Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Hropenje

Hropenje

Pozdravljeni,

Ker moj 19mesecni sin hrope in kaslja-moker kaselj sm odsla h pediatrinji saj to traja ze 10dni. Ni mu poslusala pljuck samo saturacijo mi je izmerila in je bila.98. Ampak.moj sin se kar hrope in globoko diha ima tudi zamasen nos. Ne pomaga nic. Ali je lahko.to hropenje zacetek bronhitisa?

Lp

Ana

Brnohitis je nadaljevanje prehlada, ko se vnetje sluznice pač razširi na večje dihalne poti. Otrok preboleva okužbo dihal, vendar je izključeno stanje, ki bi zahtevalo specifično ukrepanje. Ker mali otroci me znajo ne pravilno čistiti nos ne odhrkati ne izkašljati, se čiščenje dihal po takšnih okužbah zavleče dlje kot pri odraslem.
Skrbite, da je nos očiščen, da je primerno okolje doma (ne pretoplo, ne presuih zrak), dvignite vzglavje, skrbite, da dobro pije in opazujte dihanje.
Če vidno ugreza jamico pod vratom, diha močno s trebuhom, težko izdahne, potem greste na ponovni pregled.
Znaki težkega dihanja:
Vaš link

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close