Najdi forum

Spoštovani ljudje vseh starosti!
Ker nujno potrebujem čim več mnenj – vsako je dobrodošlo – bom opisala grozljivko. Moja primarna družina – nima smisla opisovati – oba starša alkoholika, nora starejša sestra in mlajša, ki je moja edina prijateljica. V glavnem, bila sem uničena že tam do petega leta starosti. Parlet zatem je oče umrl in mami se je strgalo. Mojo in sestrino vzgojo je preb+vzela starejša sestra. Kmalunzatem je v našo hišo špripeljala še fanta. Pustimo vse podrobnosti, ker jih je preveč. Želela sem le stran, daleč stran in odšla s prvim ki me je hotel. Zdaj sva poročena 13 let in že ves čas je alkoholik. V zadnjih mesecih je pustil še službo. Za preživetje praktično nimamo. Koliko je bilo meseceb, ko konec meseca nisem imela hrane za moja dva otroka(9 in 13).Ko to pišem, jokam. Želela sem najboljši dom za moje otroke, rada ju imam čez vse. Jaz v tem zakonu sem sama. Sama sem že od začetka. Oditi ne morem nikamor, tudi otroka nočeta oditi. Ko sem to omenila sem videla trpljenje na njiju med njunim jokom. Stara sem 38, v življenju nisem naredila ničesar, od mene nima nihče nobene koristi, v tem depresivnem stanju, otroka le še bolj trpita zaradi mene.
Prosim, svetujte, čeprav to ni cela zgodba – pomoč sem iskala že vsepovsod – zanima me,če ima kdo idejo, ki se je še nisem domislila. Pišem vam namreč zato, ker zadnje dni razmišljam, da bi se ubila, ali pa sebe in otroka, saj tako ne bi več trpela v tem življenju. Odrasla bosta namreč v hudo trpeča posameznika kakršna sem tudi sama in tega ne privoščim niti sovražnikom.
Hvala.

Lepo pozdravljeni,

nujno morate začutiti sebe v vsem skupaj. Sebe postaviti na noge in se zavedati lastnega obstoja. Kaj si želite vi? Kdo ste? Kakšne so vaše značilnosti? Kaj želite v življenju početi?
Vse situacije, ki nas v življenju doletijo, nastanejo, da poskušamo nekaj iz tega potegniti, se naučiti in iti dalje…

Svetujem vam, da nujno poiščete pomoč – se vključite v psihoterapijo.

Hvala in vse dobro vam želim,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]
041 535 555

New Report

Close