Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Hidrokela pri 8 letiku

Hidrokela pri 8 letiku

Pozdravljeni,
prosim vas za nasvet. Sin je pri 6 letih bil na pregledu v SB Izola pri urologu zaradi hidrokele. Na pregledu z UZ je zdravnik povedal možu (jaz žal nisem bila zraven), da je vse BP in da ni razloga za skrb. Ker pa je zdaj od tega minilo 2 leti in se stanje ni nič kaj izboljšalo, me zelo skrbi, da je nekaj narobe. Našo pediatrinjo smo prosili za novo napotnico, saj bi rada drugo mnenje oz. da bi sina ponovno pregledali, vendar so čakalne dobe povsod zelo dolge. Ali imate vi kak nasvet kje bi se lahko najhitreje prišlo na vrsto? Hvala lepa za vaš čas.

Glede na to, da ne gre za urgentno stanje in je kontrolni pregled pri urologu najverjetneje označen z napotnico pod “redno”, so čakalne dobe povsod približno enake. Kje pa so krajše oz. daljše, pa nimam vpogleda oz. poiščete sami preko e-naročanja https://narocanje.ezdrav.si/
Urgentno stanje bi bilo hitro večanje otekline, bolečine.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Če kaj pomaga, moj starejši je tudi imel nekje pri 9 letih hidrokelo, smo bili pri urologu zaradi kožice in je dejal da če ni bolečin in otekanja se počaka in res je sama od sebe izginila in bilo treba operacije.

kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!

New Report

Close