Najdi forum

Hmmmm-a ste ze vsi usli?

lorxy cigava si pa ti,,kaksen irc…kaj je to?

Gledam in se cudim, ker sem pac star fosil. Zaradi meni enakih, Slovenija nima nafte!
Pozdrav od Pepija, ki je bil slucajno tut tle!

J……++*****************************************+++++++, po, po ..
h………………………..a…………………….h……………………..a
vsem sory nekaj probavam ,saj ne bom dal v eter

Se opravičujem za včeraj zvečer.Pišem bolj počasi,pa še prvič sem bila na klepetalnici in mi ni bilo kaj preveč jasno.Upam,da mi ne zamerite .Saj se bom navadila.Lep pozdrav.IRENA G.

Živjo Irena G.
Saj tudi meni ni šlo brez težav. Se bomo že ” zverzirale “.
Perla: kam si pa ti pol kar zginla, brez ” nočke ” ?

lp Jana

Nekateri smo tukaj tudi čez vikend, še posebej, če dežuje in je takooooo zaaaspaaan.

Lep pozdrav, Aja.

joj Jana sory me je dol vrglo..pa pestro sem mela s tamalim..zobki ga dajejo..
Brez zamere.sem pa dezurala skor do poznega jutra…sem bla v mislih z vami!
Se se kaj klepetamo..a ne..??

A ne Aja..jest morem kar kavico skuhat..taveliko salico..pa se likanje me cakaaaaaaaa..helpppppp..uff.(((

Saj se nam je kar zdelo, da te je ali dol vrglo, ali pa je računalnik letu skozi okno :))
Medtem, je izginila tudi Kaja, no ostale pa smo klepetale do 00. Ma, veš, da se bomo še zmenile, zdaj grem pa jaz tudi likat, ko si bila že tako prijazna, da si me spomnila, na to “” čudovito “” opravilo. ((::

Lp,Jana

Oj perla!

Naj ti povem,da imam isto delo kot ti,če ti bo to kaj v uteho.
Sej bo….tako…po taktu ob glasbi gre kar hitreje tudi likanje:-)
Pozdravček …zalla

Hojla Zalla, a si že pokonc?

irena
Ni panike,če ti gre tipkanje malo počasi od rok.Imamo vsaj čas tudi kaj prebrati.
Meni se pa zdi,da smo tako klepetave,da se komaj dohajamo..:-)
caaao

Jaanaaa!!!!

Seveda sem……….pa že dolgo.Sam časa ni blo.Saj vem ,da me razumeš.
Ni mar mi,
če turobno zunaj je in lije.
Važno je to,
da v srcu tvojem
sonce še sije!
caaao!

Jaz sem pa čisto sam v službi, nedeljsko dežurstvo, pa nobene žive duše, pa če se kateri ne da kuhat kavica, pri meni diši….

Zalla, yeeeeeeeeesss !!!
Dobra volja, je najbolja.
Hvala ti za te lepe verze. Tukaj pri nas, lije ko iz škafa, pa me je tvoja dobra volja kar razvedrila.
Drži se, in seveda čim lepši dan !

Lp, Jana

OOOOOOOOO, Saško, ko bi le bil bližje, pa bi prišla na kofetek !

No, pa upam, da bo “drugič” manj dežja, čeprav, nas voda nekako povezuje.

Blizu moje hiše, izvira reka Pivka, ki ponikne v Postonjski jami v podzemlje, nato pa v Planini pride ven kot Unica. Le ta gre spet pod zemljo na koncu Planinskega polja, ter “izbije” ven pri Močilniku kot Ljubljanica.

Evo, pa sva skupaj…..

Tako je. In nato teče Ljubljanica proti Ljubljani, čez Ljubljano……..mimo moje hiše (2oom stran)…… Ob lepem vremenu, ti pošljem papirnato ladjico v pozdrav……le spomni me, ko bo toplo, če slučajno pozabim.
Zdaj grem likat, lepo se imej, da bi ti čimhitreje minilo do sedme ure. Potem pa hitro domov v tople cunjice, objemi družinico, pa počitek.

Čauči Saško
Lp, Jana

jau..sem vedla da sem spet neki zamudila,ce drugega ne tele spodbude..glede likanja..uhhh lej ga zlomka,namesto likat heheh sem sla nekaj drugega pospravljat..jeje..torej me se caka..al pa ce zacnem.cunje kar skoz okno metat hahahaha..ehhh spet mi bedarije po glavi hodijo…hihihihi..Oki zenskice moje..zdej kompjutra ne ugasnem..da sprot preverjam kje je kaka ziva dusa..bye..cmok..pok..heheh

Jebela nevem zakaj sem dobre volje..da nisem bolna kej!

Perla in ostale!

Tudi mene čaka kup in še eden v košu za umazano perilo. Da ne bi mislile, da je kje zmanjkalo cunj. Je pa mož prej počistil kopalnico in mi je ni treba. Pa je lepši dan!

Lp, Aja.

New Report

Close