Najdi forum

Hujšajmo skupaj

Čestitam 🙂 In veliko vztrajnosti še naprej!

Evo,še jaz javim svoje kilograme,trenutno sem na – 2,5 kg.

Ota, super! Bravo 😉
jaz ga zadnje dni še kar biksam, joj. Nikakor se ne morem spravit v red. Pa še tako zoprno službo imam, kjer sem v stiku s hrano in je res težko. Ah, bo že. 🙂

Sem se odločila,da bo dan za obračun dkg in gramov za pretekli teden- torek, potem imam malo grešni dan in do naslednjega torka se že zadeva sanira 🙂
Res sem odločena,prvi manjši cilj imam že do 25.aprila,takrat grem na potovanje in želim biti takrat najmanj na 55, torej – 5 kg.

Glavno,da se znamo vrniti nazaj po grešenju, da ne zapademo v stare vzorce. Tudi če se ne moreš par dni spraviti v red,še vedno se oglašaš tukaj,še vedno si zraven,nisi obupala in to je tisto kar šteje na dolgi rok.

Evo,spet je torek. Današnja teža- 57,1 kg. Torej v 21 dneh -2,9 kg. Danes malo zabušavanja in jutri dalje,upam,da dobro prebrodim praznike.
Do 25.4 je še 25 dni in cilj 55 kg se mi zdi realen. Skrbi me,kako bom na dopustu kontrolirala hrano in kilograme,saj se tehtam vsak dan.
Kako pa ve kaj napredujete?

Živijo 🙂 Ste še tukaj ali ste že vsi pobegnili? 🙂

Živjo Ota,
seveda smo še tu nekje 🙂 Jaz se zadnje 14 dni ne vagam in se še kakih 14 dni ne bom. Sem ubrala drugačno taktiko in se koncentriram nase in na svoje občutke on hranjenju, hehe. Ko bom začela jesti zato da živim in ne živeti zato da jem, potem šele bom pa zmanjševala obroke in delala še kake druge reze 🙂 V glavnem pa so moji obroki, kar se setave tiče vedno nekako ok, z redkimi kiksi. Toliko časa se že ukvarjam z zdravo prehrano, da mi je to zlezlo pod kožo.
Pridna si, kar tako naprej.

Me veseli,da se še kdo oglasi. Pa saj je vedno tako, 1.1 so vsi navdušeni, čez 4 mesece pa že kar malo poniknejo.
Jaz sem trenutno na -3,1, do 55 najbrž ne bom prišla do 25., je pa vse kar bo,boljše kot nič.

Pozdravljene,
oprostite, ker motim ravno v tej temi, vendar bi vas lepo prosila, če bi bile tako prijazne in mi pomagala pri projektni nalogi za maturo in rešile ta kratek vprešalnik: http://www.mojaanketa.si/anketa/522629293/0/
Že v naprej se vam zahvaljujem!!!!:-))))))))))))

Spet je torek,jaz sem še kar na -3,1 🙂

Ojla!
Saj to da vzdržuješ teh -3,1 je tudi super, marsikomu ne uspe in gre jo-jo nazaj 😉
Če bi vseeno rada šla še naprej v minus, ti napišem en recept. Očitno pa je, da nisi v manjku s kalorijami. Poskusi pogledat kje ga “biksaš”. Meni je bilo zelo zelo zanimivo, ko sem 14 dni vnašala v myfitnesspal in videla kaj prinese kolk. Verjemi, boš presenečena, še vsakdo je bil. Ampak tukaj govorim o tehtanju hrane, ne kar na uč, ker tukaj so šele zmote o tem kok pojemo 🙂 skratka zanimiva vaja. Naredi, če te to s kilami jezi, pa boš videla.

Meni gre drugače kr dobro. Se držim plana in bom kmalu začela mal manjšat obroke.

Drži se Ota, super ti gre! Predvsem pa si vztrajna, to mi je všeč!

Hvala za nasvet,bom pogledala. Minusa ne pridelam-ker preveč jem,takšna je pač matematika,ni druge. Še pa kar vztrajam tule,saj bi večkrat kaj napisala pa mi je smotano sama s seboj govorit 🙂

No dej naredi test, pa poročaj. 9 od 10 primerov ko kile ne grejo dol je res zaradi tega (preveč kcal not in premalo ven).

Bom poskusila in poročala-po dopustu. Med njim pa se bom poskušala držat čimbolj nazaj. Jezi me,ker ne vem kako se bom stehtala oz se ne bom mogla, zdaj se namreč dnevno,le tako lahko kontroliram uspešno težo.

