Najdi forum

Homeopati

Mene pa zanima, če obstaja kak seznam homeopatov v Sloveniji,
oziroma, če ima kdo kakšne izkušnje z homeopatskim zdravljenjem.
Jaz se bojujem z depresijo že par let in ne bi rada jemala antidepresivov
celo življenje. Slišala sem, da homeopati uspešno zdravijo depresijo.Stara sem 55 let in živim na Gorenjskem.
Hvala za odgovor.

Obstaja homeopratsko društvo, ki ima seznam homeopatov.

Depresije pa so velikokrat povezane z zastrupljenostjo telesa. Kakšni strupi so v vaše telesu, je težko povedati.

Rad bi vzpodbudil razmišljanje še v tej smeri: zdaj jemljete antidepresive, potem si od homeopatskih preparatov obetate pomoč, vendar boste morali narediti še več – kemično razstrupiti telo. To pa zahteva že malo več napora, kot jemanje kapsul in tablet.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala za odgovor, gospod Golenhofen.
Vendar še vedno ne vem ali bi mi pri depresiji in kemičnem razstrupljanju telesa lahko pomagal homeopat ali ne.
Ali pa to pomeni, da imate vi kakšno rešitev tega problema.
In če je temu res tako, kako in koliko časa traja pri vas, da bi se uspešno pozdravila? Kakšne vrste zdravilec ste vi, ker vas ne poznam?
Hvala in lep pozdrav.

Vse o mojem načinu zdravljanja lahko preberete na spletni strani http://www.energijski-center.com ali pokličete na spodnjo telefonsko številko. Vedno pa se zdravljenja lotimo celostno in zanimajo nas vzroki, zakaj je prišlo do simptomov.

S homeopatijo pa je tako, da postaja prešibka metoda za zdravljenje. Ljudje smo vedno bolj (kompleksno) bolni in zastrupljeni, zato homeopatija velikokrat ni več zadosti učinkovita. Za akutne probleme je homeopatija še vedno odlična, pri kroničnih pa kot samostojna metoda ne zadostuje. To so moje izkušnje, pa tudi v v Nemčiji boste težko našli terapevta, ki dela samo s homeopatijo. Ne bi mogel preživeti, ker ne bi imel dovolj uspehov pri zdravljenju in s tem zadovoljnih pacientov, ki bi ga priporočali naprej. V naši ordinaciji je homeopatija spremljevalna metoda, poleg bioresonance in drugih ukrepov (diete, prehranska dopolnila, kopeli, klistiranje …).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Lep pozdrav,

ker sem slučajno prebrala odgovor da je potrebno pri depresiji in zdravljenju le te z homeopatskimi zdravili ponavadi tudi čiščenje telesa je moja izkušnja da je to v mojem primeru ravno obratno -enajst let sem bila bio veganka, redno sem se klistirala, hodila na masaže, uporabljala zelišča ipd.-rezultat je bil kronično vnetje dvanajsternika, ciste na jetrih, depresija anksioznost, kronični sinusitis,…zelo nevarna stvar-tole čiščenje!še posebej če traja predolgo!
taka je moja izkušnja!!
pa prijeten dan Saška

Vaša izkušnja potrjuje samo to, kar vedno razlagam, da vegetarijanstvo in veganstvo ne pomeni, da smo (bomo) avtomatično zdravi. Takšen način prehranjevanja je zelo zahteven in jedilnik si moramo sestaviti zelo skrbno, da o surovinah niti ne govorim.

LP

PRIMORKA, LEP POZDRAV,
IMAM SLADKORNO TIPA2, jemljem tablete in insulin, vendar se mi sladkor ne zniža. Doktor mi je menjal že več vrst inzulina, vendar brez uspeha. Ker sem zvedela za homeopatsko zdravljenje, kot zelo uspešno se obraćam na vas, v upanju, da mi boste uspešno
z nasveti in navodili.pomagali.
Hvala in lep pozdrav

kako odpraviti prekomerno poraščenost pri moškem

Spoštovani!

Svetujem vam hormonski test, ki se izvaja v tujem laboratoriju in sicer na osnovi sline.Za več informacij pokličite v ordinacijo.

Lep pozdrav!

New Report

Close