Najdi forum

HSG

Nekajkrat sem pri dr. Pušenjaku prebrala, da je pred HSG treba izključiti vsakršno vnetje. Zanima me ali so tistim, ki ste opravile to preiskavo, prej zato vzeli kri ali ne. Meni ginekologinja tega ni omenila. Ali si po preiskavi na bolniški ali greš takoj v službo? Hvala za odgovore.

Vzamejo kri in vodo.
Na GK Lj dobis 3 dni staleza

Lep pozdrav!
Jaz sem morala priti v bolnišnico z izvidom iz laboratorija in z izvidom brisa, ki kaže, da ni kakšnega vnetja. Čeprav sem sama imela te izvide (vedno nove in ustrezne) zmeraj s sabo sem na HSG čakala kar 8 mesecev, ker sem na pregledu neposredno pred HSG zmeraj imela izcedek in niso upali narediti te preiskave, da ne bi z njo okužili celih rodil in adijo otroci…
Iz bolnišnice sem odšla en dan po HSG in nato v službo, čeprav sem imela stalež še 4 dni. Bolje pa bi bilo, da bi ostala doma, ker mi gibanje ni pasalo.

Zdravo,
jaz sem bila na HSG-ju marca v Bolnišnici Celje. Bila sem dokaj hitro na vrsti, saj je trajalo samo dober mesec, da sem prišla na vrsto. En dan pred posegom sem morala priti v bolnico ter dati kri in vodo. Dobila sem neko tekočino ter dieto za tisti dan, da se telo izprazni. Naslednji dan sem bila hospitalizirana in takoj zjutraj so opravili HSG. Opozorili so me, da je postopek neprijeten, ampak glede na to, da sem imela prehodnost vredu (hvala bogu!) me je kar precej bolelo – vendar se da vse zdržati. Iz bolnice so me odpustili naslednji dan dopoldan, ker je bilo vse vredu. Po prihodu iz bolnice sem bila še en teden doma.
Lep pozdrav!

New Report

Close