Hmmmm-a ste ze vsi usli?
Saj se nam je kar zdelo, da te je ali dol vrglo, ali pa je računalnik letu skozi okno :))
Medtem, je izginila tudi Kaja, no ostale pa smo klepetale do 00. Ma, veš, da se bomo še zmenile, zdaj grem pa jaz tudi likat, ko si bila že tako prijazna, da si me spomnila, na to “” čudovito “” opravilo. ((::
Lp,Jana
No, pa upam, da bo “drugič” manj dežja, čeprav, nas voda nekako povezuje.
Blizu moje hiše, izvira reka Pivka, ki ponikne v Postonjski jami v podzemlje, nato pa v Planini pride ven kot Unica. Le ta gre spet pod zemljo na koncu Planinskega polja, ter “izbije” ven pri Močilniku kot Ljubljanica.
Evo, pa sva skupaj…..
Tako je. In nato teče Ljubljanica proti Ljubljani, čez Ljubljano……..mimo moje hiše (2oom stran)…… Ob lepem vremenu, ti pošljem papirnato ladjico v pozdrav……le spomni me, ko bo toplo, če slučajno pozabim.
Zdaj grem likat, lepo se imej, da bi ti čimhitreje minilo do sedme ure. Potem pa hitro domov v tople cunjice, objemi družinico, pa počitek.
Čauči Saško
Lp, Jana
jau..sem vedla da sem spet neki zamudila,ce drugega ne tele spodbude..glede likanja..uhhh lej ga zlomka,namesto likat heheh sem sla nekaj drugega pospravljat..jeje..torej me se caka..al pa ce zacnem.cunje kar skoz okno metat hahahaha..ehhh spet mi bedarije po glavi hodijo…hihihihi..Oki zenskice moje..zdej kompjutra ne ugasnem..da sprot preverjam kje je kaka ziva dusa..bye..cmok..pok..heheh
Jebela nevem zakaj sem dobre volje..da nisem bolna kej!