Najdi forum

Pozdravljeni.

Sem skoraj 3 mesece po CR. Po porodu se mi je naredil hematom, okrog 400ml krvi. Ker po parih dneh nisem imela več nobenih težav, smo se odločili, da ga pustimo, da se sam absorbira. Pred primi dnevi sem imela vrocino do 37.6 in mrazilo me je, eno popoldne. Isto popoldne je starejši sin bruhal. Danes sem dala kri in je CRP 15. Je možno, da bi bilo to kaj še povezano s hematomom ali se pričakuje, da se je po skoraj 3 mesecih absorbiral? Pred enim mesecem pri moji gin.ga je bilo še okrog 100ml.

Hvala za odgovor.

Spoštovani,

če se hematom ni inficiral v prvih 10 dneh po nastanku in je bil mir 3 mesece, je skrajno malo verjetno, da bi vaše trenutne težav imele kakšno zvezo s tem. Dodaten agrument za to pa je celotna vaša družinska situacija, zato domnevam, da preprosto nekaj prebolevate.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close