Hvala Karmen, LLL in Mojci Kurent
Pozdravljeni,
se tukaj bi se rad zaloooooooooo lepo zahvalil za pomoc, ki ste jo po telefonu nudili moji zeni in najini Masi, ki je kar na lepem zacela odklanjati hrano.
Izcrpali smo vse mogoce variante, ki ste jih predlagali in razen zadnje ni pomagala nobena… Na koncu ste predlagali Mojco Kurent. Seveda sva jo takoj poklicala. V sredo je prisla k nam in po daljsem pogovoru ter masazi najine male piske, smo naslednje jutro ugotovili, da stvar deluje. Najina Masa se SPET DOJI. Malo ji sicer dodajava, ampak vazno je, da papca in upava, da bo tako tudi ostalo. Mogoce bomo spet prisli do polnega dojenja, cesar si zelo zeliva.
Splet okoliscin je pripeljal do velikih problemov, kateri so povzrocili veliko nervozo, ki se je seveda prenesla tudi na otroka in vrteli smo se v zacaranem krogu iz katerega smo z vaso pomocjo se pravocasno nasli pot. To je bila res dobra sola, ki upam ni pustila posledic na Masi.
Se enkrat lepa hvala vam, vasim “sodelavkam” in Mojci,
(spet) srecna druzininca
Dragi Očka,
vesela sem, da vam gre na “bolje”. Upam, da ste poslane materiale že dobili in boste v njih našli tudi kaj koristnega. Vsekakor vam svetujem tudi temeljit pogovor s pediatrinjo.
Ja, Mojca je res super. Sicer kot LLLI svetovalka “uradno” ne smem priporočati drugih storitev, toda ko so vse možnosti izrčpane in če pomagajo – zakaj pa ne?