Najdi forum

HR-SLO prehod z avtom

Sem slovenska državljanka in sem začasno v HR in bi rada s kolegovim avtom s hrvaško registracijo po manjši nakup v SLO. Je potrebno za to kakšno posebno dovoljenje, so mogoče komplikacije…?

Nič posebnega ne bo, odvisno od uradne osebe. Dokumente pa itak moraš imeti.

Pa ne met trave s seboj, ker so hrvaski policisti po naravi sitni, ko ustavijo avto s slovensko registracijo…

Pa ne met trave s seboj, ker so slovenski policisti po naravi sitni, ko ustavijo avto s hrvasko registracijo…

Naj ti povem da rabiš pooblastilo osebe, čigar avto voziš, če prihajaš z tujo reg. tablico. Preverjeno na AMZS. Za nas velja isto na Hrvaškem.

Je pa res, da te na meji mogoče tega ne bodo vprašali, samo zna biti problem če te ustavi policija, tako kot je mene na Hrvaškem, ker sem vozil avto od punce brez pooblastila (nje ni bilo zraven) – kazen: 320 kun in opozorilo za naslednjič.

LP

Pavle

Slovenski državljan v sloveniji ne more vozit avta ki izhaja iz države ki ni v eu! Lahko se z njim voziš na Hr v Slo pa ne! To je preverjeno 100%. Če te dobijo dobiš ti kazen in zaplenijo ti avto! Enak postopek kot če bi nekaj čez mejo švercal! Ni pa to stvar policije, njih samo pooblastilo zanima, ampak je to carinski prekršek!

Kako ne more, seveda ga lahko, samo ce hoce.
Ce je pa temu tako kot pravis, potem ga kvecjemu ne sme.

Ja imaš prav 🙂
Bom mogla bolj pogosto slovensko govorit.

Tako kot je napisala kitty…ne smeš, ti ga lahko zaplenjo..

Maja!
Sem vam že odgovoril po običajni pošti. Sedaj pa še tole: lotevate se projektov o svojem zdravju, čeprav bistva ne poznate, kar je predrzno. Zato me pokličite v ponedeljek zjutraj, po 8,30,- da pridete po ustrezno literaturo o terpevtskem postenju.
LP J. Rugelj

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close