Živijo, evo jaz se držim že 3 dni in sem zgubila 0.5kg. Je pa res da nisem nič telovadila ker nisem imela časa. pikie3 tudi jaz sem imela težave z tem pa sem enkrat to rešila z prehrano ki jo lahko jem zvečer in mi fuul pomaga pri padcu kg in to je kakršen koli obrok brez OH (pa še pojem lahko kokr hočem). Lahko rečem da lačna res nisem. Drugače pa pravijo da ko se ustavi je treba samo ustrajat pa povečat telovadbo… Nebi vedla sama 😉 SREČNO
evo, pridružujem se še jaz 🙂
168cm, 85 kg
tok ko se pa zdaj počutim zapacano, se še nisem nikoli, še dihat ne morem normalno, vsak del telesa čutim, da ne pišem o tem, kako čutim trebuh med sedenjem,,,,,joj še prpognat se ne morem, ne morem se obrnat normalno….
Res upam, da se najde kdo, ki bo večkrat na forumu in dal kakšno spodbudno besedo. Začnem jutri!!!!!
Lahko bi si priporočale jedilnike za naslednji dan, pa take normalne no, ker stradat res ne mislim. Pa telovadit bo treba. 😉
Jutri začnem pazit na prehrano in malo migat. Koliko želim shujšat ne vem, vem pa, da se želim počutit bolje.
Vidim,da se nas je kar nekaj nabralo,super, bo šlo lažje 🙂
3. dan
Z: suha jabolka,sadna solata
K:česnova juha,zel.rižota z curryem,mešana solata,suha jabolka
V:zelenjavni suši,par.omaka,čips
lizika35,če boš hujšala po ločevalni je tole ena fajn stran z recepti,če ti kaj pomaga
https://sites.google.com/site/locevalnadieta/potek-diete/jedilnik-za-90-dni
Pizkusi izključiti OH, oziroma jih jesti samo zjutraj. Jaz nevem ampak meni to nenormalno pomaga. Drugače pa smo tukaj da si pomagamo in stojimo ob strani 😉 !
Evo jaz še vedno ustrajam, včeraj me je TAKO ZELOOO mikal čisp, pa sem ga odprla in skoraj pojedla, a sem si v zadnjem trenutku premislila in ga kar vrgla v smeti! 😀 HA !
In počutim se ODLIČNO 😀 . Jutri je tehtanje in komaj čakam da delim z vemi rezultat in da vidim vaše uspehe! 😀 😀
Se pridružujem še jaz.
Višina 162, teža 67 ( največ do sedaj, razen ko sem bila noseča), cilj 60, čas 6 mesecev, torej 1kg na mesec. Začela sem tako, da sem opustila vse kalorične prigrizke in alkohol, OH samo za zajtrk. Nameravam jesti več zelenjave, predvsem juhe in solate. Moja težava je, da že tako in tako ne maram sladkarij. Začela bom tudi migati, hoja in tek. Samo da mine tale moj prehlad.
Največja moja motivacija je en kup hlač v omari, ki jih več ne morem obleči, zadnje čase nosim samo dva para, saj se mi upira kupovati nove in večje številke. Poleg tega lahko nosim samo takšne hlače, ki imajo visok pas, da mi stisnejo trebuh. Grrrrrr…..
Ojla!
Konec praznikov, čas za izpolnitev novoletnih zaobljub. Fino da se nas je kar nekaj nabralo, vsem nam želim, da bi uspešno, pa čeprav s kakšno krizico vmes prišle do svojih ciljev. Začenjam s 67,8 kg, kar je še kar prijetno presenečenje, saj sem med prazniki izgubila 0,8 kg. To pripisujem temu, da sem pravzaprav pojedla zelo malo sladkarij, pa tudi s kruhom nisem pretiravala, zadnje tri dni sem še lkar pridno migala, vsak dan prehodila 16 km. Danes imam malo utrujene noge, zato bo pavza.
Od danes dalje torej normalna prehrana, vendar brez kruha, sladkorja in alkohola, bom pa tudi jaz poskušala OH zmanjšat oz jih vsaj ne jest zvečer.
Jo, se priporočam za kakšno idejo o večerjah brez OH, moram pa povedat, da mlečnih izdelkov, razen zelo izjemoma, ne jem, tako da jogurt, skuta…odpade. Ko sem zadnjič hujšala, sem zvečer vedno jedla sadno solato, da bi ubila željo po sladkem, ampak vem da naj se sadja ne bi jedlo zvečer.
Pikie3 in Jo, čestitke da vztrajata, upam, da bomo ostale enako trmaste.
Cicibici, kot bi pisala o meni. Polna omara hlač, ki grozljivo tiščijo, ko jih oblečem, čez obvezno pulover, itak črn ali moder, da zakrije tisto kar kipi čez pas…če bi bilo zdaj poletje, bi bila grozljivka. Jooj, tudi pri meni je največji problem trebuh.
