Najdi forum

pozdravljeni!
veliko sem žeslišala o heroinu. pravijo da si zasvojen takoj ko ga probaš??
ali je to res da te heroin zasvoji že po prvi uporabi in da si takoj not?
vem da marsikoga v to potegne druža, mene pa zanima če te učinek heroina prisili da
ga uporabiš še enkrat in ga pričneš uživati redno?
zanima me tudi če je učinek podoben travi, x-om, speedu??

hvala za odgovore!

Ne, če vzameš karkoli samo enkrat, ne postaneš takoj zasvojen v smislu fizične odvisnosti. Da bi te učinek v ponovno jemanje prisilil je premočna beseda, ne bi pa bilo prvič v zgodovini, da ti je učinek opiata všeč, in da ga postopoma jemlješ vedno pogosteje, dokler dejansko ne nastane fizična in psihična odvisnost.

kakšni pa so učinki heroina??
kaj človek doživlja ko je na tej drogi?

V času googla, forumov posvečenih ljubiteljem opiatov in odvisnikov na vsakem koraku, lahko tako vprašanje pride samo s strani osebe, ki skoraj zagotovo ne bo sposobna eksperimentirati s tako nevarno drogo kot je heroin. Učinki so, na kratko rečeno, nočna mora. Imaš npr. občutek, da lahko letiš, zato ljudje skačejo z balkonov, vrstijo se grozljive halucinacije, zbudijo se najtemnejši kotički podzavesti. Kak odvisnik bi izkušnjo morda opisal drugače, celo kot prijetno, a za njih je itak znano, da so notorni lažnivci.

naj ti ne pride na misel da sploh poskušiš ker te takoj not potegne. jaz sem bila 5. let v tem in to je bilo najhujše obdobje v mojem življenju. daleč stran od tega. res hvala bogu da sem spet vredu po dveh letih in pol ko sem bila v španiji v centru za odvajanje. sam ne spusti se v to. ni važno kak je filing(nima primerjave s travo itd.)

Hors je tko kokr zalublenost; da ti neki malega, pol ti pa vse uzame… z eno besedo iluzija

New Report

Close