Najprej da vam povem glede Hujšanja .
Vsak rad dobi kakšen kg gor in bi ga rad tudi izgubil . Vendar z pravilno prehrano . Hujšam približno 6 dni in sem vsak dan izgubil po 1 kg . Ja 1 kg . Kako mi je to ratalo bom pa vam zdaj povedal .
Jem normalno vsak dan nekje 3 obroke dnevno vendar ne jem pa škoba in beljakovin ter zelenjave skupaj . Tudi kruhu sem se odpovedal .
Če jem beljakovine potem jem zraven solato . Najem se zmeraj do sitega . Če jem pa škrob pa jem tudi z solato brez beljakovin . In zagotavljam vam , da boste brez kakšne vaje lahko tudi tako shujšali .
Me veseli, Omnia da se še kar držiš. Rad odprem to stran in vidim da nisem edini ki hujša.
Evo mojo zgodovino hujšanja
datum kg
5.dec 100
7.dec 99
11.dec 98
13.dec 97
20.dec 96
29.dec 95
3.jan 95 (prazniki pač)
5.jan 94
10.jan 93
15.jan 92
še vedno pa pojem okoli 1100kcal na dan, od tega 55%OH, 30%beljakovin, in 15%maščob (v vsem tem je 25-30gr vlaknin).
Omnia želim ti veliko uspeha saj sta mi ti, in tvoja tema v veliko vzpodbudo.
57,6 je pokazala tehtnica danes zjutraj. Še vedno vztrajam, sprehode sem spremenila v hitro hojo,nameravam se lotiti tudi pilatesa, za začetek miganja. Predvsem pa, še vedno imam voljo,
ki me je običajno minila po tednu ali dveh.
Hrana danes:
Z: bananin chia puding (domače izdelave)
M:1 jabolko,5 datljev
K: suši
V: skuta z zelenjavo
Jaz še vedno vztrajam pri 1100 kcal na dan. Včeraj sem pojedel tole:
Yogurt, Greek, plain, 2% Fat
Spinach, frozen, chopped or leaf, cooked, boiled, drained, with salt
Avocados, raw, all commercial varieties
Fish, pollock, Alaska, untreated, cooked
Beverages, Protein powder whey based
Peas, green, raw
Apples, raw, with skin
Whey, sweet, fluid
Oranges, raw, Florida
Pears, raw
Carrots, raw 41,0 3,7
Cereals, QUAKER, Instant Oatmeal, fruit and cream variety, dry
Crackers, crispbread, rye
Egg, white, raw, fresh
Beets, cooked, boiled, drained
Dates, deglet noor
Beans, snap, green, raw
Blueberries, wild, frozen
Grapes, red, raw
Soup, beef noodle, dry, mix
Cocoa, dry powder, unsweetened
Leeks, (bulb and lower leaf-portion),
Broccoli, frozen, spears, unprepared
Cauliflower, frozen, unprepared
Loganberries, frozen
Raspberries, raw
Boysenberries, frozen, unsweetened
Strawberries, frozen, unsweetened
Skupaj 1121kcal od tega 55%OH, 30% beljakovine in 15%maščob
Teža pa mi je zaenkrat padla iz začetnih 102kg (konec novembra) na 88.5kg, kar pomeni da sem točno na polovici poti, do svojih začrtanih 75kg.
Za gibanje pa uporablja sobno kolo 20-30min in nekaj minut splošne telovadbe (skleci, trebušnjaki itd)
Trenutno sem na 57,4 kg.
Z: grški jogurt,banana,agavin sirup
K: široki rezanci,omaka po siciljansko,zelena solata
V: 1 palačinka z nadevom (kokos,agavin sirup)
V januarju sem izgubila 3,4 kg. Če izgubim toliko tudi v februarju bom zelo zadovoljna. Vem,da je moja prehrana daleč od dietne,ampak se trudim,da porabim več kot pojem,brez pretirane lakote.
Včasih bi pojedla 3 palačinke, zdaj pač eno.
Visoka 168 cm
Trenutno 88,5 kg
Oktobra 2015 imela 95 kg
Počasi se borim da pridem do tistih 72 – 75 kg.
Jem 5x/dan če se le da. Nimam kakšne posebne diete, sam držim se da ne jem sladkega in čim manj kruha. Danes naj bi začela 40 dni brez sladkega, ampak se ni izšlo. Tako da oodd jutri naprej. Zaenkrat tako.
Pozdravljeni. Tolikokrat sem se že lotila hujšanja pa sem vedno obupala. Tako da sem se odločila da bom tu objavljala mogoče pa bom potem kaj bolj disciplinirana. Od jutri naprej brez sladkarij in kruha ter seveda telesna aktivnost. Jutri zjutraj vaga in potem vsak teden javljanje!
Lep dan še naprej
Če ti bo res vse življenje uspelo vzrajati ob taki hrani, potem si na poti.
Z mojega vidika pa je to zelo stroga dieta. V bistvu zelo malo hrane pa še ta nezdrava. Jaz ob tako malo hrane ne bi mogla funkcionirat.
Ampak, če veš, da ti bo to šlo vse življenje, potem pa kar naprej tako in veliko uspeha.
Mah eni rabimo res malo hrane. Med nami so velike razlike – jaz bi tudi pravzaprav morala vedno biti na takem režimu, da bi ostala vitka. In tudi nisem lačna. In kljub gibanju na ta račun ne smem pojesti več. To smo modeli, ki v Dachauu ne bi imeli večjih težav 🙂
Vem pa, da tega ostali ne razumete, ker zveni res malo. Moja mama recimo poje več kot jaz, je veliko starejša, zelo malo se giblje, pa izgublja težo (in je že skoraj na stopnji taboriščnika, par kil več ima – tam so recimo moški pristali na 35 kg, ženske verjetno še na kaki kilci manj).