi želeli mojo pomoč. Verjetno pa se strinjate, da se pušča precej velika svoboda pri prispevkih, zato menim, da očitki o nekorektnosti moderatorjev vsaj na forumu Življenje, ah to življenje! niso opravičeni.
Eno besedne neargumentirane teme, preko katerih se na vse uporabnike širi negativizem ne morejo biti nekaj kar bi dopuščal kot dobro prakso. Tudi ta tema se je začela v to smer, ampak ker je bila usmerjena vame, jo bom pustil odprto dokler se bomo držali nekih normalnih mej komuniciranja.
Večkrat se je na tem forumu zgodilo, da so me nekateri želeli tako ali drugače očrniti. Vedno odgovorim enako. Dokler za namišljenim imenom stoji oseba, ki se ne izpostavi s svojim pravim imenom ali vsaj z nekim dokazilom, da je strokovnjak na nekem področju, ne morem provokativnega prispevka jemati resno in nikakor ne iz pozicije enakopravnosti. Vedno pa bom stal za tistimi, ki se bodo trudili svoje poglede argumentirati, tudi če bodo v nasprotju z mojimi.
Jasno sem že povedal zakaj sem zaklenil temo niko32, in mislim da je tudi jasno zakaj sem zbrisal dve provokativni enobesedni temi. Nove teme Prednosti in slabosti virtualnosti (tudi za Boštjana) še nisem komentiral, to pa ne pomeni, da je ne bom. Mislim, da je avtorica teme jasno napisala, da si želi prebrati tudi mnenja drugih.
V primeru, da kdo potrebuje pomoč ali nasvet, ga bo dobil. Tako je bilo, in tako bo še naprej. Želim si, da bi vsaka razprava potekala konstruktivno, in osebno ne podpiram neomejene svobode izražanja ne na internetu in tudi ne sicer. No to pa je že tema za Prednosti in slabosti virtualnosti.
Vabljeni k sodelovanju! Velika večina registriranih uporabnikov tega foruma želi iskreno pomagati, v to kategorijo spadam tudi sam.
prvo hvala za odgovor.
hm tema Prednosti in slabosti virtualnosti je gor že en teden (6 dni?) pa noben še ni dal konkretnega komentarja, v bistvu sploh noben ni komentiral. kako se potem lahko reče da “večina registriranih uporabnikov želi pomagati”?
folk se goni po internetu, že to, da so na internetu je del teme Prednosti in slabosti virutalnosti, ampak komentirajo in pišejo v to temo pa ne. jaz bi prej rekla, da so vsi uporabniki tega foruma mladoletne osebe, ki se sploh ne zavedajo nevarnosti interneta in se nad napisanim naslajajo sami pri sebi, neupajo pa svojih “izkušenj”, misli javno napisati.
prvo hvala za odgovor.
hm tema Prednosti in slabosti virtualnosti je gor že en teden (6 dni?) pa noben še ni dal konkretnega komentarja, v bistvu sploh noben ni komentiral. kako se potem lahko reče da “večina registriranih uporabnikov želi pomagati”?
folk se goni po internetu, že to, da so na internetu je del teme Prednosti in slabosti virutalnosti, ampak komentirajo in pišejo v to temo pa ne. jaz bi prej rekla, da so vsi uporabniki tega foruma mladoletne osebe, ki se sploh ne zavedajo nevarnosti interneta in se nad napisanim naslajajo sami pri sebi, neupajo pa svojih “izkušenj”, misli javno napisati.[/quote]
Ker berem in občasno pišem na ta forum najbrž neprimerljivo več let, kot ti (res pa je, da več ne uporabljam registriranega imena), bom spoštovala dejstvo, da se tokrat ne oglašaš z registriranim imenom. Po mojih opažanjih je – glede na kakih pet let nazaj – frekvenca obiska tega foruma precej manjša.
Predvsem pa se mi ne zdi prav, da se blati prizadevanja Boštjana, za katerega bi rekla, da opravlja moderatorstvo po svojih najboljših močeh. Če prebiraš njegove prispevke, se v to lahko tudi prepričaš.
