Najdi forum

hujšajmo

Jaz sem pa šla kar malo v zgodovino in prebirala poste več let nazaj.In našla kar sem iskala.
Stara sem 40 let.Pri 173 cm višine imam 130kg(pred 1,5 136 kg).Šla sem v šolo hujšanja in v mesecu in pol shujšala “že” 6 kg.
Pojem 1/10 tega kar sem prej pojedla in nisem lačna.En mesec in pol brez sladkarij.Kavo s sladkorjem še vedno pijem,tudi včasih sladke pijače in pri teh kilah še vseeno hujšam.Ne seštevam kalorij,ne tehtam hrane,nimam nobene diete,samo tisto “manj žri”,kosilo jem isto kot prej.Popijem pa več navadne vode,prej jo sploh nisem,zdaj se prisilim.
Telovadba mi ne diši.1X na teden skuoinska vadba,1X na teden daljš sprehod v hrib(2uri).Aja pa kupila sem si elastični trak ki ga včasih uporabim in doma malo potelovadim.
Ja no,zaenkrat gre.

Me pa zanima kako gre ljudem s teh postov pri hujšanju.Še hujšate?Ste že shujšale?

Seveda bi pa bila vesela,če še katera,ki ima +100kg kaj napiše,kako se misli oz.kako se je spopadla s kg.

Hvala. http://med.over.net/forum5/read.php?93,6036858

Pozdravljena,

evo še ena s stotko in več 🙁 ampak glede na zdravstvene težave jih moram zbiti za vsaj 40 kg; to je ogromno; sploh ne vem kje naj se lotim – ok, prehrana, gibanje, mislim da je potrebna tudi podpora;

no, nekaj malega sem začela, s sprehodi in spravila cca 5kg dol; trenutno sem na 107; do cilja je še daaaleeeečččč

Zdravo mala miška.Ja še dolgo pot moramo prehoditi,ampak bo šlo.Jaz pa sem se zaradi zdravil tako močno zredila,potem pa sem težo samo še malo nadgradila.Sedaj pa:STOP!!!!!!!!!!!!!
Hujšam tako,da jem toliko in tako,kot bom tudi potem,ko bom nehala hujšati.In gre.V bistvu se je treba odrenju in cukru.Tako delam trenutno in zaenkrat mi uspeva.

Za začetek bi priporočal T-25. DVDje najdete na partisu, piratebayu itd. 25 minut telovadbe na dan, prvih 5 tednov je alpha verzija, naslednjih 5 tednov beta itd.
Sam sem izgubil 33 kg v enem letu z tae bo telovadbo, p90x in insanity workout.
Na začetku je težko začeti s telovadbo, ampak ko daš dva tedna skozi, se brez tega ne da več živet 🙂

Ja hvala,za tole vadbo,ampak ne hvala.Zaenkrat še nimam toliko volje da bi vsak dan migala in to še sama.Mogoče enkrat kasneje.
Čestitam ti za izgubljeno težo.
Ta teden ,od prejšnje srede sem shujšala točno 1 kg.Ni slabo,kajne,čeprav sem mislila,da gre hujšanje pri mojih kilah hitreje.

Zdravo,
a kaj migamo? jaz se nekaj gibam, nekaj kao pazim kaj jem ampak ni drastično;
vendar glede na zdravstveno stanje, se moram primit v roke in začet resno; tako da zdaj si dam na pc t25 vaje, enkrat sem že poskušala jih delat; prve dni gre težko ampak kasneje vedno lažje; in akcija; do poletja je potrebno dat dol 30 kg; me bo pa DR tudi spremljala da kaj ne ˝zašuštram˝

Dejmo zdej dat na kup možgančke in sestavit jedilnik-jaz se bom dala na 90 dnevno dieto in telovadbo:
dan 1 – B: banana, piščančje kračice na žaru, solata
dan 2 – Š: sadje, riži-biži
dan 3 – OH: sadje, vegi pica
dan 4 – S: sadje

+ zeleni čaj, voda, jabolčni kis…..

Srečno

današnja teža= 109,3kg 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 torej sem 2kg dobila??? ajej, a jej, ajej

Mala miška, preveč sladkega sadja se pazi to redi. Lahko ješ kislo jabolko, ananas, kaki, grapefruit.

Jabolčni kis nadomesti z limono.

Obvezno se moraš razstrupiti, ker imamo v sebi polno strupov, ki so se nabirali več let.

30 kg do poletja je prehud cilj, bodi bolj skromna. Z majhnimi koraki se daleč pride.

Se vam pridružujem. Še ena z več kot 100kg. Jaz sem še skozi v fazi jutri, jutri, jutri…..dans pa še to pojem. O zdravi vadbi in hrani vem vse, hujšala na vse možne načine in bila vedno uspešna, ampak kaj ko je pol po koncu diete kmalu isto.

MalaMiška,kot ti je povedala že zupy,to je čisto preveč sadja.samo en sadež,ne preveč velik,na dan in črtaj banano,No,jaz sem jo.
Ja nekje sem prebrala,da bi najprej mogli razstrupiti jetra in bi potem lažje hujšali.Zadnje čase nimam veliko časa tlele gor čepet,pa bi bilo fino,če kakšna malo pobrska in prilepi kakšen link od razstrupljanju jeter.
Vem pa da obstaja 10 days detox (Sensilab).

