Hladen odnos
Pozdravljeni,
toliko stvari premlevam v moji glavi, da sem se odločila, da je čas, da jih spravim ven. Torej, sem nekaj več kot pol leta v resni zvezi, fanta imam zelo rada in mu to tudi pokažem. Velikokrat se stisnem k njemu, ga poljubim, izkažem male pozornosti… problem nastane, ker ne vem če te stvari sploh opazi. Povedala sem mu že, da mi ni všeč njegov hladen odnos (nikoli me ne primer za roke, v javnosti se me skoraj ne dotakne …). Pravi, da on ne potrebuje toliko crkljanja. Res je, da je tako že od samega začetka, vendar na začetku tega nisem mogla povedati. Ne ve še, da si želim držati za roke, da potrebujem še več dotikov. Ko sem mu problem omenila (samo da rabim več crkljanka) je bil pozoren na to in se je zgodila sprememba, a si želim več. Njega nič ne moti, pravi da mu je vse ok, sama pa kar naprej najdem nekaj kar bi spreminjala. Sprašujem se, če mi mora sedaj zavestno nuditi več topline, bo to čez nekaj mesecev že vse zbledelo? Ponavadi so pari na začetku all over each other, pri nama pa tega ni že sedaj 🙁
Lepo pozdravljena,
veliko moznosti je, da njemu res te stvari ne pomenijo toliko kot vam, oziroma zelo malo. Kaksno je bilo njegovo otrostvo? Je bil kdo od starsev hladen?
Verjamem sicer, da je toplina cloveska lastnost, vendar je nekateri niso zmozni pokazati, ker za njih nikoli ni bila ali pa ni smela biti pomembna, opazena…
Vprasajte se, kaksni ste vi? Kaj potrebujete za sreco? V kolikor ne bosta razcistila in so vajina pricakovanja zelo razlicna in neprilagodljiva, boste nesrecna.
Hvala in vse dobro;