Najdi forum

Hujšajmo skupaj

Lana super si začela , z razstrupljanjem. Lani marca sem jaz tudi na ta način pridobila toliko energije, da sem potem bolj resno začela zdravo jest in kasneje še migat. Dobro je ukiniti tudi kavo, čeprav gre težko a se da. Jaz je med tednom ne pijem in jo nadomestim z zelenim čajem 2x dnevno, konec tedna pa spijem po dve kavi na dan.
Danes sem kupila spirulino in sem jo probala skupaj z lanenimi semeni,goji jagodami , kurkumo in jogurtom. Kakšna barva.
Obvezno pij veliko vode.
Svetovali so mi tudi, da je pri razstrupljanju fino uporabljat sodo bikarbono tako za pitje in namakanje nog v topli vodi z dodatkom sode .

Včeraj sem imela 12. dan, škrobni dan

Z:smoothie
K:krompir pečen v pečici,solata
V:suši,nekaj čipsa
Š:t25

Nisem imela nekih večjih problemov,telovadim zjutraj na tešče,drugače čez dan najdem 100 razlogov. Danes grem lepo po planu dnevov naprej.

Pozdravljene,
tudi sama bi se vam želela pridružiti, se mi zdi, da imam potem več motivacije.
Najprej vse čestitke vsem, sama vem, vsak izgubljeni gram nam pomeni velikooo.

5. 1. sem se odločila, da korenito spremenim svoje prehranjevalne navade in katerih se mislim držati vse življenje.

5.1. = 92,5 kg

Odločila pa sem se tako: že prej sem jedla zelenjavo, vendar se nisem zdravo prehranjevala, imela sem veliko vmesnih obrokov, predvsem nezdravih, slanih in sladkih, jedla sem resda samo 3x na dan, vendar zelo zelo obilno. Sedaj jem po večini 5x na dan, in sicer, npr. moj včerajšnji jedilnik:
Z: mleko s polnozrnatimi kosmiči
M:jabolko
K: navadni jogurt s kosmiči (v službi sem do 16.00 ure, zato žal kosilo predstavlja bolj kot ne malico)
V: bučkini polpeti, skleda solate

Iz interneta sem si pa sprintala ogromno receptov z zelenjavo in moje kosilo oz. večerja temelji na zelenjavnem krožniku, seveda je prisotno tudi pusto meso, ješprenj, kuskus, polnozrnate testenine, pira, skratka ZDRAVA HRANA – in to je moje življenjsko vodilo. Zavedla sem se, da tehtam ogromno preveč in to je le posledica moje nediscipline in to želim popraviti.

Tehtala sem se 11. 1 = 90,2 kg

jem pa nekje na 3 ure, kar pa je vem, napaka, gibam se zelo malo, vendar moram najprej izgubiti nekaj kg, da bom pridobila na samozavesti.

Uspešno vsem

Z: pol sendviča s tuno
Pozno K: Zelje,testenine, napolitanke
M: rozine

Š: zumba

večerja še pride 😀

Tako, punce, pa je spet en dan za nami 🙂

moj včerajšnji jedilnik:

Z: mleko, polnozrnati kosmiči
M: jabolko
K: Fitness ploščica, navadni jogurt (sem žal do 16.00 v službi)
V: bučke v pečici s paradižnikovo omako in mozarelo, skleda solate

moj današnji jedilnik:

Z: mleko, polnozrnati kosmiči
M: jabolko
K: Fitness ploščica, navadni jogurt
V: zelenjavna lazanja, skleda solate

mimogrede, tako vesela sem, da sem se lotila tega dolgoročnega projekta in vem, da dokler bo volja in motivacija tudi z vaše strani, da nam bo uspelo do svojega cilja, moj cilj je izgubiti vsaj 25 kg in vem, da mi bo uspelo, vsaj s takšnim načinom prehranjevanja in trdo voljo,

lep pozdrav in uživajte v sončku

13.dan B

Z:smoothie,pomarančni sok
K:pečena zelenjava z mesom na kit.način,solata+en kos kruha
V:solata(radič,smetana,tuna),salama+ en kos kruha
Š:t25

Zvečer me daje lakota,po tem ko sem pojedla za večerjo solato sem si naredila še kos kruha in salamo,čeprav vem,da ne bi smela. Ko sem to pojedla,se mi je še kar luštalo enega,ampak sem si šla skuhat kapučino in spila čez še 1/2 l vode, potem pa hitro spat. Boljše,da sem pojedla 1 kos kot 3 😉
Danes imam spet škrobni dan, in bo 2x zelenjavno-krompirjeva juhica pa mogoče še kaj.

