Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija Hitro bitje srca in slabost

Hitro bitje srca in slabost

Dober vecer

Prosila bi vas za nasvet
V noci iz pon. Na torek me je prebudiu mocen pritisk v glavi kot da bi nekaj “pripotovalo” od spodaj proti glavi ob tem mi je postalo mocno slabo in tudi srce mi je razbijalo sicer me ni bolelo ampak od takrat do danes ta pritisk v glavi ni miniu se samo malo omili in nato spet postane kar mocan da postanem cisto utrujena.. Naj povem da imam 24 let in diabetes tipa 1.. Jemljem tudi tablete asentra 50mg zaradi anksioznosti in panicnih napadou od februarja letos imam napade tablete 0a jem od sredine marca…ponoci opazam od te slabosti naprej da imam tudi motnje spanja srce mi razbija danes izmerjen pritisk 116/73 100 utrip.. Ob hitrem bitju mi postane slabo in kot da bi me negdo zbadal oz. Me stresel na hitro z elektriko v prsih in pa v levem usesu
Imam tudi 4 mesce tezavo z levo nogo ki mi je po daljsih sprehodih zatekla zdravnica mi je rekla da so to notranje krcne zile brez kakrsnega koli pregleda.. Noga mi sicer cez noc oplahni ampak Sedaj od prejsnjega tedn od petka pa opazam kot neko scemenje v nogi in mravljince v podplatu(zjutraj)..
Ekg je biu opravljen konec maja zaradi ene operacije vendar je biu bp.
Ali bi bili lahko vzrok zato res samo neke vrste panicni napadi ali bi bilo lahko kaj narobe z srcem..

Hvala za cimprejsnji odgovor

New Report

Close