Čas počitnic je in mene osebno ne čudi, da 6 dni ni nobenega konkretnega komentarja v temi, ki jo omenjaš. Spomnim se, da je nekoč prijateljica rekla, da je od prvih odzivov odvisno, v kakšno smer bo krenila debata. V tem duhu bi sama rekla: bolje manj replik, pa naj bodo te kvalitetnejše. Koliko sebe bo kateri od avtorjev (čeprav je anonimen) pripravljen javno izpostaviti, je stvar lastne presoje. Torej ne moremo govoriti za nikogar, razen za sebe, česa naj bi si ne upali napisati.
Kaj lahko storimo sami, da se situacija spremeni? Nenazadnje ne le v virtuali, temveč tudi v reali zgolj pritoževanje ne obrodi sadov, temveč le črpa energijo, ki bi jo koristneje uporabili kje drugje.
narobe si predstavljate. jaz nikogar ne blatim, nikogar ne obtožujem. videlo se pa je, da se teme brišejo, zaklepajo, odgovora pa ni. zato sem vprašala kaj in zakaj je tako. pač ja izpadlo je nesramno, ampak imam jajca in to priznam. torej ja je Boštjan povedal, da odgovoril očitno bo, ampak še ni in mogoče še nekaj časa ne bo. hm v takem primeru avtor lahko da ne pride več na forum in nikoli ne bo izvedel odgovora.
recimo če bi ta trenutek temo odprla na starševskem čveku bi bilo v 10 minutah vsaj 5 odgovorov in tema bi bila aktualna kakšne pol ure potem pa pade v pozabo. tukaj tema ni bila aktualna, v pozabo pa je že padla, ker je mimo 1 teden (s tem mislim temo Prednosti in slabosti virtualnosti). torej niso krive počitnice.
Kot prvo; za “žensko”, ki javno prizna, da ima jajca, četudi samo za nekaj tretjega, se lahko upravičeno podvomi, da je ženskega spola. To je recimo slabost virtualnost; vsak “kekec” je lahko “mojca”… Prednost je pa ta, da recimo včasih kak Kekec sreča in spozna kakšno resnično zanimivo Mojco, kot je, recimooo, A65:-).
Kot drugo; če ti je do velikega števila komentarjev na neki za publiko iz neznanega razloga očitno nezanimivi temi, jo tukaj zapri in odpri na starševskem čveku ali pa na Marsu, če meniš, da je kriva TA publika, da se ti števec ne vrti tako hitro, kot so tvoje želje… Je kakšna ovira? Po mili volji se lahko tudi tu ali pa tam “pogovarjaš” s sabo, diskutiraš, jo zagovarjaš:-), razpredaš, odgovarjaš…, če ti je dolgcajt. Bo komentarjev kot toče, čigavih, veš, saj veš, kako to gre, ker virtualo odlično obvladaš, a ne:-)
Kot tretje; če se tebi zdi nekaj neskončno zanimivo in pereče, je še vedno lahko to le v tvoji glavi neskončno zanimivo in pereče… Kaj pa, če je problematika iz tvoje glave predstavljena na ta način ali je dejansko take sorte, da večina zaaaaazeeeeeeeeeeeha, zeh, ko jo prebere in se jim ne zdi vredno komentirati, nikar, da bi se jim dalo pomagat lanserju teme 100 na uro mešat meglo v prazno in ga zadovoljiti v smislu poplave komentarjev…? Lansiraj temo, ki bo zanimiva za množice in na način, ki bo zanimiv za množice, dodatej temu prijaznost, posluh za odziv množice in bo odziv tak, kot se sposodobi; morda pa nimaš posluha za ta posel? Sem kriv jaz za to? Sigurno da ne, saj te komentiram nonstop:-)
Kot četrto, ne glede na čas dopustov in počitnic lahko ugotovimo, da avtorji, ki slabo in prozorno provocirajo in ki so zraven, dejansko po naravi ali pa igrajo:-), še nesramni ali žaljivi ali vzkipljivi ali polpismeni ali celo nepismeni ali celo vse to skupaj v kompletu………., ghmm, doživijo običajno ignoriranje s strani pulike. Le kdo rad bere nezanimive zmazke, jih komentira in je pri tem še ozmerjan…? Govorim na splošno. Mogoče pa ni za vse vedno kriva le publika, kaj misliš ti, hvala forum?
