hladne okončine
Pozdravljeni!
Na vas se obračam,ker ne vem kako naj rešim problem z mrzlimi rokami in stopali.Poskusila sem že s knajpanjem,pa se ni obneslo,ko so okončine mrzle tudi zaspati ne moram,dokler si ne dam nog ob kakšno grelno telo(oddejo,radiator,termofor),ne pomaga niti kup toplih nogavic,ne nobena krema,ne nič.Kaj mi vi svetujete,priporočate?Naj povem,da imam tudi multiplo sklerozo in z njo kup drugih težav,od prebave,utrujenosti,bolečin,koncentracije…..
Hvala za nasvet in lep pozdrav!!
Draga Bralka!
Dolgujem vam iskreno opravicilo, ker ste morali tako dolgo cakati na vas odgovor.
Vase stanje je kompleksno in premalo ste mi napisali, da bi lahko konkretneje odgovorila. Na splosno pa takole: v vecini primerov, ne pa vseh, je MS posledica blokiranih meridianov zaradi presezka sluzi in vlage. To je verjetno tudi vzrok mrazu in nezmoznosti ogreti se.
Kitajska zelisca in akupunktura vam pri tem lahko zelo pomagata, saj imamo kar nekaj izredno mocnih kitajskih zelisc, ki odlicno odpirajo kanale ter susijo in izlocajo odvecno sluz in vlago.
Seveda, pa nikakor ne morem zagotovo trditi, da gre tudi pri vas za omenjeno diagnozo. Za pravilno diagnozo je potreben pregled in pogovor.
Vse dobro vam zelim!
Forum je zaprt za komentiranje.