Najdi forum

Hujšanje v noge-stegna

Pozdravljeni 🙂
Zanima me, kako shujšati v stegna. Sem namreč vitke postave, težava pa je, da imam močna stegna in ne vem, kaj naj storim glede tega. Hvala za odgovore!

Taka si, tako imaš razporejeno tkivo po telesu in vitkih stegen ne boš imela nikoli. Če te kaj tolaži, je to bistveno lepše (in seksi), kot če imaš suhe noge pa velik trebuh.
Imam prijateljico, ki ima tako postavo in je nekoč ekstremno shujšala. Takrat je imela tudi noge razmeroma vitke, vendar še vedno ne tako suhe kot ostalo telo.
Koliko si visoka in koliko kg imaš? Verjetno bi morala še kako kilo oklestiti, predvsem pa vaditi, vaditi, vaditi. Počepi, izpadni korak, kolo pod veliko obremenitvijo (klanec) in podobno, da maščevje na stegnih pretvoriš v mišično tkivo, ki je gostejše in bo zato manj “mesa” … To bi bilo bolj vprašanje za moderatorja, pa je žal očitno obupal nad forumom.
Drugače pa, če se vpišeš na fitnes, ti bodo tam znali svetovati in ti pripravili vaje za problematične dele telesa. Seveda je pa fajn, če natreniraš tudi ostale mišice.

Hvala za odgovor 🙂
Visoka sem 164cm, težka pa 52kg. Se pa rekreativno ukvarjam s tekom, močnih stegen pa se nikakor ne morem znebiti.

Ne boš verjela, ampak kljub teku boš z ornk vajami za stegna ugotovila, kako malo mišic imaš 🙂 No, razen če že ne delaš ful intenzivno vaj za stegna.
Preden sem šla na fitnes, sem si domišljala, da celo imam nekaj mišic (od teka). Prve tri tedne sem imela stalno muskelfiber v nogah … Drugače pa hodi tja tudi neka sotrpinka, zelo dobra rekreativna tekačica, pa prav tako pri kakšni vaji umre od napora.

New Report

Close