Kot peto; vprašaj raje sebe, zakaj te neodziv publike tako hudirjevo zadene; saj je samo virtuala, ki je ni 🙂 To je bistveno v tvoji temi. Meni bi se za neodziv dobesedno – fučkalo.
Dovolj sem povedal, kaj mislim. Forum ima v povprečju vedno prav in če ni odziva, je to – to in pika.
Zamenjaj ploščo in lep pozdrav
marinec
P.s.: Pritožiš se lahko tudi med dopusti na…. sončno upravo. 🙂
Kot prvo; za “žensko”, ki javno prizna, da ima jajca, četudi samo za nekaj tretjega, se lahko upravičeno podvomi, da je ženskega spola. To je recimo slabost virtualnost; vsak “kekec” je lahko “mojca”… Prednost je pa ta, da recimo včasih kak Kekec sreča in spozna kakšno resnično zanimivo Mojco, kot je, recimooo, A65:-).
Kot drugo; če ti je do velikega števila komentarjev na neki za publiko iz neznanega razloga očitno nezanimivi temi, jo tukaj zapri in odpri na starševskem čveku ali pa na Marsu, če meniš, da je kriva TA publika, da se ti števec ne vrti tako hitro, kot so tvoje želje… Je kakšna ovira? Po mili volji se lahko tudi tu ali pa tam “pogovarjaš” s sabo, diskutiraš, jo zagovarjaš:-), razpredaš, odgovarjaš…, če ti je dolgcajt. Bo komentarjev kot toče, čigavih, veš, saj veš, kako to gre, ker virtualo odlično obvladaš, a ne:-)
Kot tretje; če se tebi zdi nekaj neskončno zanimivo in pereče, je še vedno lahko to le v tvoji glavi neskončno zanimivo in pereče… Kaj pa, če je problematika iz tvoje glave predstavljena na ta način ali je dejansko take sorte, da večina zaaaaazeeeeeeeeeeeha, zeh, ko jo prebere in se jim ne zdi vredno komentirati, nikar, da bi se jim dalo pomagat lanserju teme 100 na uro mešat meglo v prazno in ga zadovoljiti v smislu poplave komentarjev…? Lansiraj temo, ki bo zanimiva za množice in na način, ki bo zanimiv za množice, dodatej temu prijaznost, posluh za odziv množice in bo odziv tak, kot se sposodobi; morda pa nimaš posluha za ta posel? Sem kriv jaz za to? Sigurno da ne, saj te komentiram nonstop:-)
Kot četrto, ne glede na čas dopustov in počitnic lahko ugotovimo, da avtorji, ki slabo in prozorno provocirajo in ki so zraven, dejansko po naravi ali pa igrajo:-), še nesramni ali žaljivi ali vzkipljivi ali polpismeni ali celo nepismeni ali celo vse to skupaj v kompletu………., ghmm, doživijo običajno ignoriranje s strani pulike. Le kdo rad bere nezanimive zmazke, jih komentira in je pri tem še ozmerjan…? Govorim na splošno. Mogoče pa ni za vse vedno kriva le publika, kaj misliš ti, hvala forum?
Kot peto; vprašaj raje sebe, zakaj te neodziv publike tako hudirjevo zadene; saj je samo virtuala, ki je ni 🙂 To je bistveno v tvoji temi. Meni bi se za neodziv dobesedno – fučkalo.
Dovolj sem povedal, kaj mislim. Forum ima v povprečju vedno prav in če ni odziva, je to – to in pika.
