Živjo, punce, vas pridno berem, sedaj pa se pridružujem že debati 🙂 Super ste, in kar posebej cenim, vztrajne! BRAVO!
Sama sem tudi dooolgooo govorila, da moram kaj narediti zase, ob enem pa sem se basala s čokolado… Samo še danes… saj sem noseča… saj dojim… blablabla. V glavnem, dolgo sem rabila za klik v glave, vendar se je zgodil in sedaj od začetka decembra bolj pazim na prehrano, od začetka januarja pa dnevno migam na orbitreku… Začela sem tudi s T25, vendar je moja kondicija precej mizerna… Ampak ste mi za zgled in bom vztrajala, čeprav včasih niti slučajno ne sledim gibom, ampak menda sčasoma tudi to pride 😉
Lepo se imejte in pridno telovadite 😀
Ota, srečno na izpitu jutri!
Ostale pa pridno naprej z miganjem in zdravo hrano… Jaz sem zelo pridna! Saldkarij praktično ne jem, tudi preveč ne jem, sem pa danes jedla mali dunajski zrezek…kako je bil dober, hihi. Se poznam in vem, da si ne smem ničesar odrečt, če me zamika, ker pride nazaj z dvojno porcijo…Pač pojem malo, tok da skomine minejo 🙂
Uf, je neko zatišje tukaj, še vztrajate punce??
Moj današnji jedilnik:
Z: mleko, ovseni kosmiči
M: jabolko, navadni jogurt
K: zloženka (v pečici:ajdova kaša, bučke, paprika, por, paradižnik, skuta, sir) solata
V: skleda solate
danes pa grema z mojo punčko na prvi sestanek/delavnico v bodoči šoli in že komaj čaka, pravzaprav obe 🙂
uživajte punce
Ota čestitam!
Jaz še vztrajam, a zadnje dni sem kar lepo grešila, z čokolado in piškoti in še čim. Psiha je delala svoje…. Ma sem sama nase jezna. Se zavedam, da če takole jem mi tek in ostala telovadba prav nič ne koristi v smislu hujšanja.
Moj jedilnik danes:
Z: bela kava, kos polnozrnatega domačega kruha, mandarina
M:zeleni čaj, jabolko
K: riž z zelenjavo, goveji zrezek, solata (važna je količina!)
M in V združena, ker bo kosilo pozno: Kisle kumarice, rezina sira, kos kruha
Aktivnost: Upam da bom imela čas za eno rundo teka
Res me pa zanima kje so še ostale sotrpinke? Upam, da niso obupale…
Lepo se imejte!
Kako misliš obupale? Sigurno ne misliš mene? :-)))
Jaz sem pridna, tako pri hrani, kot pri miganju. In počitku. Pri hrani sicer še vedno jem veliko0 kruha, ampak tega verjetno nikoli ne bom čisto izločila. Sicer pa, dokler kile padajo ne bom spreminjala ničesar. Raje dodam ukrepe potem, ko se bo ustavilo. Pa še navadila se bom lažje in bolj postopoma.
Srečno vsem!
Meni je tudi uspelo zadnjo teden dokaj zdravo jest in slo iz 77 nazaj na 75… Ocitno je bilo telo samo zabasano in je potrebovalo nekaj za scistit crevesje.. Ampak sedaj bo treba kot je rekla stefka1 dodat neke ukrepe, ker ze pred ‘prazniki’ nisem nikakor uspela pridet dlje od tega.. Ker je vreme in posledicno moje gozdne poti itak nekje v pisanih marjeticah sem vceraj prvic poskusula t25.. Cetrtek in sicer ab intervals, ampak mi ke zacuda slo, glede na to da imam od vseh misic senajmajn ttrebusnih:D tako da probam sedaj s tem cimbolj redno.. Cilj pa je prit do 70.. No cisto koncni je nekrat nekej med 60 in 65. Ampak ze od osnovne sole nisem imela taksne kilaze kot sedaj. Vedno 90 plus in je tole super.. Pa se super motivacija je ko ljudje samo obnemijo ko te vidijo oz te eni skoraj ne prepoznajo, ceprav jaz ne opazim spremembe, razen v konfekciji..