Ota super si naredila! Da si se ustavila, kljub “prekršku”. To je zelo pomembno, kajti kiksi so sestavni del naše poti in bodo redno prihajali. Meni se zdi bolj pomembno, kaj naredimo PO tem. Vsaj jaz bi v taki situaciji včasih pojedla en kos, potem pa še 2 in ker sem itak zabluzila še kako sladico čez. In bi se zjutraj počutila, da sem zabluzila in bi bluzila še tisti dan. Pa še kakšnega zraven, predno bi se sestavila nazaj.
Zdaj je drugače, sem že parkrat imela takole krizo in sem pojedla več kot bi bilo treba. Pa sem se ustavila. Naslednji dan sem spet pravilno jedla, kot da se ni nič zgodilo. Brez slabe vesti. Zdaj vztrajam že nekaj časa in pričakujem take napade in se jih ne bojim, ker vem, da me ne bodo vrgli s tira. In tebe Ota_ tudi ne, kar tako naprej! Super si odreagirala! Danes je nov dan!

14.1.2015
Š dan

Z:pomarančni sok,1mandarina
K:krompirjeva juha,kos kruha,3xprepečenec
V:krom.juha,2 pesti čipsa
T: T25

Vse po planu,danes imam OH dan,jutri bo kriza,ker imam sadnega+ veliko učenja,ker imam v sredo izpit,sem si nakupila sadja in upam,da bo za zdržat.
Upam,da vam gre ostalim dobro. Meni je važno,da jem čimbolj približno tako kot ponavadi in da zraven počasi dajem dekagrame dol,ker po končani dieti nočem jo-jo učinka. Naj povem,da sem pred 6 leti začela hujšat na približno isti teži (zredila se ob začetku faxa) in sem težo obdržala vseskozi do lanskega avgusta,ko sem izgubila službo in sem se začela nazaj basat in sem od avgusta do decembra prinesla noter kar sem prej 6 let čisto brez problema držala. Psiha pač naredi svoje.

Pozdravljene,

ja Ota kar se jo-jo učinka tiče, jaz sem že dvakrat shujšala, in to ko sem bila stara 15 let – sem morala obvezno shujšat, ker sem imela preveč kg, sem shujšala v manj kot enem letu 20 kg, pa sem potem, seveda kaj pa 15 letnica razmišlja in brez pravega nasveta- pridobila v roku leta in pol 25 kg
potem sem se pri 17. letih odločila, da pa moram dobiti te kg-je dol in sem v roku enega leta shujšala 30 kg (ker pa seveda teh kg nisem dobila dol z zdravo prehrano, ampak praktično ob krožniku juhe) sem jih pridno spet pridelala nazaj.

In sem se potem nekaj vmes spet lotevala hujšanja na napačen način in spet jo-jo, sem pa se že v začetku decembra odločila, da je pa zadnji čas, da se lotim pravilno prehranjevat, gibat in prepričana sem, da mi bo uspelo, to sem v glavi mlela en mesec, da sem se psihično pripravila na to, ker žal – nekateri so obsedeni s kajenjem, drugi z drogo, alkoholom, jaz pa sem žal s hrano in za mene je to zelo velik napor, da se odrečem hrani in jem zdravo.

Uf, sem se razpisala, se opravičujem 🙂

vem, da nam bo uspelo, mora nam, preveč garamo za to,

pa še moj današnji jedilnik:

Z: mleko, kosmiči polnozrnati
M: 1 mali jabolčni zavitek (polnozrnata moka, cimet, jabolka)-domač proizvod
K: polnjene paprike s polnozrnatim kuskusom, bučkami, paradižnikom + skleda solate
V: navadni jogurt

+ vsak dan telovadba preko interneta 45 minut

lp, Mojca

Ponedeljek je 🙂

višina:171
začetna teža: 85,0
trenutna teža: 84,0
cilj: 83,0 🙂

Kako vam gre ostalim?