marinec
P.s.: Pritožiš se lahko tudi med dopusti na…. sončno upravo. :-)[/quote]
pa kaj tebi ni jasno? to piši v temo Prednosti in slabosti virutalnosti. kaj s tem tukaj smetiš? jaz sem samo odgovorila na določene komentarje, ta tema pa nima toliko veze s tem kdo od uporabnikov jo bo komentiral ampak je šlo v bistvu za to, da brišejo lahko, zaklepajo lahko, odgovorit pa ne morejo. bil je predlog kakšna tema bi se lahko odprla, potem pa tema stoji. a brišete uporabniki? a zaklepate teme uporabniki? zakaj se torej buniš? zgrešil si bistvo te teme. kakšna publika? šlo je za moderatorja. ker se je ena tema zaklenila, je dal moderator predlog za drugo temo …
marinec
P.s.: Pritožiš se lahko tudi med dopusti na…. sončno upravo. :-)[/quote]
pa kaj tebi ni jasno? to piši v temo Prednosti in slabosti virutalnosti. kaj s tem tukaj smetiš? jaz sem samo odgovorila na določene komentarje, ta tema pa nima toliko veze s tem kdo od uporabnikov jo bo komentiral ampak je šlo v bistvu za to, da brišejo lahko, zaklepajo lahko, odgovorit pa ne morejo. bil je predlog kakšna tema bi se lahko odprla, potem pa tema stoji. a brišete uporabniki? a zaklepate teme uporabniki? zakaj se torej buniš? zgrešil si bistvo te teme. kakšna publika? šlo je za moderatorja. ker se je ena tema zaklenila, je dal moderator predlog za drugo temo …[/quote]
Pišem, kar hočem in kamor hočem. Sem svoboden človek.
Kaj ti ni jasno?
P.s.: Zaradi tega tvojega odnosa do publike je bila zaprta tvoja tema. Zaprtje sem predlagal jaz.
pa kaj tebi ni jasno? to piši v temo Prednosti in slabosti virutalnosti. kaj s tem tukaj smetiš? jaz sem samo odgovorila na določene komentarje, ta tema pa nima toliko veze s tem kdo od uporabnikov jo bo komentiral ampak je šlo v bistvu za to, da brišejo lahko, zaklepajo lahko, odgovorit pa ne morejo. bil je predlog kakšna tema bi se lahko odprla, potem pa tema stoji. a brišete uporabniki? a zaklepate teme uporabniki? zakaj se torej buniš? zgrešil si bistvo te teme. kakšna publika? šlo je za moderatorja. ker se je ena tema zaklenila, je dal moderator predlog za drugo temo …[/quote]
Kaj ti ni jasno?
P.s.: Zaradi tega tvojega odnosa do publike je bila zaprta tvoja tema. Zaprtje sem predlagal jaz.[/quote]
wtf? kakšna moja tema? tole je edina moja tema. ja pa tisti dve (kot bi Boštjan rekel, enobesedni), ki sta bili zbrisani po parih minutah. pa nič drugega. jaz pa v tejle temi komentiram temo oziroma (ne)dogajanje v temi Prednosti in slabosti virtualnosti, ki pa kot vem ni bila zaprta. nevem kaj bluziš ti?!
recimo če bi ta trenutek temo odprla na starševskem čveku bi bilo v 10 minutah vsaj 5 odgovorov in tema bi bila aktualna kakšne pol ure potem pa pade v pozabo. tukaj tema ni bila aktualna, v pozabo pa je že padla, ker je mimo 1 teden (s tem mislim temo Prednosti in slabosti virtualnosti). torej niso krive počitnice.
Takole pravi “večnicka” Klea, ki menda v neki zaprti temi nekoga zagovarja:-), ki se kliče sedaj nazadnje tudi hvala forum.
To, kar je zapisano v navedbi, ne drži. Če je tema zanimiva ljudem, jo berejo še leto, dve…, celo več let po tistem. Tudi za zaprte teme velja – isto.
Obrazložitev:
Pred časom sem pisal na Mon o sebi. Temo sem dal zapreti, ker je bilo vse potrebno v njej povedano in ker bi lahko izgubila rdečo nit. Od tedaj do danes očitno ni bila pozabljena, pa je vmes minilo eno leto… Jaz sem to obdobje pustil za sabo in na temo pozabil. Poiskal sem jo sedaj, deset strani nazaj je… Da ni pozabljena, to sklepam iz tega, ker je temo od zaprtja do danes prebralo nadaljnih 5 do 6 tisoč uporabnikov, s povezano temo skupaj pa do sedaj 13 tisoč in več. Pa me to niti ne preseneča, niti ne veseli, niti ne žalosti, niti ne jezi, niti se zaradi tega ne razburjam, niti ne vem, ali je to malo ali veliko. Zakaj jo še vedno berejo, vedo sami. Zakaj sem jo napisal, sem pa povedal v njej.
