Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Hana – ful čakam s tabo…

Hana – ful čakam s tabo…

Hana,
zelo sem neučakana, da izvem tvojo (upam da dobro novico). Sem skoraj v takem pričakovanju kot ti!!!

Hana, tudi jaz čakam na novice …..

Tašika

Drage punce, nic se ni novega. Bomo morale pocakati do M, ki upam ,da je ne ne bo.
Ali je se katera v taksnem pricakovanju kot jaz !!
Ce se moja M ne pojavi in zagledam pikico, drage punce, morate prit v MB, pa vas vse peljem na kaksen kozarcek dobrega stajerskega vina (razen nosecnic-te dobijo sok).
Ce ne, potem bomo pa ostale na tej vezi.
By
Hana

Hoj, Hana, tako se govori!!!!!!!!!!
Full si luštna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tašika

Jaz pridem!!!

Mojči

Hana, jaz dobim danes zvečer STOP, v soboto in nedeljo pa bo “glavno dogajanje”. Tako, da sva v podobni situaciji, samo, da me ti prehitevaš cca. en teden. Joj, sem živčna!!!

Drži se, Andreja1

Joj Andreja, drzi se, tudi jaz bom drzala pesti za tebe. V ponedeljek pa porocaj kako in kaj. Pa se nekaj-ne bodi tako nora kot jaz, ampak pocivaj,pocivaj , tudi ce ni treba, ti raje pocivaj, meni je zdaj zal, samo situacija je bila taka, da pac ta mesec ni bilo mogoce pocivati ,ker je bil nori mesec.
Vem pa, da tebi bo uspelo-bo bos videla. !!!!! Pa se prvic je za tebe , ali ne ?
drzi se
Hana

Hojla Andeja
Sem ti rekla, da boš v petek dobila ŠTOP injekcijo……… Si se spomnila na Dorotejo?????”’ Ahhhhhhh, kje pa ti si sedaj v transu kot sem jaz bila marca letos.
Noro je res saj vam verjamem. Še nora bom jaz tukaj z vami he he he……….
Punce malo heca mora biti kaj ne???????? Če ne drugače bi se samo jokale….
Meni je tudi včeraj bilo tako hudo, da sem mislila, da se bom stegnila, ker sem bruhala 3x in se cela tresla od iščrpanja. Šele zvečer sem malo prihajala k sebi. Ampakkkkkk moj fakin je pa kar lepo samo skaka po mojem trebuščku je delal bum bum bum………. Prav ima……… He he he………
Ja no daj sporočaj, da ti je uspelo, da ne boš slučajno pisala temo, da si razočarana, ker tega ne maram. Zato morašššššššš napisati huraaaaaaaa……..
Se bolj lušno sliši smo bolj vesele…………
Tako Andreja draga želim ti čim manj stresov mirne živčke in, da se ti prime pikec ali pikica saj ni važno važno je, da je živo in zdravo……..
Lep dan še naprej
Doroteja

Jaz sem tudi iz MB!!! Jaz se ti takoj pridružim pri kozarčku (upam, da soka- za obe!) :-)))) Držim pesti!
Jasna

Punce, hvala za lepe želje, res upam, da mi v bližnji prihodnosti ne bo treba poročati pod temo “razočarana”. No, pa tudi v takem primeru se bomo pobrale, a ne, tako kot vedno, saj smo najbolj vzdržljive punce na svetu!!!

LP, Andreja1

Draga Hana,

tudi jaz sem zraven in ti želim, da “rata” ena debela pikica. Sama prvič z velikim pričakovanjem čakam na M, ker potem se začne …

Držim pesti!

New Report

Close