Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa HUJSANJE…danes pricnem…pridruzi se tudi ti

HUJSANJE…danes pricnem…pridruzi se tudi ti

V letosnjem letu sem se odlocila izgubiti odvecne kilograme.
Ce jih izgubim 15 bom prezadovoljna.
Dan sem pricela s kivijem in zlicko medu z zlicko cimeta v 2dcl tople vode.

V svoj jedilnik bom namesto testenin in krompirja vkljucevala riz…upam da se mi ne upre.

Vecerjala pa bom po vecini beljakovine.

Se katera pridruzi…

Super! Jaz tudi končno nekaj naredim zase, upam, da boš objavljala napredek 🙂 Meni je najlažje, če vse pripravim in če nekdo preverja, ali se držim zaobljube 🙂 Tako da sem že plačala za mesec na fitnesu, kupila prehransko dopolnilo, ki ga tako propagira moja sestra (izvleček zelene kave… bomo videli), naredila jedilnik za cel teden… Pa gremo! Imam 169 in 70 kg, načrt je izgubiti 10 kg v 3 mesecih.

O vesela, da si se pridruzila.
Jaz imam trenutno 71 kg pri 165 visine…

Se malce tezja…�

Jaz fitnes ze obiskujem od oktobra pa sem pridobila skoraj 3kg…apetit se mi je povecal…zdaj pa manjsa poskodba in upam da bo do konca meseca ok…
Danes sem bila pridna…le kosu kruha se pop. nisem mogla odreci…
Tudi lacna nisem ker sem cez dan spila ogromno caja…

Riža ne priporočam je zelo kaloričen, prav tako med. Med sicer ne spada pod navadne sladkorje (prav med) ampak je še vedno sladek in samo povzroča odvisnost od sladkorja. Osebno lažje prenašam če sladkorja sploh nimam v prehrani, konec koncev če se nakoncu tolažiš z tem da lahko ješ med in ga poješ 1kg na dan je učinek enak… =) Pa brez zamere samo hočem pomagati iz lastnih izkušenj

Zivjo!

Stara sem 25 let, visoka 159 cm in tezka 68 kg.

Z dieto bom po vsej verjetnosti zacela v pomedeljek, saj sem ze 2 tedna zelo bolna in se zdaj mi vrocina ne popusti.

Jedla bom kot ponavadi, le bolj zdravo in z obcutnim zmanjsanjem sladkarij, kave in alkohola. Do poletja bi rada shujsala za 13 kg.

Ze nekaj mesecev imam tudi karto za fitnes, vendar je se nikoli nisem uporabila, pa mi velja le se nekaj mesecev. Moja kondicija je obupna in me je sram iti v fitnes. Moj cilj je, da se ta teden spravim vanj, ce mi vrocina in kaselj popustita.

Naj te ne bo! Vsi so tam pač za to, da bi vadili, ne ocenjevali 🙂

Pozdravljena.
Obrnite se v DHATU CENTER

DHATU CENTER

Pozdravljena.
Obrnite se v DHATU CENTER (www.hirudo.si) in dobite strokovni nasvet in metodo, katera je bila v uporabi še v Tibetu.
Vabljeni.

DHATU CENTER

New Report

Close