Dobra tema je vedno aktualna, odprta ali zaprta. Iz navedbe hvala forum, zgoraj, je razvidno, da “ji” je izredno pomembno število komentarjev v prvih pol ure (mimogrede, v prvih 30 minutah lahko željenih 5 komentarjev “spiše sama” sebi in bo “srečna”:-)) in ker se to ni zgodilo, odpre novo temo, v kateri ozmerja vse tiste, ki stare niso prebrali ali niso komentirali:-)… Lahko pove, zakaj je “zanjo” tako pomebno število komentarjev v prvih 30 minutah in to na temi o virtualnosti, ki bo aktualna še stoletja, dokler bo virtualnost obstajala:-)?
Torej, moje mnenje je, če je tema aktualna od pol ure do en teden…, taka tema ni prav veliko vredna. To so instant teme:-). Ne maram instant hrane, hitre hrane in instant tem, ki so v bistvu teme odprte zaradi teme in iz drugih vzrokov, a ne, Klea:-) Na vse to hipno dobim alergijo:-). Zato se tudi oglašam.
Lep pozdrav
marinec
Kaj ti ni jasno?
P.s.: Zaradi tega tvojega odnosa do publike je bila zaprta tvoja tema. Zaprtje sem predlagal jaz.[/quote]
wtf? kakšna moja tema? tole je edina moja tema. ja pa tisti dve (kot bi Boštjan rekel, enobesedni), ki sta bili zbrisani po parih minutah. pa nič drugega. jaz pa v tejle temi komentiram temo oziroma (ne)dogajanje v temi Prednosti in slabosti virtualnosti, ki pa kot vem ni bila zaprta. nevem kaj bluziš ti?![/quote]
Ne, ne veš. In vzrok tvoje nevednosti ni višina mojega IQ-ja. Mimogrede, ne vem se piše narazen:-).
Zelo prijazno bitje si:-), ki ima “jajca”, kar praviš zase ti in ki uporablja za “nežno žensko dušo” z imenom Klea in ostali…, sočne in prostaške wtf moške izraze, kar je nenavadno za osebo, ki naj bi imela jajčnike, saj piše o sebi v obliki ženskega spola, a kot je bilo rečeno, vsak “kekec” se lahko tule “dela” “mojco”….
Da, v zaprti temi niko32 sem citiral ponovno avtorico, citat naslovil na za Boštjana, citiral pa v odseku, v katerem je želela zaprtje teme niko32 zaradi tega, ker je dejansko izgubila rdečo nit in ker je bila dejansko skropucalo od teme in v kateri se je enako kot zgoraj podčrtano uporabljalo sočne izraze, ki na ta forum ne sodijo in v kateri je bilo zunanjih komentarjev malo, kar se lahko preveri iz IPjev sodelujočih v tisti temi.
Da bo tvoje veselje popolno, predlagam, resno predlagam, tokrat moderatorju Boštjanu, da uvede na tem forumu obvezno registracijo in da lahko pišejo na ta forum le uporabniki, ki se registrirajo. Registracija ne stane nič, vzame zelo malo časa, preprečuje, da eden in isti “kekec” piše pod mnogimi nicki in preprečuje, da sodeluje tule vsak “kekec”, ki kvari kvaliteto tega foruma, katera pa se pravkar blati v tej temi s strani “avtorice”:-).
hvala forum, razpoči se.
🙂
Lep pozdrav
marinec
wtf? kakšna moja tema? tole je edina moja tema. ja pa tisti dve (kot bi Boštjan rekel, enobesedni), ki sta bili zbrisani po parih minutah. pa nič drugega. jaz pa v tejle temi komentiram temo oziroma (ne)dogajanje v temi Prednosti in slabosti virtualnosti, ki pa kot vem ni bila zaprta. nevem kaj bluziš ti?![/quote]
Ne, ne veš. In vzrok tvoje nevednosti ni višina mojega IQ-ja. Mimogrede, ne vem se piše narazen:-).