Jutri pa na telovadbo in na vago(jo nimam doma) in potem poročam,koliko sem bila pridna.
Adijo pupe moje….

Evo me,prišla iz telovadbe in tehtanja.Ta teden samo 70 dag.
Zdi se mi,da pri mojih kilah tole gre prepočasi.Kaj pa vi mislite?

Zdravo!A sem tukaj res samo jaz več kot stokilska.Ja no,tolk boljš za vas.

Spet je sreda in spet na tehtanju.-2,1kg.Dobro,ne? Še vedno debelih 127 kg.

Pozdravljena! Super ti uspeva, kar tako naprej. Evo jaz se ti lahko pridružim, čeprav nimam 100 kg. Imam jih pa 90, tako da če nimaš nič proti bom vsak četrtek napisala svoj napredek.

O me veseli catheleen,ti se kar oglasi,pa srečno ti želim!

Evo še ena xxxl. Začela sem hujšati konec oktobra, ko sem končno stopila na tehtnico in me je skoraj kap, ko je pokazala 106 kg. Hujšam z ločevalno dieto in pred 14 dnevi sem si omislila eliptik. Tako da sem začela počasi tudi malo migat.

zdaj pa še malo replik -Zupy – večina nas nima preveč kg zato ker bi jedle sadje in si kisale solato s kisom. Poleg tega mislim, da je fino če se na začetku hujšanja, ko je naša volja šibka, podpiramo na vso moč.
Tako da malaMiška ti kar jej sadje dopoldan, tudi banano – saj v dnevu ko ješ samo sadje rabiš res nekaj konkretnega da preživiš dan.
Jaz sem jedla v začetku sadje v takih količinah da nisem bila lačna, pa ti povem da so se po enem mesecu količine kar same zmanjšale. Sem prej sita.
Največ problemov sem imela kaj kuhati na škrobni dan. Zdaj sem se pa naučila skuhati joto brez mesa in je res njami. MalaMiška upam, da še vztrajaš. Javi se še kaj.

XXXXXXpredebela – moje izkušnje kažejo na to, da na začetku kilogramčki kopnijo hitreje, potem pa počasneje. Dokler mi gre dol vsaj 0,5 kg na teden sem zadovoljna. Saj gor mi tudi niso šli po par kilogram na teden.

Aja pa punce(?) ne pozabite, da popijete dovolj vode.

Pa glede na to, da se jaz tehtam v torkih še moj trenuten rezultat: 95,4 kg, torej od 21.10. je -11,5 kg. Sem več kot zadovoljna.

XXXXXXpredebela- super za tvoj rezultat, ti kar fino leti dol. Meni se je en teden skoraj ustavilo, je šlo dol samo za 0,3 kg/teden. Naslednji teden pa 1,5 kg. Pojma nimam zakaj!

Tudi jaz sem kar nekaj prebrala o raztrupljanju. Največ sem našla tu: Zmanjšate zakisanost

Drugače pa vsako jutro na tešče spijem limonado s pol limone (kozarec drži 3,5 dcl) in čez še en kozarec vode.
Kupila sem si tudi bazični prašek (predvsem zaradi mineralov, ki jih vsebuje). Razmišljam da bi si dodatno umislila kakšne vitaminčke? Katera kaj uporablja?

Danes na telovadbi in vaganju.Minus 1 kg.Super zaenkrat.
Tudi tebi super gre nekoč 100+.
Zaenkrat sem tudi jaz brez kakšnih dodatkov in tako bo dokler bo šlo lepo dol,potem pa…

Pozdravljene.

Še jaz se posipam s pepelom… Nad 100 krepko… Tehtnica mojih kilogramov že dolgo ni videla, zato zbiram pogum, da grem na tehtnico.
Drugače pa sem bila tudi sama jutri jutri jutri. Diete mi ne dišijo preveč, pri meni so imele vedno yo-yo učinek. Sem pa naredila načrt, kako bom obvezala sama sebe in se začela zdravo prehranjevati.

Sem pa navdušena nad vašimi rezultati 🙂

Se beremo!

Nam zaupaš svoj načrt?
Veš,ti vsaj govoriš jutri,jutri,jutri,jaz še pred tremi meseci “nikoli”.Sem mislila,da je to misija nemogoče,ampak gre,samo usta moraš zapreti.Je pa zelo težko…z dneva v dan….s tedna v teden….z leto v leto,pri mojh kilah.
Ampak bo nam uspelo.Moramo verjeti.
Verjetno pa imaš vseeno manj kil kot jaz.

Ojla XXXXXXXpredebela.

Hehe, tut sama se bla v tej situaciji, ko sem skos govorila kako mi je dobro v moji koži 🙂 Sem pa sklenila pogodbo sama s sabo in začela pisat blog 🙂 Da mi je lažje, da se zamotim, pa mal norca sama s sebe delam 🙂

Glede kil pa:) Ravno sem prišla iz tehtanja, skoraj bi me infarkt 🙂

Pupica moja,saj bo šlo…počasi,ampak bo.To obljubim tebi in sebi.
In kile?Firbec ni kaj!

New Report

Close