Najdi forum

Hujšajmo skupaj

Pridne punce!

Ota pa ti znese tek inT25, ker to je kar dosti gibanja, mislim dobra si. Koliko pa pretečeš?

Glede ločevalne diete. Z njo sem enkrat shujšala 10kg pa vem kako je to težko. zdaj se niti pod razno nebi lotila ločevalne, raje jem manj po večkrat in zdravo.

Jaz sem še vedno vsa prehlajena tako, da moje razgibavanje in miganje tiči na nuli in posledično tudi grami 🙁

Začela sem teči po programu tek za začetnike, tako da sem včeraj imela
5 min hitre hoje, potem pa 1 min teka,2 min hoje (12 ponovitev), program je 13 tedenski,tako da bi ga morala končati ravno do konec aprila,upam,da je bo hecalo vreme. Priporočam ta program,ker se ne matraš tako zelo in gre res postopoma.
Ja,se da shujšat,ampak moraš pa biti ful dosleden,to žal ni zame 🙂

Ota nekaj podobnega kot ti tečeš se jaz ogrevam v fitnesu. To je res super in nisi utrujen, ker stopnjuješ in vedno boljše ti gre. Ne obupaj, kaj praviš, da tek ni zate. Seveda je saj si se ga pravilno lotila. 25.4. je pa še daleč, rezultati pa bodo boš videla.

Kje ste vsi? Menda ja nismo že čisto obupali? 🙂

Z: sveže izstisnjen sok(pom,limona,korenček)
M:smoothie
K:tzaziki,1 bedrce,malo krompirja,korenček,paprika v pečici
V: še ne vem
Š:focus,30 min teka na smučeh

Ota, jaz začnem po programu teka čez dva tedna, pa ti bom za petami. nazadnje, ko sem delala ta program, mi je bil najtežji preskok iz skupaj 5 min teka v skupaj 10 min. Tu me je ubilo. Letos se ne vdam, pa če po vseh štirih oddelam desetminutni interval. Radenci me čakajo. Hir aj kam, Prekmurje.

zatišje…

Jaz se nisem nič tehtala danes in se tudi ne bom zaenkrat, pri hrani imam prekrške,žal , ker nimam volje- je šla ne vem kam, pa jo še iščem;)
Ota ta tehnika teka je super, kar vztrajaj se splača;)

Punce lepo se imejte

Pozdravljene,

da še jaz prislonim svoj piskrček… po nekaj neuspešnih hitrih dietah, sem včeraj začela ponovno, z 90 dnevno ločevalno dieto. Že prvi dan sem mela tako krizo, da če nebi šla ob 22.00 spat, bi se verjetno kr vsedla v hladilnik in vse spraznila, hehe.
Stara sem 26 let, velika 167cm in težka 65.3kg moja idealna teža je nekje med 55-58kg.
Za seboj imam eno nosečnost (hčera je sedaj stara 8 let), seveda to za seboj prinese nekaj dodatnih kg in seveda strij, po nosečnosti sem brez problema dala vse kg dol. Dve leti nazaj sem nehala kadit in hop v roku 3 mesecev se je začel kazat celulit, sedaj sem kot ena velika pomaranča na dveh nogah. Ker se sama sebi zdim okorna z vsemi temi kg, sem se obločila temu nardit konec. Upam, da mi bo uspelo.

Želim vam čimveč – kg

🙂

Pomaranča

Pozdravljene punce,

tudi jaz se vam bom pridružila. Svojih 12 kg sem pridno nabrala v letu in pol, groza.
Začela sem z včerajšnim dnem, nobene posebne diete, le pravilno prehrano in veliko gibanja.
Se pravi začetna teža 168/72,3kg – 02.02.
Željena teža 59/60kg
Tehtala se bom le enkrat na teden, sicer obsedena z vsakodnevnim tehtanjem.
Upam da nam vsem uspe!!!!! 🙂

L.p

Eli

Sotrpinke, kako vam kaj uspeva?