Zelo prijazno bitje si:-), ki ima “jajca”, kar praviš zase ti in ki uporablja za “nežno žensko dušo” z imenom Klea in ostali…, sočne in prostaške wtf moške izraze, kar je nenavadno za osebo, ki naj bi imela jajčnike, saj piše o sebi v obliki ženskega spola, a kot je bilo rečeno, vsak “kekec” se lahko tule “dela” “mojco”….
Da, v zaprti temi niko32 sem citiral ponovno avtorico, citat naslovil na za Boštjana, citiral pa v odseku, v katerem je želela zaprtje teme niko32 zaradi tega, ker je dejansko izgubila rdečo nit in ker je bila dejansko skropucalo od teme in v kateri se je enako kot zgoraj podčrtano uporabljalo sočne izraze, ki na ta forum ne sodijo in v kateri je bilo zunanjih komentarjev malo, kar se lahko preveri iz IPjev sodelujočih v tisti temi.
Da bo tvoje veselje popolno, predlagam, resno predlagam, tokrat moderatorju Boštjanu, da uvede na tem forumu obvezno registracijo in da lahko pišejo na ta forum le uporabniki, ki se registrirajo. Registracija ne stane nič, vzame zelo malo časa, preprečuje, da eden in isti “kekec” piše pod mnogimi nicki in preprečuje, da sodeluje tule vsak “kekec”, ki kvari kvaliteto tega foruma, katera pa se pravkar blati v tej temi s strani “avtorice”:-).
hvala forum, razpoči se.
🙂
Lep pozdrav
marinec[/quote]
ha ha ha ha. pa ti resno verjameš svojim besedam? ha ha ha. saj si sam isti, že samo v tej temi si uporabil razližne nicke. govoriš pa kako bi se moral vsak registrirat. in kako gre to skupaj? a zdaj po tvoje sem pa še moški? ha ha ha ha ha. in ne vem kdo smeti in kvari kvaliteto foruma. sebe poglej kaj delaš. tale tema ni bila mišljena za to kar pišeš ti. kaj se tukaj pričkaš z mano, pojd v tisto temo, ki te moti in imaš čez njo toliko povedati. a to delaš zanalašč, da bi bila tema zaprta? izzivaš zanalašč.
jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo pri ljudeh … la la la … ha ha ha ha ha. (kekec pač) ha ha ha.
Na klepetalnicah nisem sodelovala, na forum pa pišem že vrsto let. V tistih začetkih je bila tu več ali manj stalna zasedba, ki je znala narediti radoživo vzdušje. Predvsem si se kalil v zavedanju, da ni nujno, da se ljudje vedno strinjamo med seboj – je pa pomembno, kako drugačne poglede izrazimo. Tako res ni bilo bistveno, kdo oz. kakšen je tisti kekec ali mojca, ki se skriva za nickom. Že na podlagi napisanega si si lahko izoblikoval, kakšen človek se javlja z druge strani ekrana. Ljudje skozi daljši čas hote ali nehote izrazimo tisto, kar je v nas. To se dogaja še danes in med tolikimi provokacijami se na MONu še vedno najde dobronameren nasvet ali osvetlitev določene situacije na način, na katerega morda dotlej nisi pomislil.
Veš, kaj je ob tem najbolj zanimivo? Da so – po mojih izkušnjah – ljudje, ko jih spoznaš v živo, taki, kot si si jih predstavljal pred tem. Morda tudi zato, ker se ujameš z avtorji, ki so s tabo na enaki ‘valovni dolžini’…
Vse v življenju se nenehno spreminja, ljudje prihajajo in odhajajo. Bistveno je, da se ne obremenjuješ s tistimi, katerih reakcij ne moreš razumeti, saj so tako zelo drugačne od tvojih. Prej ali slej postanejo del preteklosti, zato jih, sebi v dobro, tam tudi pusti in poglej naprej.[/quote]
aha ti pa si enkrat marinec enkrat pa ženska. in potem svizec zavije …
no tega zdaj nisem napisala jaz. evo kakšni izzivalci se najdejo tukaj. in potem krivjo druge. prosim Boštjana, da uvede blokade za take ljudi. znajo izzivat, pišejo litanije, cele dneve visijo na monu, da bojo lahko izzivali, dobesedno čakajo, da bojo lahko izzivali.[/quote]
Uporabljaj registrirano ime in ne bo prihajalo do podvajanja identitete.