Hudič
Jaz sem hudič.
Vse kar delam delam v lastno korist nič za druge.
Zakaj bi delal fakulteto, če nimam nič od tega?
Če bi inštruiral bi delal za travo in bi bil še večji hudič. Če bi pa inštruiral zastonj se pa nebi trudil. Če delam za druge je to zaradi tega, ker delam v lastno korist in se potem lastni interesi križajo. Ali pa zaradi tega, da bi koga premagal. Če delam za druge ponavadi nič ne uspe.
Nekateri postanejo hudiči ko pokadijo TRAVO.
Sosed je to verjetno opazil in me je pri petih letih hotel povozit s traktorjem,
pa mu ni uspelo, ker sem se potem izmazal v bolnici.
Dobil sem nekaj šivov na nogi.
Nekaterim se to verjetno zdi smešno, tudi meni bi se ,ampak to ni smešno, to tako je. Že od malih nog sem kričal na teto, ki je prišla po pridelke, zahteval sem da jih plača.
Učiteljico pa sem z lahkoto spravil v jok.
Nikoli se ne strinjam z ukazanim. Če želijo, da nekaj napravim mi morajo to prepovedati. Lastnih interesov pravzaprav nimam.
Pa to ni smešno.
Imel sem priložnost, da bi dokončal študij, imel sem denar, dogovorjen sem bil za prakso, dogovorjen sem bil za KOMUNO.
No sedaj ko imam priložnost, da dokončam študij, bi rad šel v KOMUNO.
Nekako sočustvujem s svojim očetom, ki se bori z mano. Ampak to je res hudič v meni. Psihologiinja mi govori, da sem genij, pa s tem le podpihuje mojo hudobijo.
Zgleda, da dokler ne bom stradal res ne bom prišel k pameti. Primer:
Oče:”A se boš učil jutri?”, jaz:”Ja če se bom lahko”, pač ne morem odgovoriti samo z da. Sošolci se čudijo, kako se lahko tako delam norca iz profesorjev.
No, sej me ne poznajo več.
Dokler se to pač da, to počnem.
Poleg tega pa ljudi zelo rad strašim in jim v dokaz raznih teorij zarote podarjam patološke knjige, ki jih naročam prek interneta.
Na žalost opažam, da mi je moj štiriletni bratranec zelo podoben. Več znanja kot imam, večjo hudobijo počnem.
V čem je pa tu poanta? Mislim kaj si želel povedati? Vsekakor ti dam prav, ko si rekel,da delaš vse za lastno korist.Mislim,da včsih človek MORA BITI egoist,saj se drugače niakmor ne pride, saj je svet zelo pokvarjen, oziroma ne svet, pač pa nekateri ljudje, ki delajo na tem,da je tudi svet tak. Če te muči dejstvo, da konzumiraš travo, čeprav iz tvojega sporočila to ni najbolj razvidno, menim,da si dovolj brihten,da boš sam opazil kaj je v tej konzumaciji slabega ( ali dobrega). Zanimiv je ta tvoj mejl….pa ne mislim tega v slabem smislu.
Lp,Tarja83