Najdi forum

Hmmmm-a ste ze vsi usli?

Domov mislim…je sluzbe konec?
Zdej pa spet tiho vse do ponedeljka izgleda!!?? Al ne?
Koliko vas je..,ki ste tisti pravi tudi ob vikendih,ko se najde en malcek luknjice za tale forum?!..Javite se in komentirajte!
Da vidimo,koliko smo mocni!!!

Perla
Veš,da si bom vzela čas tudi ob vikendih.Četudi ne za dolgo….si vedno vzamem čas,da vsaj preberem o čem je debata.
Upam,da te bom našla tukaj…caao!
zalla

..oo zalla me prav veseli ze dolgo se nisva slisali..uhh zunaj pada dez..zaspan dan..otroci spijo..meni se pa tud okice zapirajo..se slisimo zvecer..

hmmm +*+

Perla

Kdaj pa boš zvečer tukaj?
Si vidla kaj pravi hmm? 🙂
Pa ti se boš že naspala do takrat,ko bodo ostali šli šele spat!
Ok…reci…prav?

o poročilih ,velja!

Oprosti hmm…saj nisem vprašala tebe.
Če pa se pridružiš bo toliko bolje.Uuuff…saj to bo vsak čas!

a sem pozna..skoda..ampak sem tam!!Cakam!!

Ce ni nikooogar!! :((

🙂

perla … ne zdej rečt, da tvoji otroci spijo … glede na to da so spali tudi ob 17-tih ???
ker če je to res … bi te prosila za recept … 🙂

dober večer vsem …

Tudi jaz se vam pridruzujem, sem popoldne spala zraven svojega otrocka, torej bom danes dolgo pokonci.Juhuhuuu…Bom lahko vsaj prebrala kaksen clanek v Auri, pa se koscek kaksne knjige…Seveda pa najprej med.over.net…

lp Mojca
ps: kaj trenutno delate ?

ja barbara spijo res..no ja eden tamlajsi od 20.ure
starejsa se ocija caka..je pa ze tudi pripravljena
Kaj vem recepta ni..samo dosledna sem..no ja vcasih se tudi podre vse skupaj..ampak redko.

mojca pridi na klepet na klepetalnico..

Oki..hmm nikogar ni bilo..res skoda..ampak se vrnem ob 22 uri..grem vecerjo mozicku pripravit..se slisimo..byee

če mi znese .. se priključim tudi jaz .. čao.

Punce, sory, sem prebrskala se ostale forume in malo pokomentirala, zato sem vas zamudila.Torej upam, da se slisimo ob 22h.
Lp Mojca

Pozdrav vsem
Prisoten sem že samo ne vem kaj naj natipkam , pa potem samo od strani čitam
:))

A gremo vsi prisotni na Med.over.net/molji/klepet ?

Gremoo..heheh jest grem tja!!

a tko perla:)) tke si na netu te pa ni :(( pa na icq?? tut ne sej prov:(((((((((( buuuuahhaaaaaaaaaaa

New Report

Close