Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Za ženske v stiski Hude bolečine ob mesečnem perilu…

Hude bolečine ob mesečnem perilu…

Pozdravljeni!

Imam težavo, s katero se verjetno srečuje mnogo žensk. Tako verjetno ne gre več naprej, zato prosim, da mi pomagate z nasveti.

Že od nekdaj imam velike krče ob menstruaciji, zadnje čase pa je vse slabše. s partnerjem imava redne spolne odnose, a ne jemljem kontracepcijskih tabletk, zato mi tega če se le da, ne svetujte, saj so mi tabletke LOGEST, ki sem jih dober mesec jemala, povzročale utrujenost in slabost.

Kaj se dogaja, čutim že med ovulacijo, ko me zbada pri jajčnikih. Nato že 3 dni pred pričetkom jemljem KETONAL forte, ki so edino čudežno sredstvo, ki vsaj malo ublaži krče. Tudi pijem veliko čaja, počivam, ampak za delo in vse ostalo sem te tri dni totalno nezmožna. Stara sem 23 let, nimam še otrok, zato se bojim, da si bom s tako močnimi protibolečinskimi tabletami škodila.

Lepo vas prosim za nasvet!

Hvala

Teja

Tejka, jaz ti vseeno svetujem, da greš do svojega ginekologa in se z njim pogovoriš, da ne boš res kaj sama zašuštrala. Morda zamenjaj tabletke (npr. Cilest, Diane 35 …), ali pa naj te pogleda, da res ni kaj narobe. Če ne bo imel posluha, pa k drugemu ginekologu. LP

New Report

Close