Pozdravljene…

še ena, ki se je odločila zgubit par kg. Začela sem pred enim mesecem in sicer z zmanjševanjem obrokov, manj testenin, riža, krompirja-kar je zame njami njami…sladkega že prej nisem dosti pojedla, tako da to mi ni problem, prej kak junk food, npr burek,kebab…:(
Drugače pa sem stara 35 let, visoka 168, tehtam 70 kg, moja željena teža je 60kg. Pred dvema porodoma sem bila na teži 57 kg, po porodih pa sem samo (grdo rečeno) žrla in nič migala in seveda,katastrofa je bila neizogibna. Sedaj sem se zatrdno odločila, da se bo to spremenilo!
Zjutraj pred službo se usedem na sobno kolo 45-60 min, pa še kake vaje izvajam in kot sem že rekla, (malo) pazim pri prehrani. Najbolj pogrešam testenine, krompir in riž-nisem sicer popolnoma izločila teh zadev, vendar si jih ne privoščim več kot 2xtedensko. In še to v manjših količinah.
Do sedaj se nisem tehtala,vendar že po oblekah čutim,da je nekaj napredka. Vem pa,da ne bo šlo hitro,kajti tudi redila sem se vsaj 3 leta. Tako da je vsak izgubljen gramček super! Da mi ne zmanjka motivacije in da s kako idejo motiviram še druge,sem se odločila,da se prijavim na vaš klepet.
Uspešno v boju s kg nam vsem skupaj želim…lep vikend s čim manj pregrehami nam želim. Pri nas bo težka- imamo praznovanje rd…:(

Dobrodošla buschmanka in super za male ukrepe 😉 Nekje sem enkrat slišala…naredi samo toliko sprememb, da hujšaš do max 1 kilo na teden. Vse kar je več je recept za jojo. In po drugi strani, če vse ukrapa narediš naenkrat potem nimaš veliko orožij v rokah, ko se padanje kil ustavi – in to se velikokrat zgodi. Tako da kar pogumno in uspešno še naprej. Se bomo spodbujale skupaj…

Buchmanka pozdravljena in dobrodošla 🙂 Počasi pa ziher pravim,čestitam za odločitev in vztrajnost,malo po malo pa bo šlo. 🙂 Meni moj mali cilj ni uspel,imam pa vseeno danes 56,5 kg, kar je -3,5, upam,da na dopustu uspem zadržat vsaj to kilažo.
Lepe praznike vsem! 🙂

Sem pozabila povedat,da se mi je pa kljub temu uspelo za dopust stlačit v hlače št 36,tako da 1 cilj je izpolnjen 🙂

Ota bravo! Za hlače… ko bom jaz na 38 bom skakala do stropa. Če sploh kdaj še bom. Imam pa celo omaro lepih hlač take velikosti, tako da bi se splačalo, hehe.
Zame je bil ta kratki dopust uspešen, se malo pozna, da sem bila pridna. Ampak za odlično počutje bo treba še malo vztrajat…
Poročaj kako je pri tebi. Verjamem, da bo tehtnica zadovoljna. Sicer pa ni pomembno kaj ona misli 😉 Galvno da se ti dobro počutiš. In jaz bi se v tako majhnih hlačah :-)))

Pozdravljene, se pripravljam na nakup osebne tehtnice…:) Zdaj bi se pa morala kaka kilca poznat. Glede vadbe sem bila zelo disciplinirana vse dni odkar sem se prijavila na forum in sicer sem kombinirala sobno kolo ter hojo v hrib- kar me je zeloooo spotilo in sem se potem krasno počutila, pri hrani pa nisem ravno za vzgled. OK, še zmeraj sem pazila na količine, sem si pa privoščila tudi testenine z gorgonzolo in riž z morskimi sadeži…:(
Ni kaj, vztrajati bo treba, pa malo bolj bit stroga pri hrani…
Stefka 1- ja,res se nikamor ne mudi…sem ugotovila,da včasih ko sem se lotevala raznoraznih diet in hujšanj, mi je takoj vse dol padlo, ker ni šlo na hitro, potem pa iz razočaranja spet šprint do hladilnika…ne ne,tokrat bom jaz bolj trdovratna kot kile!
Ota-čestitke! Ampak glede na št. hlač si ti suhica! Tudi jaz imam kot Stefka 1 cilj zlesti v 38!

New Report

Close