Pozdravljene,

tehtala sem se v soboto – to je pač moj tehtalni dan, ker med tednom zjutraj mi nikakor ne znese, sploh pomislim ne na tehtanje

začetna: 92,5
trenutna: 89,2
cilj: 70

uf, kje je še cilj … 🙂
le pogumno punce, uspelo nam bo

višina 169
začetna teža 98 kg
trenutna 83,80 kg
cilj 75 kg

O, zupy čestitke, ti si pa res že veliko dosegla, bravo

a, pozabila sem napisati moj današnji jedilnik:

Z: navadni jogurt, 2 piškota elevit
M: zavitek s skuto (polnozrnata moka, skuta)
K: ješprenj s papriko in šampinjoni
V: polpetki iz čičerike in bučke, skleda solate

Ojla punce! Pridne ste ni kaj.
Jaz sem malo manj pridna, pa vem zakaj, ker imam menstro in takrat bi požrla vse kar vidim, zraven pa še pritisk pri iskanju službe, ma kar nabira se…
Le teka se še držim in tečem vsak drugi dan.
Upam da mi bo ratalo do 2.3. pridit na 90kg- oh ja dolga bo še……

Bodite v cvetju!

Višina:172cm
z.teža.136kg
t.teža 120,5kg
cilj:je še predaleč

punce, res je cilj še daleč, ampak skupaj nam bo uspelo, dosegle bomo cilj, ker imamo rade sebe in želimo na sebi nekaj spremenit in za to vemo, da so potrebna odrekanja, a najlepše bo na cilju, takrat bomo šele ponosne nase,

uživajte

Evo mene,nisem vam pobegnila,bila sem brez interneta.
Tehtanje včeraj, ni pokazalo kakšnih sprememb,pri hrani namreč grešim,telovadim pa pridno 🙂

Teža:
1.1.2015: 60,3kg
19.1.2015: 59.1 kg

Jutri imam izpit in živčki delajo svoje,tako da jutri začnem spet pošteno pazit na hrano.

Super vas je prebrat in dobit malo motivacije in ugotovit tudi lastne napake.. Najprej se morem pohvalit 😀 od junija pa do zacetka decembra prisla iz 93 na 75.. Pri visini 169.. V bistvu z zelo majhnimi spremembami v prehrani in povecanemgibanji.. Ampak sedaj moj zalostni del:( debeli december in sedaj se isto januar! Ce jd toliko zabav in praznovanj in vsak prinese nekaj. Pa so prinesejo domaca peciva in ne zapakiranih.. Pa se mrzlo ful za gibanje zunaj, npter pa mi nikakor ne gre.. In sta prisli 2kg nazaj.. Torej sedaj 77.. Nisem se pa sla nekih diet ali kaj podobnega, ceprav me mika locevalna ampak je ze zarad te izgube kg stala v hisi ker mislijo da bo prislo do kaksne anoreksije in me vsi hocejo prav pitat 😀 … Se ne dam sicer ker v bistvi pojem veliko.. Je ps tud problem ker premalo pijem.. Enostavno pozabim. Vcasih v celem dnevi samo 2dcl.. Si moram prav opomnik za pitje nalozit.. Vprasanje pa za tiste ki delate t25.. Kolko ste imele kondicije v startu? Jaz sem si jo sedaj sicer nekaj nabrala ampak dvomim da bi tole zmogla 😀

Zdaj sem v 3 tednu t25 in ti lahko povem,da sem začela z minimalno kondicije,prvi teden me je vse bolelo,zdaj pa mi kar gre. Včasih delam po Tanii,včasih pa po skupini,saj določeni dnevi so lažji in jih komot delaš po skupini.
Važno je,da vsak dan migaš in da ne izpuščaš vadb. Meni kar teče dol in fino je ker je 25 min,prve 10 min gre,potem se malo utrudiš pa mine 5 min,potem ko bi pa že nehal,si pa rečeš,sej je še samo 10 min,to bom pa že zmogel… 🙂

New Report

Close