Meni zaenkrat še kr gre, prvi dan je bila kriza, zdaj je že malo lažje, ker se tehtam vsako jutro in mi to daje motivacijo. 🙂

Meni je pa ravno obratno rasla motivacija v začetku – da se nisem hujšala vsako jutro, ker so bila nihanja gor pa dol… No, saj so še vedno 🙂

Sama sem pridna, vsakodnevno telovadim po planu, jem bolj zdravo… Počasi gre, izginja celulit, krepijo se mišice, kg pa še niso tam, kjer bi jih hotela, vendar to ni najpomembnejše v tem trenutku…

Bodite vztrajne še naprej! Lp

Tudi jaz sem se vsakodnevno tehtala, odkar pa sem začela z “hujšanjem” pravilno prehrano se še nisem. V ponedeljek sporočim kako mi gre. Počutim se odlično, ker nekaj počnem zase, čez dan nimam krize, saj skozi celotni dan nekaj jem, zajterk, malica, kosilo, malica in večerja. Vendar po malem. Bolj mi je kriza kosilo, saj ga je potrebno en dan prej pripraviti za v službo.
Upam da nam ne zmanjka motivacije, itak je najtežji le začetek.

L.p 🙂

Evo nas “ta stare”, še smo tukaj. Sicer manj zagnani kot prej, ampak migamo, se trudimo in bomo uspeli 🙂
Mene muči boleče koleno in ne morem migat kot bi želela, potem pa posledično še hrana šepa. Ampak sem vesela, ker ta kriza traja samo 4 dni, zdaj sem že nazaj in pridno jem zdravo hrano. Včasih bi se taka kriza sprevrgla v 1 mesec pavze..in potem jovo na novo 🙂

Bravo vse ta nove, naj motivacija vztraja.

Je kar malo zamrla tale tema,jaz še po starem,migam pridno- t25,tek na smučeh in tek. Hrana pa tako-tako,nič novega 🙂 Dajte se kaj javit in povejte kako vam gre 🙂

Punce, je še katera tu?
Danes sem se po enem tednu stehtala in mi kaže -. V tednu – 2kg.

09.02.
69.8 kg

Kako gre vam?

Jaz sem se tehtala v soboto in se je po treh tednih tehtnica končno vdala in pokazala 67,3… To je z nihanji približno 1,5 kg manj. Vztrajam, čeprav me kar precej boli križ – najbrž od večdnevnega celonočnega dvigovanja otrok… ampak se že izboljšuje 🙂

Živjo punce..no pa da še jaz malo pojamram…po večletnem prenajedanju se je tehntnica ustavila na gromozanskih 98 kg..pred kratkim sem zbrala pogum in se vpisala na fitnes..plačala sem si trenerja in se odločila da resno začnem delati na sebi…razlog je predvsem moj 18 mesečni otrok, ki vsak dan rabi več mojega posvečanja in energije jaz sem pa vsak dan utrujena izmučena brez energije…odločena sem temu narediti konec..poleg gibanja sem spremenila tudi prehrano…jem 5 krat ali 6 krat na dan…črtala sem beli kruh, sladkarije, zmanjšala količino krompirja…v glavnem vsak dan je borba…sem mamica ki se je v glavnem prehranjevala zvečer ko je bilo čas zame ko se je vse umirilo in sem se lahko usedla pred tv in si privoščila požrtijo v miru…moram priznati da mi je težko in da mi včasih zmanjka motivacije, parkrat sem se tudi prekršila..ampak glede na mojo kilažo si tega ne smem več privoščiti, ker bi zares rada nekaj spremenila…ko pridem iz treninga se počutim kot prerojena polna energije in zadovoljstva, da sem nekaj naredila zase…tudi hrani se ni težko odpovedat ampak včasih pridejo momenti ko te premamijo skušnjave..vendar mi je kasneje žal..vsi mi stojijo ob strani in me bodrijo in mislim da je fer da jih ne razočaram in vztrajam…
no če je katera punca zainteresirana da bi se podrile tudi izven tega foruma bi bila zelo vesela, ker tega mi manjka nekoga na katerega bi se lahko obrnila ko bo hudo in je v isti situaciji…
no pa pejmo novim zmagam naproti…:))))

