Najdi forum

Heuschnupfen-alergija

katero zelisce bi mi pomagalo proti alergiji na cvetni prah.

Jaz sem imela praktično od rojstva cel kup alergij, cvetni prah, pa konjska dlaka, mačke, jagode, perje, hišni prah…… cvetni prah je bil kar hud saj sem nekaj let hodila po injekcije. Ko sem začela jemati FHES sicer zaradi drugih hujših razlogov , ne zaradi alergij so vse alergije v kake pol leta skorajno neopazno izginile : Fhes namreč vrača celice v naravno stanje, tako da danes re nimam nobenih problemov z alergijami več . Tudi moji hčerki (ki ji tudi dajem po 1 kapsulo dnevno – pa še to kak dan pozabi) so ravno tako alergije zvodenele. Sicer se je o FHes veliko pisalo po forumih , več info lahko dobiš na
http://www.goh-slovenija.com/ glej pod novce… članki , objave

Ta zadeva je zame res čudež, sicer pa lahko prebereš marsikaj iz člankov.

Drugače pa je kot zelišče proti alergijam zelo dobra materina dušica , esence materine dušice kot kopeli in krema materine dušice, pa tudi olje 31 če poznaš od Justa – z njim sem si precej pomagala,

Pa še to : pri meni je bilo ugotovljeno po bioresonančni metodi da reagiram tudi pšenico, rž, ječmen, pira …. trave ki vsebujo gluten . Baje da je ta povezava med alergijo na gluten in senenim nahodom kar pogosta , tako da mogoče ne bi bilo slabo da poskušaš to za nekaj časa ukiniti iz prehrane pa se opazuješ . Šele po 3 mesecih se prečistiš od glutena.

New Report

Close