Danes sem glede hrane še malo izgubljena, hladilnik je precej prazen, moram v trgovino, edino za kosilo vem da bo pečen zrezek, peperonata, krompir v oblicah in solata. Zelo bom vesela, če boste pisale kaj jeste, da dobim kakšno dobro idejo, pa o miganju seveda tudi.
4.dan Sadni
Z,M:suha jabolka,oreščki /2 pesti/
K:cvetačna juha,paradnižnikova omaka, narezano korenje,paprika
M:frutek,indijski oreščki
V:paradižnikova juha,oreščki
Š: 3 ure pohoda
Danes tehtanje: 59,0 kg. Z ločevalno sem začela 4 dni nazaj, startala sem z 60,3 kg.
Moji cilji so okrog 50 kg,kar je super za mojo višino. Motivacija pa mi je potovanje v aprilu.
Držim se ločevalne diete,ampak ne striktno,samo toliko da imam neke omejitve pri hrani.
Vsem želim uspešen začetek in veliko trdne volje,ko bo šlo zares in bo prišla kakšna kriza.
Pikie3, kile kar bežijo od tebe, super. hvala za lepe želje, ja v trenutkih krizic bomo res potrebovale spodbudo ostalih.
Jaz sem zajtrk nekako uspela pokrrpat s tremi kosi wassa fibre, en kos ima 33 kcal in 4,3 OH, mislite, da bo to ok za zajtrke in malice? Pa mogoče kakšen kos pršuta gor za okus?
Mincci, tudi jaz sem trenutno zelo motivirana, najbolj me motivira tiščanje kavbojk in občutek, da se najbolje počutim v trenirki in pižami, joooj. Še na razprodaje se mi ne da pogledat, bom raje počakala, da mi bodo prav manjše številke.
par predlogov za vecerjo brez OH:
-paradiznik s par koscki light mocarele,par listkov bazilike
-popecen zrezek s solato
-malancani na zaru prekriti s koscki light sira na vrhu
-sobska solata s skuto
-kumaricina solato s cottage sirom
-sataras z jajci
-popecena zelenjava s koscki piscancjih prsi
-pecena paprika s light sirom/pustim mesom
-brsticni ohrovt z trdo kuhanim jajcem
-razna zelenjava s tuno oz.ribo..
-pecene sardelice s koscki paprike oz.paradiznika
-kislo zelje na 1001 nacin,surovo,kuhano itd in kaksen pust kos pecenega mesa zraven
-kisla repa+peceno meso.. ..itd
–
Mincii, hvala za super ideje, bom uporabila! Le kjer so mlečni izdelki jih bom spustila ali zamenjala z mesom in jajci. Je pa pri meni hudič, ker mi ravno zvečer najbolj pašejo OHji, ampak zato pa smo tu, da kaj spremenimo in izboljšamo.
Kakšen bo pa tvoj jedilnik z Nupo, samo ti izdelki ali kombinacija z normalno prehrano? Baje zadeva zelo učinkovita, ampak tudi precej restriktivna, je težko vzdržat?
2-3 dni bom samo sejke pila,toliko da se malo precistim,potem pa zdfavo hrano naprej,res pa cisto brez sladkarij in kruha ker tega pojem enormne kolicine.
Sejk bo potem samo v sluzbi 2x da mi ni potrebno nosit ostale hrane s seboj ker imam tako sliuzbo da tezko prakticiram zdravo prehranjevanje.
Lani mi je na ta nacin uspelo dost shujsat,samo sem startala z 10kg manj kot zdaj,te sem predelala v zadnjih 3 mesecih.
Vsak zbere nacin ki mu je najlazji,jaz poznam svoje navade in to mi je zaenkrat se najbolj ok varianta.
Seveda bo tudi fizicna aktivnost uvedena 🙂 min 1h na dan,hoja v hrib.to sele v sredo,zdaj 3 dni delam popoldan.
Jaz imam rada sir zato sem ti napisalasvoje jedilnike,ti pa seveda prilagodi svojemu okusu.
Zvecer se mi zdi da vsem pasejo OH,jaz recimo ce ne jem kruha nisem nikoli zadosti sita,oz.imam obcutek da sem se lacna.Po parih tednih se potem navadim .
MORA NAM USPET,samo obupat ne smemo prehitro.
Če ne jem Oh, imam občutek, da sem čisto slabotna, in ja, sploh ne občutim sitosti, lahko pojem enormno količino zelenjave in mesa, pa bom še vedno lačna. poskusila bom samo slabe oh, iz bele moke, sladkarij črtat. Sicer pa itak pravijo, da če si fizično aktiven, je treba jest Oh. Kakšno mnenje o krompirju, jaz ga obožujem, kuhanega v kosih, v oblicah in pri prejšnjih hujšanjih se mi ni zdelo, da mi zelo kvari rezultat. Kruh, oja, ta pa dela špeh.