Dobro jutro
čas je za nov teden in nove izgube 🙂
super Stefka1 ti si pa že zeloo blizu cilja, le tako naprej
na pol poti – bravo, verjamem, da ti takšni pogledi pomenijo dodatno motivacijo
še moje številke:
začetna teža: 92,5 kg
trenutna teža: 88,5 kg
cilj: uffff, kje je še tistih “rosnih” cca 70 kg
moj današnji jedilnik:
Z: polnozrnati kosmiči, mleko
M: banana
K: polnjene paprike s piro in bučkami ter sirom, skleda solate
V: solata
lep pozdrav
Mojca, hvala za pohvalo, ampak nisem še blizu cilja 😉 Mogoče ja, vmesnega na 82, potem pride 81 in potem…ja no, 70 bi bila lepa cifra, moja idealna pa 65, ampak nebi zdaj o tem. Gremo najprej do 82 🙂 Morda se s tem tudi psihološko pripravljam in delam etapne cilje, tisti idealni so še taaaaako daleč, da bi me minilo.
NO, veselo naprej vsi skupaj!
Lep pozdrav!
Po dveh dneh bolezni se javljam in poročam moje stanje:
Začetna teža: 97,4 kg
trenutna teža: 93,7kg
cilj: zaenkrat 90 kg končni cilj 75kg (če sploh kdaj?)
Višina: 178cm
Moj jedilnik danes:
Z:bela kava, kos polnozrnatega kruha, pomaranča
M: dva medena vaflja (zame nova čokolada;))
K:pečen oslič, pire k. paradižnikova solata
M: navadni jogurt
V: pojma nimam kaj bom jedla
Vidim punce, da nam počasi uspeva, bravo za vse nas!!!
Jaz močno pogrešam tek in hojo- že 4 dni nisem bila zunaj, groza.
Štefka saj so od vseh cilji daleeeeeččč, a smo zato tukaj da se med drugim tudi med sabo bodrimo in dajemo poguma!
Punce ne obupat!!!!
Jaz sem počasi delala spremembe najprej prehrano, šele kasneje gibanje in nisem imela nobenih težav z mozolji. Ne sekiraj se glede tega, telo se ti čisti in vsa nesnaga mora iz tebe ven. Ti samo pridno migaj, zdravo jej , pij veliko vode. Verjetno si imela zelo zakisano telo in se ti sedaj čisti. Srečno
Evo mene,jaz nič ne hujšam,sem pridelala še nekaj + dodatno, skupno pa sem še vedno v minusu.
Včeraj je bil B dan:
Z:jabolko
K:rdeče zelje,piščančje s pomarančo,mešana solata,čokolada
V:bananin študelj,narezek
t25
Danes,Š:
M:keksi
K:čičekirin curry
M:keksi
V:še ne vem,vrjetno kakšna juha
Š:t25 in tek
Jutri imam še OH potem pa spet 2 dni po svoje,ker sta na vrsti sadni in vodni dan,ne enega in ne drugega se nimam namena držat,ker imam predavanja oz vaje in ne bo šlo skupaj. Vidim,da ste pridne,kar tako najprej,se vam kmalu bolj intenzivno pridružim pri izgubljanju kilogramov. Danes sem začela z 13 tedenskim programom teka za začetnike,tako da imam dodatno 3x na teden na sporedu tek, to pa je poleg t25 zaenkrat dovolj 🙂
Ja,pridna pri gibanju,pri hrani pa grešim. Sem danes malo analizirala teh 26 dni ločevalne in se odločila,da se ne grem več. Namreč,do kosila je samo sadje in potem sem zvečer lačna kot volk,pa še grešila sem na veliko. Tako da nadaljujem po svoje in vrjamem,da bo bolj uspešno.
Sem si pa zadala tudi nove cilje in sistem, ker se moj motivacijski datum nezadržno bliža,ta je namreč 25.4 🙂 Vsem priporočam tudi,da si naložite na telefon aplikacijo,ki te opozarja na pitje vode.
K:2 tortilji
V:1 tortilja
Š:t25+tek