help!!!!
naj v začetku povem, da nisem kakršen koli navaden najstnik oz.najstnica.
vse se je začelo že v otroštvu, ko je bila moja sestra vedno lepša, vedno boljša in predvsem da je vedno imela on družbo, jaz pa ne. zaradi tega nisem bila nikoli zadovoljna, vedno so bili krivi drugi.
ko sem lani prišla v gimnazijo, sem upala, da sedaj bom pa našla kakšno kolegico ki bo postala moja zaupnica, s katero bova šli ven itd.
vendar vse lepo in prav. našla sem jo, vendar je bolj mirna, je zelo verna in nikoli ne gre ven.
tako ko gremo ob sobotah ter počitnicah ven sem sama. saj sestra ma družbo in me vabijo vendar se tam počutim odveč, niti ne vem kaj naj se z njimi pogovarjam.
ker pa nisem zadovoljna niti s svojo postavo zadnje čase niti nočem iti ven, in to skrbi moja starša. oče je že velikokrat v navalu jeze povedal zakaj nikoli nikamor ne grem, da sem čudna in da to ni več normalno.
vendar, saj da ne boste mislili, saj imam kolege, ampak enostavno kolege v šoli. v razredu sem dokaj poularna, vabijo me na žure, vendar nikoli nimam nekoga ki bi res vedno bil ob meni.
ko grem v kakšno diskoteko vidim, da so vedno po dva in dva skupaj. pa ne mislim samo fanta in punce, ampak mislim na splošno. vedno prideta dve kolegici skupaj. jaz pa nimam nikogar.
to me pa zelo žalosti.
v šoli se učim kar zadovoljivo, bla sem prav dobra. vse skupaj ne vpliva na moje šolsko delo in uspeh nasploh. vendar postajam zagrenjena, saj nimam nikogar kateremu bi se zares lahko potožila, kateremu bi upala vse zaupati, in predvsem kateri bi hodil z mano, da nebi bila vedno tako sama.
saj vem, da s tem, da vam pišem ne bom rešila nič, vendar je tako hudo, da nekako se moram izraziti.
Spoštovana Jaz,
naj takoj na začetku povem, da ste zelo navadna najstnica( če navaden pomeni to, da se v bistvenih pogledih ne razlikujete od vrstnic) in da ste v tistem občutljivem obdobju, ko so vsi problemčki videti kot gore, vsaka sekunda nerazpoloženja pa kot stoletje.Stavim, da se bo kar nabralo e-mailov, le pridno jim odgovorite, pa boste lahko izbirali, kdo od stotih bo zaslužil vaše zaupanje.