Najdi forum

Vem, da je dandanes težko dobit mojstra, ki bi postoril 1000 in eno stvar v hiši ali stanovanju. Običajno je za adptacijo potrebnih 5 različnih mojstrov, ki pa se ne znajo časovno uskladit.Zato je renoviranje za marsikoga nočna mora. Pravtako tudi za graditelje, ki gradijo na novo. Zato vam ponujam mojstra, ki zna skoraj vse, če pa ne zna, pa vam organizira izvajalca.

V Mariboru in okolici polagam keramiko, adaptiram kopalnice, kuhinje itd. Opravljam pleskarska dela, polagam talne, stenske in stropne obloge, suhomontažna gradnja in še in še. Če iščete mojstra za vse sem vam na voljo!
javite na mail [email protected]

V Ljubljani pa je hišni mojster UNITIM, ki prav tako postori vse namesto vas…Meni je na primer ob vselitvi zmontiral pohištvo, vse luči in plafonjere, karnise z zavesami, priklopil avdio – videotehniko in nastavil programe, potem pa mi je še s sesutega računalnika rešil neke podatke in na novo naložil sistem in vse, kar je bilo v zvezi z njim. Res je vsestranski in prijazen. Dobite pa ga na mail: [email protected]

lp, Lencha

Tudi v Kranju je mojster za hišna dela in sicer g. Zdravko, ki ima firmo Valentin (031 548-556). Kvalitetno vam postori vse kar je potrebno: pobeli, položi talno oblogo, uredi vodo, položi keramiko, montira pohištvo, luči, karnise in še mnogo drugega – on sam ali pa njegovi strokovni izvajalci. Mi imamo z njim zelo dobre izkušnje in ga priporočamo.

Lp

Sem pozabila pripisat telefonsko od g. Matjaža (UNITIM)… 041/680-670, če ga bo kdo rabil.

lp

HIŠNI SERVIS, ki je, kot se je izkazal ažuren in tehnično natančen in tudi točen je skupina Bertoncelj podjetij, kateri vam naredijo vse dejansko na ključ. Od nabiralnika do ugasnjene luči za udobno bivanje je njihov slogan, kar tudi po naših izkušnjah z njimi drži. Drži tudi slogan ki ga imajo udobje prestižnih storitev, kar pa me je na začetku ustrašilo glede cene, na koncu pa veliko presenečenje! V primerjavi z sestro, ko je bila šokirana ko smo ji povedali znesek za prenovo celega stanovanja je bil skoraj nižji, kot pri njej, ko je tako rekoč prenova 1/2 stanovanja Zdaj smo tudi celotna družine z starši včlanjeni v njihov klub, kjer imajo člani možnost obročnega ali odloženega poplačila del. So naši vzdrževalci že 2 leti in smo nepopisno zelo zadovoljni! Svoje zadovoljstvo v kolikor vam bi morda pomagalo bi želela deli tudi z vami. Nikoli se ne ve kdaj pride prav, zato vam bom podala tudi njihov kontakt. Vse lepo in
l.p. Nika Č

skupina Bertoncelj podjetij
Bertoncelj inženiring, e.g.p.,…
Mrzelova 11 1000 LJUBLJANA
[email protected] TEL: 070 316 016
INTERVENCIJSKA ŠT. 24h NON-STOP 031 56 44 47

Nudimo Vam vse hišniške storitve kot so vodovodne instalacije, ogrevanje, električna popravila, varilstvo, mizarska dela, sobopleskarska dela, vrtnarska dela, urejanje okolic, priklopi gospodinjskih aparatov, servis in vgradnja ter čiščenje bojlerjev in menjava grelcev, menjava radijatorjev, ventilov, čiščenje odtokov,….
Izvajamo vzdrževanje večstanovanskih zgradb, gostinskih lokalov, poslovnih prostorov, zasebnih hiš in stanovanj.
Izvajamo tudi kompletne renovacije kopalnic, stanovanj,..
Manjša popravila realiziramo v času 24 ur od kontakta z stranko.

Imamo organizirano 24 urno dežurstvo za intervencijska popravila izliva vode ….

Kontakt
Hišnik ekspres
Damijan Zdovc s.p
041 255 608
[email protected]
http://www.hisnikekspres.si

RUT-S HIŠNA OPRAVILA IN POPRAVILA 031644358 ROBERT MOBI-031352021, MOBI- 031644358

NUDIMO VAM HIŠNA POPRAVILA V LJUBLJANI IN ŠIRŠI OKOLICI 24UR

-VODOVOD (ČIŠČENJE IN MENJAVA BOJLERJEV,PIP,WC KOTLIČKOV ,ODMAŠEVANJE ODTOKOV)

-ELEKTRIKA (PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE,MONTAŽA LUČI IN DRUGA ELEKTRO POPRAVILA..)

-SLIKOPLESKARSKA DELA(BELJENJE IN BARVANJE STEN,OGRAJ ,NAPUŠČEV ,OKEN,VRAT,PODBOJEV)

-SESTAVA POHIŠTVA(PREVOZ IN MONTAŽA POHIŠTVA(IKEA,RUTAR,LESNINA HARVEY NORMAN…)

-SELITVE, -ODVOZ KOSOVNEGA MATERIJALA, -ČISTILNI SERVIS, SEZONSKA DELA

NATANČNOST,VESTNOST,DOSLEDNOST SO NAM MERILA ZATO SMO PRAVI NASLOV ZA VAS

Na območju Ljubljane in okolice se priporočam za pomoč na domu in vrtu.
Vlado 031 225480[/url]
[img]http://s19.postimg.org/jpik47byr/delo.jpg[/img]

Jvn-Hisni servis

http://Www.jvn.si

New Report

Close