Lepo,da ste se oglasile,da ne bo tema čisto zamrla 🙂 Meni kilaža ne gre nikamor,sem pa zmanjšala obseg in tudi vidi se na nogah,da se počasi dela nekaj podobnega mišicam 🙂
Princeska26,če želiš mi lahko tukaj pišeš na privat sporočilo in se potem kaj zmeniva dalje 🙂

Princeska dobrodošla na forumu. Ti kar korajžno piši tukaj gor kako ti gre, ker to je res fino, da še drugi lahko spremljamo tvojo preobrazbo.

Ravno eno leto je od tega, ko sem se jaz odločala, da moram nekaj narest s seboj. Imela sem tudi težo kot jo imaš ti in sedaj je -14 kg a sem jo dosegla počasi. Ti si zelo korajžno takoj začela s prehrano, fitnesom in trenerjm.

Poročaj nam o podrobnostih kaj ti trener priporoča in kakšno vadbo ti daje. Ko boš pisala tukaj gor, dobiš še dodatne informacije, ki so res dobrodošle.

Srečno

Ojla punce,
saj smo še vse nekje v bližini, ni še zamrla tema 🙂 Jaz priznam, da se zaenkrat fokusiram bolj na prehrano in na to, da jem zdravo hrano, kot na miganje. Imam namreč kar razbolena kolena in posledično sem bila zelo zelo slabe volje kar kak dober teden. Zdaj počasi sprejemam, kar mi moja kolena govorijo :-)) Začela bom plavati in ko se otopli bom skočila na kolo.

Ota saj to je najbolj pomembno, da se obsegi manjšajo, kile ne pomenijo veliko, važen je izgled in predvsem to, kako se ti počutiš v svoje telesu vsak dan.

Sprejemanje svojega telesa, takega kot je, zdaj, v tem trenutku je najhujša naloga za nas, ženske. Vemo kaj si želimo in vemo kakšni so ideali ženskega telesa in kaj nam je v končni fazi cilj, ampak dokler se ne sprejmemo tudi na začetku poti, bo vse težje. Uf, komaj čakam, da bom sama lahko rekla, ja sprejemam se od glave do pete in z vsem vmes :-))))

Princeska, super, bravo zate za odločitev! Ti kar počasi, fokusiraj se na to, da je vsak dan boljši kot dan prej, veseli se malih uspehov, malih sprememb, ki jih osvojiš.

Pripenjam link…vreden branja
http://www.sonima.com/live-fresh/compassion-weight-loss/?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Greatist+Daily&utm_campaign=GTOTI-+2.1.15

Hvala za spodbudbe besede, misel da nisi sam v teh mukah, je veliko vredna. Skoraj tri tedne je od tega kar sem se odločila za to pot. Vmes je bilo kar nekaj padcev na katere nisem ponosna, vendar za nazaj ne morem nič spremenit, gledam lahko samo še za naprej in se potrudim da bom vsak dan boljša in se držala cilja.
V tem času sem imela že tri treninge z trenerjem. Moram povedat da mi to da energijo, čeprav so vaje težke, vsaj za menem se ne počutim nič zmatrano, ravno nasprotno dobim zagon za naprej. Vaje zajemajo od preprostih sklecov, počepov, trebušnjakov do dela z utežmi. Veliko delam tudi kardio-hoja, kolo. Prav tako pa hodim tudi na skupinske vadbe-joga pilates in just fit (gibanje z utežmi). Meni osebno to da imam osebnega trenerja pomaga ker me nekdo preganja da gibam in delam res intenzivno tisto urco ko sem v fitnesu. Doma se mi tega ne bi dal, bi že najdla izgovor.
Danes je bil za mano še en naporen trening. Opazim pa že spremembe. Tehtala se sicer še nisem, ker potem postanem čist obsedena s tehtnico in se tehtam vsak dan:)))))
Lep dan še naprej punce:))))

New Report

Close